Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

Opisi

Pojdi na stran : 1, 2  Next

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 2]

1 Opisi on Ned Okt 05, 2008 5:10 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
V tej temi se opišete. Sledite navodilom v sosednji temi =)


Koda:
[b]x Ime:[/b]
[b]x Priimek:[/b]
[b]x Starost:[/b]
[b]x Opis in slika:[/b]
[b]x Družina:[/b]
[b]x Preteklost:[/b]
[b]x Karakter:[/b]

Ko napišete opis počakajte na odobrilo enga od administratorjev, nato pa začnite svoje življenje v Orange Country.
Pište lahko šele ko vam administrator da rank MEMBER!
Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

2 Re: Opisi on Pon Okt 27, 2008 2:29 pm

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
x Ime:
Anastasia Annya

x Priimek:
Romanova

x Starost:
24 let

× Kraj rojstva×
St. Petersburg, čeprav je večino časa svoje mladosti preživela v Moskvi.

x Opis in slika:
Anastasia je ljubka blondinka, ki vse očara s svojim prodornim modrim pogledom in širokim nasmehom. Pri tem pa mora seveda paziti, da ji oči ne izginejo saj ko se nasmehne se njena že tako polna lička napolnijo kot pri veverici, ki nosi svojo hrano do brloga. Njen obraz je usločen, pri bradi nekoliko stisnjen tako da ji brada rahlo izstopi. Za svoj nos pravi da je kumarica, pa čeprav mu nič ne manjka. Ne zmore brez make-upa. V svojih najstniških letih si je na svoj obraz vedno nanesla tri kilograme pudra, čeprav ji to sploh ni bilo potrebno. Annya - kot je njeno drugo ime in kot ima sama raje da jo ljudje pokličejo - je približno štiri leta nazaj iznašla svojo tehniko ličenja, ki se obdrži ob najhujšem mrazu v njeni domovini. Nežna plast ličila in brezbarven glos je skorajda edino a najboljše za Annyo. Nikoli ne odide neurejena iz hiše, rada ima uhane in nakit in tega ima doma na tone. Vendar tudi pri tem pazi, saj bi drugače vse izpadlo kičasto. Obožuje srebro in ne zlato, preprosto nima rada zlate barve. Lasje so ji že naravno rahlo skodrani, pa jih vseeno zlika ali pa nakodra še bolj.
Annya ne zna kupovati preprostih oblačil, še po svojem domu hodi kot princeska. Obdarjena z velikim oprsjem pa ima pri raznih majčkah kar precej problemov, saj mora izbrati diskreten a hkrati opazljiv dekolte. Kakšno posebno barvo za oblačila nima, všeč pa ji je črna in modra.x Družina in preteklost :
Annya je bila rojena v mrzlem kraju St. Petersburgu v Rusiji. V rani mladosti se je soočala z mnogimi bolezni svoje mame, ki je na koncu po boleči kemoterapiji le prestala levkemijo. Vendar to ni bilo boleče le zanjo, Annyo je to psihično uničilo. Po cele dneve je ni bilo doma in ko bi mama potrebovala njeno oporo, se je Annya napijavala z znamenito vodko, kadila in celo spala z različnimi moškimi. Še sama ne ve točno, kdaj je izgubila svojo nedolžnost.
Tako je bilo kasneje njeno mesto kar Moskva, preko pošte si je odprla kar osebni nabiralnik in tako je vsa pošta prihajala na tisti naslov. Doma je z leti niso videli tudi po mesece ne. Šele ko je mama ozdravela, je Annya želela iti domov, nazaj za vedno. Dovolj je imela tudi stalnega žurerskega življenja. A takrat je naletela na zaprta vrata. Vsak večer je čakala tam pred njimi a odprl ji ni nihče. Še sama ni vedela kdaj so se njeni starši preselili. Ostala je sama. In takrat ji ni nihče ponudil roke in izkazalo se je, da nikoli ni imela pravega prijatelja. Preostalo ji je samo to, da začne delati. Nekaj časa se je preživljala kot natakarica dokler ni spoznala svojega novega fanta Dmitriya. Ta ji je ponudil, da živi pri njemu in tisti čas je spoznala pravo družino, ki so se kljub prepirom vedno znova pobrali in se bodrili. Dmitriyeva družina je bila zanjo rešilna bilka, sploh njegova mama. Z dvaindvajsetimi leti jo je Dmitriy zaprosil a že čez nekaj mesecev se je poroka izjalovila. Njen zaročenec je spoznal neko dekle, ki mu je popolnoma zmešala glavo in ni hotel prizadeti Annye. Presenečena nad vsem in tudi nad tem, da je ni hotel prizadeti, mu je dala prosto pot če le lahko ostane pri njemu, saj je navezana na njegovo družino. V letu dni tamkajšnjega bivanja je odkrila svoje talente. Njen izjemen dar za igro, improvizacije in režijo. Dmitriyeva mama je poskrbela za vse. Oskrbuje ji stanovanje v Orange Countyu in priskrbela ji je tudi avdicijo preko Austina. Annya si nikoli ne bi mislila, da jo bodo kdaj sprejeli in zdaj je na poti k čudoviti slavi. Ne misli spet zabresti, želi si živeti. Pri vsem tem ji pomaga tudi dober prijatelj Austin. Le ta je želel biti z Annyo vendar ta zaradi Dmitriya ni bila ravno pripravljena na vse skupaj. Pogled pa ji je kmalu za tem ukradel Noah. Spoznanje glede tega kake probleme ima, jo je postavilo na realna tla in ni hotela biti spet razočarana. Zato mu je rekla, da naj se oglasi pri nje, ko bo vse skupaj uredil. Vendar to je presneto dolgo trajalo in vmes je Annya že slavila svoj 24. rojstni dan.
Njega ni bilo nikjer ampak tiste noči je v baru, kjer je imela manjšo zabavico spoznala Alexandra. Velikokrat se zaloti kako premišljuje o njemu. Vendar ji je Noah še vedno precejšnja uganka.


x Karakter:
Annya je bila včasih resnično zmešana koza. Vendar so jo leta in težave izučile ter jo postavile na realna tla. Zdaj je odlična prijateljica in tega ne bi uničila za noben denar. Po duši je nekako večna žurerka, vendar v neki meji. Zna se zadržati pri alkoholu in cigaretih. Slednji se zelo redko znajdejo v njenih ustih. Obožuje romantiko, vesele družine in nekako biti še vedno del takšne, ji je v resničen ponos. Obožuje oder, zanj živi in ne misli obupati ob sleherni težavici na poti svoje kariere. Je ponosna nase, na to kar je dosegla pa čeprav s pomočjo drugih. Ampak, če ne bi bila sama tako talentirana, potem tudi sprejeta ne bi bila. Trenutno je dobila prvo stransko vlogo v seriji In his life. Na vso moč se trudi, da ne bi razočarala svoje sodelavce, ki imajo veliko več izkušenj kot ona. Misel na to, da je enkrat že bila zaročena, ji v glavo stepe previdnost pred vsemi moški. Ker ve, da jih je veliko takih, ki bi radi samo skočili v posteljo, je previdna še toliko bolj. Priznati sicer mora, da nikoli ni bila tako oblegana z moškimi, kot je sedaj na Orange Countyu. Mogoče zato, ker noben ne pozna prave temne plati Annye, ki hrepeni po svoji pravi družini. Sprašuje se, če jo bo sploh še kdaj videla. In ljubezen do domovine pripomore k temu, da solze odtehtajo svoje. A vendar, je pripravljena to zamenjati za sanje, ki jih ima? Da se pojavi na televiziji, da vdihne zrak po odrskih deskah in da ji luči osvetlijo obraz, medtem ko kamera snema njeno gibanje. Rada posluša glasbo iz ameriških muzikalov. Še največkrat jo lahko vidite s slušalkami v ušesih, kako se podi po dežju in poje, ne da bi se sploh zmenila za okolico. Iz dneva v dan ji je bolj jasno, da mora uživati dan, kot da je njen zadnji.Nazadnje urejal/a Annya Ned Nov 02, 2008 10:53 pm; skupaj popravljeno 1 krat


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

3 Re: Opisi on Pon Okt 27, 2008 2:46 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator
x Ime:

Alanna
x Priimek:
Jewerllow
x Starost:
22 let
x Opis in slika:
Lepotica od nog do glave. Njeni lasje so prav pravcato čokoladno rjavi v pridihom svetlejših pramenom. Njene oči pa so nekaj najlepšega. Siva v kontrastu z modro in okoli še modra obroba, ki poudari njene ledene oči. Izžarevajo moč, svobodo, sovraštvo, skratka vse tisto, kar Anna res čuti. Na levi stran prsnega koša ima velik tatoo, tekst v latinščini, za katerega le ona ve kaj pravzaprav pomeni. Njeno telo je več kot popolno, kar se opazi predvsem v kopalkah. Skritega opazovanja nasprotnega spola ji ne manjka, na kar se je že navadila. Večinoma urejena, včasih pa taka, kot kakšna brezdomka, in to samo zaradi njenih težav z drogami. Imela je tudi uhan v jeziku, vendar se ji je luknja že dolgo časa nazaj zarasla. Njene obleke so večinoma običajne, velikokrat zaostajajo za modo, kar pa njej ne povzroča niti najmanjšega problema. Ličil ponavadi ne nosi na sebi, le včasih nekaj eyelinerja, da ji še bolje poudari njene oči. Velikokrat ima na sebi sončna očala, zaradi podučnjakov, ki se ji včasih naredijo pod očmi. Njena koža je popolnoma brez mozoljev in brez gubic, kar ji mnoge ženske zavidajo.

x Družina:
Svoje matere se ne spominja, kar je najbrž zanjo najbolj boleče. Umrla je namreč za levkemijo, ko je Anna štela dobro leto. Očeta pa je tako ali tako poznala samo iz tiste slabe plati. On naj bi bil še vedno živ, a ona z njim nima stikov. Vse stvari ji je samo še poslabšal in ravno zato se ni več splačalo. Po materini smrti jo je pretepal zaklepal v temne in majhne prostore in ji hrano dajal le dvakrat na dan, pa še to so bili ponavadi njegovi ostanki. Skratka, nič kaj obetavno in prijetno. Stari starši so se odselili stran in se zbali, namesto tega, da bi pomagali ubogemu dekletu. Pri petnajstih je pobegnila in se postavila na svoje noge. Enkrat jo je obiskala še celo njena babica, vendar jo je Alanna preveč zaničevala in prezirala, da bi vzpostavila pravi pogovor z njo. Očitala ji je vse tisto, kar ji je storil oče, in vse tisto, kar bi lahko preprečila pa ni. Tega ni mogla razumeti, ko je bila stara 1 leto in še sedaj, ko jih ima 21 več. Ljubeča družinska podpora in družinska ljubezen sta bili njej neznanka. In tudi enkrat jo je prišel strašit in ustrahovat oče, ter ji grozil, da jo bo ubil, če se ne vrne domov. Trmasta kot je se mu je uprla in na srečo so jo zaslišali sosedje, ko pa se je tako drla. Skratka vse to se trudi pozabiti, čeprav s pomočjo drog in alkohola, saj drugačnega načina reševanja težav še ni spoznala. Vse bi dala za en sam preklet dan v običajni sodobni družini in, da bi se čas zavrtel nazaj ter ji dal drugačno in bolj spodbujajoče in obetajoče otroštvo.
x Preteklost:
Alanna Jewerllow se je pred 22 leti v revnejši četrti New Yorka, rodila mami Anabelle in očetu Fredu. Mama Anabelle DeJousteau prihaja iz Francije, a se je v New York preselila prevsem zaradi ljubezni. Oče Fred Bradstone pa je NewYorčan. Bil je je kaznjenec, vendar pa so ga preselili v Pariz, zaradi boljše varnosti. Ustrelil naj bi nekega moškega in sodnik mu je dodelil 10 let. Ko so ga izpustili je na 'izletu' po Parizu spoznal Anabelle. Zaljubila sta se in prepričal jo je, da je odšla z njim v New York in zapustila svojo družino. Kaj kmalu sta spočela Alanno. Anabelle je zbolela za levkemijo in tako pustila Freda, bivšega kaznjenca, samega z otrokom. Fred se je zabaval in v stanovanje pripeljal mnogo žensk. Komaj je Anna začela hoditi jo je pričel pretepati in jo dan za dnem pustil samo v stanovanju, čeprav si ubogi otrok ni znal vzeti za jest in pit. Velikokrat je odšla lačna spat in mnogi so se čudili, da je sploh preživela. Pri borih 13 je zašla v slabo družbo. Začela se je drogirati, velikokrat so jo našli pijano na cesti in včasih se sploh ni vrnila domov. Tudi cigarete in trava ji nista bila tuja. Oče seveda tega sploh ni opazil, ko pa je bil sam alkoholik. Ko je dopolnila petnajst let je pobegnila od doma in veliko časa živela na ulici. Okoliščine so jo naučile, da ne bo preživela, če se ne bo odvadila do vseh teh prepovedanih substanc. Spoznala je Tristana in zaljubila sta se. On je bil odvisnik in tako jo je spet premamilo. Postala je enaka kot on in se niti ni več trudila, da bi se odvadila. Nekako so jo sprejeli v lekarni, kar je še danes njena redna služba, čeprav se je nekajkrat prikazala popolnoma pod vplivom mamil. Ni je izučilo in verjetno je tudi ne bo, dokler zaradi tega ne bo izgubila otroka, ki ga pričakuje.Vbistvu sploh ne ve kdo je oče, saj se je že kar nekajkrat spustila v posteljo z drugim. Mogoče bo le zaradi tega majhnega bitja, ki ga tako obožuje, opustila vse grde navade, in s tem tudi Tristana, ter začela spodobno živeti.
x Karakter:
Vsem poznana kot drzna, divja, trmasta, samostojna, odločna in še bi lahko naštevali. Predvsem pa to, da vsem da takoj vedeti, da se jih nikakor ne boji. Besede strah ni v njenem slovarju, kar je moč opaziti že takoj, ko se prikaže med ljudmi. Nikoli ji nihče ni mogel reči, da si česa ne upa, vedno je dokazala ravno nasprotno. Njeno potrpljenje hitro mine, zato je ni dobro preizkušati. Vedno je vedela, kakšni so njeni cilji, čeprav jih zaradi njenih 'težav' ni mogla izpolniti. Alanna je vsekakor ena izmed tistih, ki imajo svoj značaj popolnoma različen kot zunanji videz. Vsi pravijo, da je po videzu mirna punčka, po značaju pa neka čisto druga oseba. Tudi sama se tega še kako zaveda zato je s tem že večkrat koga prinesla okrog, oziroma se izdajala za nekoga kar ni. Njen značaj je uganka mnogim, ki je ne poznajo prav dobro. To, da je po horoskopu levinja pove ogromno, saj se iz tega da razbrati, da ona ni ravno med najbolj resnimi in umirjenimi, ko ima svoje dneve. Takrat se spravi na vsakogar in njeni živci so kot tempirana bomba. Še sreča, da je našla take prijatelje, ki jo razumejo in jo podpirajo pri njenih odločitvah.
Največ pa ji v življenju pomenijo družina in prijatelji. Brez njih zagotovo ne bi preživela, kar se da videti iz tega, da skoraj nikoli ni sama. Vedno je nekdo poleg nje, pa naj bo to babica, fant ali kdorkoli, ki ga še ne pozna. Poznana je po svojem optimističnem duhu in po tem, da ji veliko pomenita svoboda in samostojnost. Zna biti tudi ljubeča in globoko v njenem srcu je tudi skrb za druge in podobne dobrine, čeprav tega ne pokaže prav vsakomur. Pač taka je, in če se je s tem ona sprijaznila potem pričakuje, da se bodo še tisti, ki so kakorkoli povezani z njo. Droga je pri njej naredila svoje, kar se takoj opazi. Vsak ima svoje skrite slabosti in tudi Alanna jih ima, pa čeprav je to tako težko verjeti.
Njen nasmešek ne izgine kar tako iz obraza, če pa že, pa ima več kot očiten razlog za to. Ponavadi se smeji, tudi takrat, ko je z nekom tik pred tem, da se stepeta ali kaj podobnega. S takim značajem tudi to ni čudno, da je bila že mnogokrat z kom v sporu, vendar je ona ponavadi s svojim ubijalskim smislom za humor zaključila vse, kar se je zaključiti dalo in vedno je bila ona tista, ki se je zadnja smejala. Tisti, ki pa so z njo v prijateljskih odnosih, pa venomer pravijo, da ni tako grozna, ko jo spoznaš, oziroma, ko te vzljubi. Vsekakor ni bila ena izmed razvajenih očkovih punčk, kar se opazi že po prvem trenutku.
Skratka, njen značaj je preveč zapleten, da bi ga lahko definirali, le sprijazniti se je treba z njim, tako pravi ona sama in tudi njeni bližnji.

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

4 Re: Opisi on Pon Okt 27, 2008 7:26 pm

Ashlee

avatar
Prebivalec O.C.
Prebivalec O.C.
Ime in priimek: Ashlee Bradford
Starost: 23 leti
Poklic: vzgojiteljica

Opis in slika:
Ash je postavno dekle, četudi je precej nizke postave, nikoli se ni preveč obremenjevala s svojim videzom, težo, tako kot nekatera dekleta. Svetlolaska sicer precej rada eksperimentira, zato njeni lasje niso vedno svetli. Naravno sicer so, nekajkrat pa si jih je že pobarvala na rdeče, tudi črni so že bili, ampak vedno znova se vrača na svoj odtenek barve, ki ji po mnenje staršev najbolj pristala. Njene oči so temno modre barve, precej opazno izžarevajo iskrenost in zaupanje, vsekakor pa izredno dobro obvladajo zapeljive poglede, ki lahko prepričajo vsakogar. Je precej bleda, njena koža pa je že od nekdaj brez napake, popolnoma neobčutljiva na kakršne koli spremembe podneba, kar ji seveda večkrat pri prav. Četudi na videz izgleda popolnoma nedolžna, pa se ravno nasprotno kar hitro prepričajo vsi, ki so ob njej vsaj že nekaj časa. Tudi oblači se precej nenavadno, najraje sicer v kavbojke na korenček in navadne majčke, vedno pa zraven dobro skombinira tudi šal in čevlje, ki jih še posebej obožuje. Kljub svoji višine bolj redko obuje visoke pete, če pa že, pa to stori zgolj za to, da izgleda zapeljiva.


Karakter:
Ashlee je prijazna, pa tudi ljubezniva, kar je skorajda nujno potrebna lastnost za človeka, ki se že dolgo ukvarja z otroci. Ne, nima jih. Dela pa kot vzgojiteljica v vrtcu, kjer je ena izmed redkih, ki jih otroci naravnost obožujejo. Že zelo zgodaj se je odločila za službo, verjetno ravno zaradi družinskih problemov, ampak sedaj se je že sprijaznila s svojo usodo. Seveda pa je to samo dobra stran njenega karakterja, včasih zna biti prav pasja, neusmiljena, maščevalna in zamerljiva. Resnično se ni dobro kregati z njo, kajti njej jezik je dobro navit, pa tudi njene sarkastične pripombe znajo zelo prizadeti, včasih tudi nehote. Ravno zaradi tega je imela že v najstniških letih precej problemov, ki jih sicer s svojo iznajdljivostjo dobro rešuje, ironija in sarkazem pa ji včasih prideta še kako prav. Vsi prijatelji so mnenja, da ima dober smisel za humor, vendar pa enostavno ne more biti vedno središče dogajanja, optimistka, ki se trudi spravljati v smeh vse okrog sebe. Zaveda se tega, da je že dovolj odrastla, da bi si lahko počasi ustvarila družino, ampak je prevelika avanturistka, da bi se tega dejansko lotila. In ravno zaradi tega ima raje odprte zveze, ki ji dovoljujejo, da se lahko medtem zabava še s kom drugim. Seveda pa je preveč gospodovalna in ljubosumna, da bi podobno dopustila moškemu. Je trmasta, ima pa tudi precej vulkanski temperament, ki se kaže predvsem v eksplozivnih in hitrih izbruhih, včasih pa ravno nasprotno. Lahko je tudi zelo hladna in flegmatična, seveda samo v primeru, da vsa čustva in jezo hitro potlači vase, ampak slej kot prej vse privre na plano, le da takrat še v hujši obliki kot ponavadi.
Ash ceni družinsko življenje, pa tudi ljubezen, le da v ničemer od teh dveh vrednot sama nima pretirane sreče. Že v mladosti je namreč doživela precej presenečenj, ki so jo vrgle iz tira in jo ločile od družine, pa tudi v ljubezni nima pretirane sreče. Verjetno ravno zaradi njenega karakterja, ki je vse prej kot predvidljiv in nespremenljiv.

Družina in preteklost:
Njena preteklost je vse prej kot srečna in vredna ohranjanja v spominu. Že kot majhna punčka je precej trpela, oče alkoholik, se je domov vedno vračal precej v rožicah, mama pa se je nanj vedno zdirala in bila zato deležna velikega števila klofut in brc. Podobno tudi Ashlee, ki pri tem seveda ni imela nobene zveze, le včasih je preglasno zahlipala v želji po boljši, srečnejši družini. Je edinka, za kar je že od nekdaj hvaležna, namreč ne bi prenesla, da bi se še nekomu dogajalo to, kar se dogaja njej. Ampak kaj kmalu je oče odšel, našel si je novo žensko, ki ga bo prenašala, mati in Ash pa sta ostali sami in iz dneva v dan bolj propadali. Mati ni bila navajena trdega dela, zato sta nemalokrat ostali brez denarja in ravno zaradi tega je Ashlee že v rosnih letih začela delati in s tem je bilo seveda konec vseh njenih sanj in želj po uspešni karieri, ki se ji je sicer obetala. Sreča res ni bila na njeni strani, mama je nekega dne obležala, odkrili so ji kostnega raka in rešila bi jo lahko samo presaditev kostnega mozga, ki bi ga lahko darovali samo njeni potomci. Tukaj pa se je vse ustavila, optimistična Ash je že mislila, da bo lahko rešila mamo, ampak ne. Izkazalo se je, da je posvojena, njena krušna mama pa je kaj kmalu podlegla bolezni in tako je mlado dekle ostalo samo. Šokirana od vsega tega kar jo je doletelo v tako kratkem času je v istem tempu nadaljevala z delom v vrtcu in se končno sprijaznila s svojim življenjem, ki je bilo vse od očetove odselitve in materine smrti bolj pestro. Začela se je zabavati, spoznala mnogo prijateljev, med drugimi tudi Nathaniela, s katerim je preživela marsikatero lepo noč, pa tudi njegovega brata, ki ji je služil predvsem za zabavo v času Natove odsotnosti. Kdo bi si mislil? Nesrečno in ubogo dekle se je spremenilo v divjo punco, ki izkoristi vsak trenutek za zabavo.Nazadnje urejal/a Ashlee Pon Okt 27, 2008 8:12 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Poglej uporabnikov profil

5 Re: Opisi on Pon Okt 27, 2008 8:10 pm

Gost


Gost
x Ime:
Katelyn Tricia

x Priimek:
Evans

x Starost:
20 let

x Opis in slika:
Kdorkoli jo je opazil, kadarkoli, na kakršnikoli destinaciji, si jo je zapomnil za zmeraj. Njena zunanjost je namreč izjemno nenavadna in skorajda vsem pade v oči takoj, ko pogledajo v njeno smer. In tega se dekle, ki naokoli hodi s takšnim, svojim odštekanim videzom pravzaprav močno zaveda, ter tudi s pridom izkorišča. Njeni izrazito dolgi, temno rjavo obarvani lasje nikoli ne bodo v enaki frizuri več kot dva ali tri dni, le barva, ki je skozi leta postala njen zaščitni znak ostaja, za zmeraj, kakor pravi sama, enaka in je še zaenkrat nima namena spremeniti. Višina, do katere sega njena postava je povprečna, a dekle se za to ne zmeni, le mogoče malce potihoma želi, da bi bila za nekaj centimetrov višja. Visoka je namreč slabih 177,5 centimetrov čeprav so ji redke prijateljice velikokrat dejale, da je to čisto dovolj zanjo. In Katelyn se je odločila, da jim bo verjela. Prav tako, na njej obstaja še ena stvar, na katero je izjemno ponosna – njene hipnotične temne oči, ki sevajo hlad, katerega nikoli ni skrivala, na svoja lica, tik pod črne oči pa si ponavadi nariše simbole, ki ji tisti trenutek, ko stoji v kopalnici pred ogledalom padejo na pamet; skozi prejšnjih nekaj tednov so bili to majhni srčki in Kate je dobo slednjih potegnila še za nekaj časa; vendar le vprašanje časa je, kdaj bo stvar zamenjala. Njena polt je nenavadno bleda in to je le še ena od večih posebnosti na njeni zunanjosti, brez katere Katelyn, nebi bila več Katelyn. Njen stil je pač njen, kakor bi dejala sama. Njena tipična obutev so ponavadi čevlji z visoko peto, z namenom, da 'popravijo' njeno višino. Veliko ljudi se ozira za njo, požela je že nešteto pogledov, katere je, pred nekaj časa, čisto tako, za zabavo štela, a vseeno ve, da ima vsak posameznik čisto drugačno misel o njej. Za nekatere je le še eno neumno dekle več, spet nekateri vidijo na njej nekaj posebnega, kar bi bilo pametno izrabiti v svoj prid. A Kate ima svoj stil rada in do njega je izjemno zaščitniška, kar pomeni – pod nobenim pogojem ga ne bo spremenila, dokler se ne bo naveličala, ali pa komu pustila, da jo kopira.x Družina & Preteklost:
Če je kaj, kar ima Katelyn rada, pa je to njena zmešana družina, brez katere si velikokrat nebi morala predstavljati življenja. Njena mama, Norvežanka Liana, po kateri je dobila tudi svoje srednje ime, je kljub svojim letom še zmeraj v času njenih enaindvajsetih let, ko je študirala medicino in je veljala za eno najbolj umirjenih deklet na fakulteti. Nihče ji namreč nebi mogel dati 49 leta, proti kateremu se bliža. Po njej je podedovala tudi skoraj vso lepoto, vendar ne tistih rjavih oči, kakršne je imel njen oče Liam, ki je prihajal iz Orange Countryja, kamor sta se na koncu tudi preselila in OC, je bil tisto in hkrati tudi njeno rojstno mesto, kjer je Katelyn preživela kar nekaj časa oziroma let svojega življenja, nato pa se je odločila, da je čas, da ga da zapusti starše in odide na svoje, čeprav je še zmeraj in vedno bo veljalo za njeno najljubše mesto tista njihova majhna hišica. Z njo je odšla tudi njena, nekaj ur starejša sestra Hannah, čeprav sta se njuni poti kmalu ločili, kajti sestrine sanje so bile že zmeraj postati britanski model, zaradi česar je velikokrat v skrbi spravila vso družino, a na koncu je le dosegla svoje in postala tisto, kar je želela postati. Vendar Katelyn ni nikoli pozabila na še eno osebo, ki je spremenila njeno življenje oziroma jo seznanila s veterino, ter ji tako dala vedeti, da obstaja tudi nekaj, kar si Ona želi početi vse svoje življenje – to je bil nekaj let mlajši brat Zero, čeprav si je morala priznati, da bolj pametnega in delu predanega fanta ni nikoli poznala. In čeprav, sta se njuni poti ločili, ko se je sam odločil iti študirat glasbo naprej v Francijo, je Katelyn vedela, da se bosta zopet srečala… do takrat pa… Au revoir.

x Karakter:
Mešanica sarkazma in elegance, ki ponavadi najbolj zaznamujeta njen značaj, vendar nobena izmed teh dveh lastnosti ne odstopa bolj od druge, bi bila verjetno najboljša beseda, ki bi skoraj čisto do potankosti opisala značaj Katelyn. Skoraj. Kajti besede, ki bi se čisto skladale z njeno osebnostjo ni, ali pa je še niso uspeli iznajti. Tudi ona je ena izmed tistih, ki ne spregovorijo dokler je človek, katerega kaj zanima o njej ne vpraša. Potem, pa je vse odvisno od tega, kakšno je bilo vprašanje; pri njej namreč velja tisto pravilo, da trapasta vprašanja, katera je dobila že kar nekajkrat, terjajo še bolj neumne, s sarkazmom okrepljene odgovore. In prav zaradi njene direktnosti v dobro drugih, ne sklepa ravno ogromno prijateljskih, oziroma takšnih ali drugačnih vezi, z namenom, da človeka v svoji družbi nebi pretirano potrla, zaradi utvar, ki si jih je izoblikoval sam na podlagi njej neznanih razlogov. Zanjo pa so skoraj zmeraj največ štela dejanja in ne le besede, ki so nato vzcvetele v prazne obljube, čeprav je sama, ko jo seveda spoznaš, ena izmed oseb, ki velikokrat samo razmišljajo in govorijo o življenjskih in predvsem človeških filozofijah. Tisti redki, ki jih je oklicala za svoje najboljše prijatelje, pa jo ravno zaradi njenega razmišljanja in izbranih besed, ki pridejo iz njenih ustnic, ko nekdo potrebuje njeno pomoč zaradi takšnih ali drugačnih razlogov, potihoma občudujejo. V družbi neznancev igra zadržano in umirjeno osebo, z visoko mejo tolerance, ki pa je ni pametno preseči. Kajti, ko njena jeza preseže vrhunec, se težko, če se seveda sploh lahko, kontrolira, četudi se svojo jezo uči brzdati že kar nekaj časa svojega življenja. Vso njeno ljubezen, ki jo premore je pridobil njen štirinožni prijatelj, brez katerega si Kate nikakor nebi mogla predstavljati življenja; in potem je tu še služba, kateri je predana morda še celo bolj kot kdorkoli drug okoli nje in tega se začenja zavedati tudi ona sama. Počasi namreč sama pri sebi opaža, da si velikokrat, ko se tako poigrava s svojim zlatim prinašalcem, zaželi družbe še nekoga; da, začela je pogrešati ljubezen, čeprav si je v svojih zgodnjih srednješolskih letih zabičala, da to nikakor ni zanjo.

6 Re: Opisi on Pon Okt 27, 2008 8:57 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
ooo supr opiska ^^
sprejeti obedve seveda smitten

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

7 Re: Opisi on Pon Okt 27, 2008 10:49 pm

Gost


Gost
x Ime: Jasmine Elizabeth

x Priimek: Lamar

x Starost: 21 let

x Opis in slika: Jasmine deluje na prvi pogled kot prikupno, vedno nasmejano dekle polno optimizma, in nikoli ne bi rekli, da je v življenju že toliko pretrpela. Ima daljše svetle lase, nekoliko valovite, ki ji segajo približno malo čez ramena in se lepo prilagajajo nekoliko ovalnem obrazu. Njene oči so temno zelene barve in ponavadi imajo nenavaden učinek pomirjenja na človeka. Ustnic nima preveč polnih, a jih poudari z lip-glossom, kar pa je tudi trenutno edino ličilo na njenem obrazu, saj ima precej nežno kožo in pudra ali česa podobnega ne potrebuje, seveda pa včasih uporabi tudi maskaro, ki poudari obliko njenih oči in tako pridejo do izraza. Oblači se predvsem v oblačila, v katerih se počuti sproščeno in udobno, zato je nikoli ni mogoče videti v kakšnem prekratkem krilu ali majčki, ki več odkriva kot pokriva. Posebej rada, pa ima lahkotne, poletne obleke do kolen, ki se odlično prilagajajo njeni srednje visoki, mogoče tudi nekoliko previtki postavi. Seveda pa na nek način rada sledi modi, vsaj rada prebira modne časopise, ji pa moda nikakor ni ena izmed pomembnejših stvari v življenju, saj dekle da veliko več na notranji, kot zunanji izgled. Jas same sebe ne vidi kot lepotico ali kaj posebnega, vendar pa se ob Skyju počuti kot najlepša ženska na svetu, in to ji je dovolj.x Družina: Jasmine se je rodila v podpovprečni ameriški družini, kjer ni nikoli povsem okusila prave družinske idile. Namreč njen oče Georg, je pri Jasmineinih 5 letih doživel prometno nesrečo, postal invalid, izgubil službo in se popolnoma posvetil alkoholu, ter postal resen alkoholik. Tako sta z mamo preživljale kar hude čase, ko sta mogle pijanega očeta dvigovati na voziček in prenašati neprijazne poglede sosedov, ki so dobro vedeli v kakšnih okoliščinah živi družina. A tudi to in dolgo trajalo, saj je Jasminina mati kmalu za tem skoraj doživela živčni zlom in se odločila, da bo sebe postavila pred družino. Tako je začela hoditi po zabavah in pijančevati do poznih jutranjih ur, ter postala prava odvisnica od zabav. Tako da je v njihovi hiši vedno vladalo nasmejano in zabavno vzušje a polno alkohola in prepovedanih substanc. Jasmine je nekako čutila, da to ni pravo okolje zanjo in se tej družinski zmedi ni več našla. Videla je, da staršema ni mar zanjo in zaradi tega, se je Jas nekega jutra, pri rosnih šestnajstih odločila za samostojno življenje. Spakirala je kovčke in staršema pustila poslovilno pismo, nato pa se preselila v internat z eno izmed svojih prijateljic in tako zaživela samostojno, veselo in povsem mirno življenje. Odločila se je namreč, da nikoli ne želi postati kot njena starša, zato se je želela od takšnega okolja čim bolj oddaljiti. Začuda, pa sta to starša tudi razumela in jo pustila iti svojo pot. Pa ne, da je ne bi marala, le dobro sta vedela, da je družina zašla že pregloboko v krizo in da bi Jasmine z neodobravanjem samostojnega življenja, le še bolj uničila.


x Preteklost: Kot majhna deklica, je Jas živela srečno, veselo življenje. Vsa ta idila, pa se je končala pri njenih petih letih, ko je domov prišla novica, da je njen oče doživel prometno nesrečo in, da ne bo nikoli več mogel hoditi. Ker pa je bil Georg delavec na gradbišču, je to pomenilo tudi izgubo službe, ki jo je imela tako rad. Zato se je prepustil alkoholu, njena mati Elizabeth pa ni bila v tem primeru nič boljša, saj je raje hodila po zabavah, kot bi skrbela za hčerko. Tako je za Jas večino časa skrbela njena babica. Ko pa je ta bila že preveč stara, in nezmožna skrbeti za vnukinjo, ter so jo poslali v dom, pa je bila Jasmine prepuščena sama sebi. Ugotovila je, da je njeno življenje veliko vredno in ni ga želela zapraviti, zato se je odločila potegniti črto in odditi iz družine, ter zaživeti normalno življenje, kot se za vsako najstnico tudi spodobi. Že v srednji šoli, je ugotovila, da jo zanima medicina, zato se je pri 16 letih prepisala na srednjo zdravstveno šolo in tam živela v internatu z eno izmed svojih dobrih prijateljic, ki pa je prav tako imela težave v družini. Po končani srednji zdravsveni, se je zaposlila kot medicinska sestra in bila pripravljena pomagati bolanim ljudem. Sedaj živi povprečno življenje, katerega pomemben del pa je postaven policist Sky, ki si je takoj pridobil Jasino zaupanje in srce.

x Karakter: Glavna značilnost Jasmineinega karakterja je vztrajnost, katere premore največ in katera jo je tudi rešila življenja brez pomena, ter jo pretvorila v osebnost. Poleg tega, pa je dekle še precej zadržano in neprepričano vase, kar je posledica težkega otroštva. Jasmine ni bila nikoli preveč popularna in v srednji šoli, ter tudi kasneje je bila precej neopazna, a si je kljub tmeu znala poiskati prijatelje, saj se je na tem področju odlično izkazala. Je namreč zelo dobra poslušalka in rada pomaga prijateljem v stiski, sama pa od njega ne pričakuje niti zahvale, kaj šele kakšne usluge. In pravemu prijatelju, ali celo znancu ne bi nikoli obrnila hrbta, ali ga na kakršenkoli način izdala, zato pa se ima zahvaliti babici, ki jo je naučila še ene pozitivne značilnosti-iskrenosti. Prav tako ni direktna in človeka po nepotrebnem nikoli ne bi prizadela, če ji kaj ne paše se enostavno obrne in oddide stran, odvečne komoentarje pa zadrži zase. Prav tako jo nikoli ne vidimo, da bi se s kom prepirala. Kar pa Jas vsekakor manjka, pa je samozavest, ki jo je dekle izgubilo v svojih najstniških letih in zdi se, da je edini človek , ki mu Jas zaupa in ob katerem se počuti posebno ravno Sky, saj jo on venomer opominja na to, da je zanj najlepša ženska na svetu. In prav ob njem se počuti tudi varno in ravno na občutek varnosti, da veliko, kajti le te ni bila deležna v svojem otroštvu in prav tako tudi nežnosti, ki ji jo zdaj nudi Sky. Navzven se sicer ne kažeta kot ravno ljubeč par, saj ponavadi ven hodita v družbi prijateljev in ne drug drugega. Ampak mogoče je njuna ljubezen res prava.

8 Re: Opisi on Tor Okt 28, 2008 11:18 am

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
lep opisek ^^
sprejeta seveda...kr začni pisat v rpg delu...


Odpri pa si še stanovanje v Catalina Island in pod opis stanovanja dodej to sliko


aha...nekej sm pozabila prej^^

Ashlee -
odpri si stanovanje v Laguna Beach in pod opis stanovanja dodej to sliko ::


Katelyn -
odpri si stanovanje v San Clemente in pod opis stanovanja dodej to sliko ::

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

9 Re: Opisi on Tor Okt 28, 2008 12:06 pm

Autumn

avatar
Moderator
Moderator
x Ime: Samantha Joy
x Priimek: Lentez
x Starost: 24 let
x Opis: Dolgi svetli lasje so Samina glavna značilnost, ki dopolnjuje njen celoten videz. Zase pravi, da ni lepa v tradicionalnem pomenu besede, vendar jo malenkosti, njene nepravilnosti naredijo posebno in tako tudi privlačno na pogled. Večina ljudi se šele čez čas začne zavedati njenega izpiljenega videza, ki ga krasi toliko dragocenosti. Njen obaz je rahlo ovalen in ga vedno obdajajo dolgi lasje, ki so včasih tudi speti ali kako drugače urejeni. Ima velike mandljasto rjave oči iz katerih se vedno krešejo iskrice od neukrotljivega veselja in energičnosti. Rada se lepo uredi, če je el priložnost prava. Prepričana pa je, da v trenirki in flis jopici ne bi mogla nikoli zapustiti hiše. Tako je velikokrat v kratkih oblekicah, krilcih, kratkih kavbojkah kombiniranih z drznim topom. Če misli da izgleda dobro, se tudi počuti dobro. Sploh, če ji pri tem uspe ujeti še kakšen poželjiv pogled privlačnih pripadnikov nasprotnega spola. Je zaprisežnka visokih pet, zlasti škornjev, ki jih naravnost obožujejo. Prav tako si ne predstavlja življenja je brez toric, ki jih ima polno. V službi mora sicer nositi uniformo kar ji ni ravno najbolj po godu, vendar se zato toliko raje sprosti ko pride domov. Njena postava je zagotovo vitka, poleg tega pa je Sam tudi precej visoka. Ko se je priselila v Orange County se je začela ukvarjati s surfanjem, kar počne še sedaj in si tako malce očvrstila telo, sicer pa se lahko zahvali dobremu metabolizmu, da lahko vase zmeče tone hrane, ne da bi se zredila za gram ali dva.x Družina: Samino družinsko življenje je poosebljalo vse prej kot idilo. Komaj je shodila že se je morala začeti zavedati, da ji z rožicami zagotovo ne bo postlano in da se bo morala naučiti odgovornosti že zelo kmalu. Bridget in Calvin Lentez sta se poročila pri 27 po nekaj letni zvezi. Lahko bi rekli, da sta bila srečno zaljubljena, vendar je bilo v ozadju še mnogo stvari. Calvin je Bridget spoznal v enem od moških barov, kjer je delala kot plesalka, v prostem času pa je svojo ljubezen celo prodajala na ulici. Vendar se je tako kot mnogi zaljubil v njene temno modre oči in dolge svetle lase. Njemu je poosebljala angela in slepo se je zaljubil v povzpetniško pocestnico. Bridget je bilo prav zares le to denarja in ničesar drugega in v Calvinu, ki je prihajal iz zelo premožne družine, je videla svojo rešilno bilko. Ko sta se poročila so se začeli stalni prepiri. Po dveh letih zakon sta sicer dobila sina Leona, ki je vsaj za nekaj časa umiril njuno divje razmerje. Vendar je Bridget skrivaj odhajala ven in nadaljevala s svojim delom. Calvin je delal kot priznan arhitekt in njegov bančni račun je bil vedno poln denarja, ki pa ga ni želel nepremišljeno dajati svoji zapravljivi ženi. Tri leta kasneje za Leonom se je rodila še Samantha, ki je bila očetova ljubljenka, neprestano sta tičala skupaj kar je v Leonu zbujalo val ljubosumja. Po Calvinovi smrtni avtomobilski nesreči in Samanthinem odhodu v Orange County se je s svojo družino le še bolj malo slišala. Vedela je, da jo je mati izbrisala iz oporoke in da se je vrnila v svojo stalno umazano službo. Morda je na začetku pogrešala brata, čeprav se nista nikoli razumela, pa vendar ga je obiskala pred dobrimi 6 leti in kar je videla ji ni bilo niti malo po godu. Zapadel je v mamila, droge in alkohol. Od takrat naprej se tudi z njim ne sliši več in ne ve niti če je še živ.

x Preteklost: Calvin je malo deklico vzgajal praktično sam, saj Bridget ni bilo nikoli doma. Po petih letih trpljenja je imel dovolj in naglas spregovoril z Bridget. Prepir je bil več kot hud in končal se je z loputanjem vhodnih vrat, ter divjanjem avtomobila iz cestnega privoza. Toda tu se tragedija tistega večera ni končala. Naslednje jutro je Samantho zbudil zvonec na prednjih vratih in mala petletna punčka, ki je razmišljala kakor deset let starejše dekle, je obula svoje roza copatke in stekla po stopnicah dol, da bi z nasmeškom pričakala očka, ki se je vrnil po prepiru. Odprla je vrata in že hotela skočiti očetu v objem, ko je pred sabo zagledala dva visoka policista v uniformah. Nasmeh je zamrznil, ko je za njo stala mama in jo odrinila na stran. Stopila je za vrata, da je ne bi videli, da je še vedno prisotna in poslušala celotno poročilo. Calvin se je smrtno ponesrečil, ko se je z avtom zaletel v zid mostu. Časa za solze ni bilo, Sam je stekla po stopnicah in vzela majhen nahrbtniček, ter vanj nametala vse nujne potrebščine. Kar sama se je odpravila na železniško postajo, si tam kupila vozovnico in sedla na enega od peronov. Marsikdo se je ozrl za svetlolasim dekličem, ki je povsem sama sedela na klopici z nahrbtnikom in karto za vlak v roki. Še vedno ni hotela jokati, še vedno je upala, da se bo njej očka vrnil in so bile vse skupaj samo sanje. V trebušku jo je stiskalo in misli so bile zamegljene. Bila je premajhna, premlada, preveč nedolžna, da bi lahko razumela krute usode tega sveta s katerimi se igra narava. Toda že tako zgodaj je bila z vsem tem seznanjena, v to rojena, ne da bi si tega želela. Sedaj pa se je od nje poslovila še edina oseba, ki jo je kadarkoli imela rada. Izgubila je svoje zadnje upanje, da bo nekoč vse v redu. Dokler se ni usedla na vlak in odpeljala proti Orange Countyu k svoji teti Aurelie, sestri njenega očeta. Tam je obrnila okoli nov list in za sabo izbrisala mamo in brata.

x Karakter: V otroških letih, ko se je večina njenih vrstnic in vrstnikov še igrala s plišastimi igračkami, barbikami in action mani, se je Sam soočala z realnostjo tega sveta. Ni ji bilo prizanešeno in danes je hvaležna usodi, da je lahko že tako zgodaj spoznala vse pomankljivosti in slabosti, ter se že takrat uspešno soočila z njimi. Sicer bi zagotovo odrasla v naivno dekletce, ki bi verjelo besedam vsakogar in nasedalo razno raznim splošnim lažem. Hitro se je naučila skrbeti sama zase, ko je pri petih letih sedla na vlak in napravila najboljšo odločitev v svojem življenju. Izognila se je trpljenju in pustila za sabo življenje, ki jo je preveč prizadelo, da bi lahko tam še normalno funkcionirala kot oseba. Pogoltnila je solze, ki so hotele priti na dan ob očetovi smrti, toda rane so ostale na njenem srcu še kar nekaj časa. Danes lahko ponosno reče, da so tam samo še brazgotine. Majhen spominek na preteklost, ki sicer ni bila lepa, vendar je ne želi pozabiti. Ne glede na vse prepire in kričanje, so bili tam tudi lepi trenutki, ko je živela z obema staršema in bratom kot srečna družina. Samantha res zna ceniti iskrenost in pomoč. Sama je to dobila v obliki svoje tete Aurelie, ki jo je brez pomišljanja sprejela pod svojo streho in zahtevala skrbništvo. Danes svetlolaska na njo gleda kot na svojo pravo mamo, četudi ne živi več pri njej, temveč v svojem stanovanju. Vse skupaj je pripeljalo do tega, da je Sam vedno ob svojih prijateljih, ko jo potrebujejo. Nikoli ne bo nikgoar razočarala ali pustila na cedilu v nesreči. Ravno nasprotno. S tabo bo šla tudi po žerjavici ali v prepad, če bo treba. Zaveda se kako pomembno je, da ima vsak ob sebi osebo, ki ga podpira in to počne tudi sama za druge. Že ob prvem srečanju s Sam dobiš vtis, da je polna energije in pozitivnih misli kar je čista resnica. Stalno je v gibanju in obožuje zabave. Čeprav ne pije alkohola z izjemo kakšnega martinija ali največ dveh se zna zabavati tako kot vsak drug. Navadila se je širiti svojo dobro voljo tudi na druge in tako ima okoli sebe širok krog prijateljev za katere ve, da jim lahko zaupa. Ker se kdaj pa kdaj najde kdo bi želel njeno prijaznost in radodarnost izkoristiti, pokaže takrat tudi svoj drugi obraz. Vsi vedo za njeno zgodbo in da je borka že vse odkar živi. Za sebe in svojo lastnino se bo postavila tudi na trepalnice če je treba. Kar ima rada bo branila na vse pretege, njeno maščevanje pa zna biti še kako pekoče. Priljubljena je tudi pri nasprotnem spolu, vendar si do sedaj še ni našla moškega, ki bi jo res očaral. Veliko se druži s policistem Skyem, ki je zanjo samo prijatelj tako kot temnolasa Helen. Tako se Sam večinoma prepušča raznim avanturam kot pa resnim zvezam. Je mnenja, da za slednje tako ali tako nima časa in da na tem svetu ne obstaja moški, ki bi lahko sledil njenemu ritmu življenja.

Poglej uporabnikov profil

10 Re: Opisi on Tor Okt 28, 2008 3:33 pm

Anabelle

avatar
Moderator
Moderator
Anabelle Sky Evans
18. let


[b]x Opis in slika:

Anabelle. Ena sama beseda, ki pa vsakemu prebivalcu Orange Countya pove ogromno. Ob tej besedi je lahko zanje prva asociacija postavna mlada svetlolaska z dolgim jezikom in neverjetno količino energije. Vedno v zagonu in dobre volje, bistra in seveda več kot le prijetnega videza. Da, vse to in še več so besede, ki bi opisale svetlolaso dijakinjo 4. letnika s polnim imenom Anabelle Sky Evans, tako podobno njenim prijateljem a ob enem povsem drugačno. A vse to, kar bi lahko zapisali tu spada bolj pod značaj, zato pa nekaj več o videzu. Na kratko: v bikiniju je videti odlično in ker je to obvezna oprema vsake prave Countyevke to pomeni kar precej. Njeno telo se, kot pri večini ostalih ljudi zagotovo začne pri glavi in prav na vrhu le-te so njeni do sredine hrbta segajoči plavi lasje, ki pa jim vsake toliko časa spremeni barvo. Nekoliko nižje te preseneti njen obraz srčaste oblike z velikimi, polnimi ustnicami, ki se ponavadi lesketajo od vazelina, njenega Labella ali pa glossa. Izbira je odvisna le od razpoloženja in priložnosti, a le redkokdaj se zgodi, da ima katera od snovi na njenih ustnicah kakršno koli barvo. No, morda se kdaj pa kdaj pojavi kakšen gloss nežno roza barve, vendar pa je to v veliki večini vse. Nekoliko višje od ustnic, katerih poljubov si mimogrede želi marsikateri pripadnik moškega spola, pa je opaziti nos, ki ni ravno eden izmed tistih majhnih nosov zvezdnic. Pravzaprav se Belle, ko se z Lauren ali kom drugim pritožuje nad videzom, ponavadi pritoži prav nad njenim ''gromozanskim'' nosom. A vseeno ga ne bi zamenjala za nič na svetu, saj takšen kot je najbolj pristaja njenemu obrazu in mu daje nekakšen šarm, ki ga ne razume malodane nihče. Ana res ni ena tistih lepotic popolnih potez, a prav tako je, kot vsako dekle, na svoj način lepa. Kar vi večkrat zatrdi tudi njen fant Timotey, zaradi česar ga ima Belle še raje kot sicer. In končno je tu še tista točka, ki je pri njej najbolj opazna. Nebesno modre oči, ki so nasprotno od mnogih enake barve, izjemno globoke, so Bellin največji ponos. Poleg tega, da se skoraj popoln9oma ujemajo z barvo oči njene najboljše prijateljice Lauren včasih tudi prevzamejo nekaj barve njenih oblačil, pa naj bodo kakršnegakoli odtenka. Njeno telo je vitko in brez vsake najmanjše sledi celulita na kateremkoli predelu. Za to sta v glavnem zaslužni dve stvari: dejstvo, da je le redkokdaj popolnoma pri miru in surfanje. Le-to je šport, ki ga Belle naravnost obožuje, prav tako pa je tudi ena izmed reči, v katerih je resnično med najboljšimi. Kosa se lahko celo s pripadniki nasprotnega spola in le redkokdo od slednjih ji bo kos. Vir poželenja pri marsikomu moškega spola, ki jo je kadarkoli videl pa so zagotovo dolge noge in izrazita, čvrsta zadnjica, s katero dekle še prerado izziva, vedoč, da privlači številne poglede. Nasprotno kot bi pričakovali pa njene prsi niso ravno velike. V bistvu ravno dovolj, da si lahko privošči majčke z dekolteji in da bikini dobro zgleda. Sama pa je s tem vel kot zadovoljna, saj ve, kakšne probleme ima s prsmi njena mama, ki težko najde nedrček, ki bi ji popolnoma ustrezal. Anin največji ponos pa si zagotovo roke. Dolge, nežne roke, ki izgledajo neizmerno krhko so v resnici precej močne od surfanja in plavanja, prav tako pa jih krepijo dolge ure igranja klavirja, ki je Anabellina druga ljubezen. Ko se s prsti dotakne tipk in zazvenijo prvi toni melodije se potopi v čisto svoj svet, daleč stran od resničnega življena, kjer obstaja le ona in glasba, ki jo ustvarja. Oh, pa še kakšen srčkan tip, ki se ji ravno podi po mislih, seveda.

x Družina && Preteklost:

Anabellina družina je vse prej kot to, kar naj bi naziv sam pomenil. Oče je eden izmed mestnih svétnikov in samostojnih podjetnikov, zaradi česar je tudi na splošno kar visoko na hierarhični lestvici Orange Countya, pa tudi na lestvici najbogatejših ljudi v mestu je njegovo ime visoko pri vrhu. Diplomiran pravnik v svojem delu, ki ga je opravljal ni bil bogvekaj uspešen, a ko se je podal v marketing se je takoj postavil na noge. Ko je odprl svojo modno agencijo je zadel žebelj na glavico in kmalu so se zanj in za njegove modele pričela zanimati razna podjatja, ki jih nikakor ni bilo malo. Zato je kaj kmalu svoje mesto v njegovem življenju zasedlo novo oglaševalsko podjetje, ki mu je sledila še tovarna kozmetike, za katero je bila v glavnem odgovorna Belleina mama, l-ta pa je v zakon s seboj prinesla še lastno modno hišo z lastnimi modeli in podobnim, prav tako pa ima zavidljivo visok položaj v podjetju, ki si ga lastita dva človeka, Dolce in Gabbana. Podpisana pa je bila tudi pogodba z Manolom Blahnikom, katerega revije organizira izključno Blancino podjetje. Ja, George in Blanca Evans sta svoji karieri maksimalno razvila, a kaj, ko sta ob vsem tem popolnoma pozabila na svojo hči edinko, ki jo je bolj kot ne vzgajala varuška Nancy, ki je še zdaj pri hiši in ima v Belleinem srcu veliko večji delež kot njena prava mama. No, saj ima starša prav tako rada, še posebej, ko ji za rojstni dan ali kdaj kar tako pripravita kakšno presenečenje, kot je bilo na primer tisto lansko leto; odpeljala sta jo namreč v studio, kjer je pozirala pred enim najbolj znanih fotografov v oblačilih nove Burbbery kolekcije, obuta v Blahnikove čevlje, ne da bi sploh vedela za kaj se gre. Samo poziranje ji je bilo v bistvu všeč in njene slike so bile dobre, a ko se je nato zagledala v reklami v TLR se je komaj zadržala, da ni šla tožit lstnih staršev. Reklame so hitro odstranili, na novih pa se je znašla Agyness Deyn, s katero sta bili tudi na nekaterih skupnih slikah. A vse to Anabelle pomeni presneto malo in bi vse skupaj takoj zamenjala za pravo družino, vendar pa ve, da to ni mogoče in ji je v neki smeri tudi precej všeč. Starši nad njo nimajo nobene kontrole in vse, kaj ji kdaj polni ušesa z zdravo pametjo so Nancyine ljubeče graje, ki pa gredo pri Belle skozi eno uho noter in skozi drugo ven. Prazna hiša pa je več kot primerna za prirejanje zabav, na katere pa lahko po zaslugi staršev kot atrakcijo povabi koga slavnega, kajne?

x Karakter:
Če kdo je prav Anabelle tista, ki ve, kako se resnično živi. Zanjo je življenje ena sama, velika zabava, za katero se moraš le ustrezno pripraviti in kot vselej vedeti, kje so mere. A kaj, ko se sama tako rada sprehaja prav po slednjih. O ja, hoja po robu je njena velika strast, a kot izjemna surferka je dokazala, da ima odlično ravnotežje, zato si to tudi lahko privošči. Prav tako pa si to dovoli še iz enega razloga - nikoli ji ni nihče pokazal, do kod sme, vsega se je priučila sama. Starša sta zanjo v nekem pogledu zgolj osebi, ki sta jo ustvarili in ob tem mišljenju zmeraj dobi občutek, kot, da bi bila robot, zaradi česar se je navadila biti zmeraj v polnem zagonu, kot pravi Nancy. Le redkokdaj jo kdo vidi popolnoma mirno in zamišljeno, razen, če ne igra klavirja, pri čemer pa je prav tako še ni ujelo prav veliko ljudi. V bistvu so od kopice njenih prijateljev to doživeli le tisti, ko so jo spremljali od ranega otroštva – Lauren, Jayden in Seth. Ja, bili so prav posrečena družba, sploh, ko so se podili po tistem otoku in uganjali norčije v tisti votlini za slapom. Ah, kje so že tisti dnevi. Ampak Belle se od takrat v bistvu sploh ni veliko spremenila. Še vedno ej tisto živahni dekletce z obupno dolgim jezikom, ki ti odkrito pove skoraj vse, kar ji leži na srcu. In prav zaradi tega, ker nikoli ne ovinkari ali si na tihem misli svoje jo imajo njeni prijatelji tako radi. Sploh, ko je z Lauren je vse skupaj ena sama velika zabava. Nikoli ne zamudi nobene priložnosti, da bi lahko žurala do poznih ur, zato se nekako zdi, da ima pod kontrolo skoraj ves Orange County. Ve za prav vsak dogodek, ki se bo zgodil v bližnji ali daljni prihodnosti in le redke so stvari, ki jo bodo uspele zadržati, da se ga ne bo udeležila. A še zmeraj ni ena tistih kur, kot je na primer Michelle in njena družba, ki pozornost pritegujejo na vse možne načine. Ko je potrebno se zna tudi potegniti ozadje in le opazovati, kaj se bo zgodilo. No, takrat se z Lauren ponavadi zatečeta v nakupovalni center, ki je njun svet zase. Tukaj se resnično popolnoma sprostita in tudi otročje pomerjanje čevljev z velikanskimi petami je lahko precej zabavno. Vendar pa so se na obzorju pričele pojavljati tudi določene težavice. Timotey, njen fant, ki ga ima res rada in ji tudi on vedno daje vedeti, da jo ljubi, se je začel od nje nekoliko oddaljevati. Njene ostre oči so seveda kmalu odkrile glavni vzrok, ki pa zaenkrat i posebno škodljiv. Katelyn ima namreč oči le za svojega psa, nadvse prikupnega zlatega prinašalca, ki ti z enim pogledom ogreje srce. A Belle raje ne pomisli na to, kaj bi se zgodilo, če bi njena sestrična odprla svoje oči … in naletela na njenega fanta.Nazadnje urejal/a Anabelle Tor Okt 28, 2008 4:48 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Poglej uporabnikov profil

11 Re: Opisi on Tor Okt 28, 2008 4:41 pm

Gost


Gost
x Ime:
Natasha Kate

x Priimek:
Healas

x Starost:
23

x Opis in slika:

Natasha ima videz, ki ji ga zavidajo marsikatere ženske in je res eden izmed redkih, ki so blizu popolnosti. Popoln pa seveda ni nihče in tako se tudi pri Natashi najdejo manjše napake kot naprimer njen nos, ki je na koncu (vsaj po njenem) malce preveč zavihan navzgor. Tudi visoka ni ravno preveč in to je še ena stvar, ki jo neznansko moti in ravno zaradi tega največkrat nosi pete. Drugače pa je na svoj videz zelo ponosna in ga ima zelo rada. Njen ovalen obraz obkrožajo svetli kodri, k ise v soncu zlatko svetlikajo. Ponosna je tudi na svoje oči, v katerih lahko opaziš vso njeno počutje, če le dobro pogledaš. Največkrat se navihano smejijo in z njimi tudi Natasha sama. Ob njenem ljubkem nasmehu pa se pokažejo tudi snežno beli zobje za katere že od malih nog vestno skrbi. Mati narava ji je podarila obline na prava mesta in Natasha jih zelo rada pokaže. Oblači se v najrazličnejša oblačila, ki pa na njej na srečo vedno izgledajo popolno. Spremlja tudi modo in se večkrat po njej tudi obleče in vendarle ima tudi svoj stil. Kar se tiče ličil in nakita je sama precej skeptična. No nakit še kar rada nosi, liči pa se bolj poredko, ker si noče uničevati kože in njenega naravnega izgleda. Njena teža je precej nizka, ker Natasha redno obiskuje fitnes in teče v kakšnem bližnjem parku.

x Družina:
Natashina družina pravzaprav ni nič posebnega razen, da jih pravzaprav nikoli ni bilo doma. Razumeli so se dobro in med njimi ponavadi ni bilo težav ali prepirov. Prava pravcata popolna družinica bi lahko rekli!

Njen oče Jack Healas se je rodil ljubečim staršem in že od malih nog je kazal zanimanje za zgodovino. V osnovni šoli je s tem nadaljeval in učiteljica zgodovine ga ni mogla dovolj pohvaliti. Tako sploh ni bilo čudna, da je kljub njegovim prijateljem, ki so ga prepričevali, da je to predolgočasno postal zgodovinar oz. pozneje celo pravi arheolog. Ni ga bilo veliko doma, pa vendar je bila Natasha nanj zelo ponosna, ker je bil zelo uspešen in je k hiši nosil veliko denarja.

Njena mama Hanna je bila baletna plesalka in po njej je Natasha najbrž tudi dobila lep videz in vso milino. Tudi ona je bila v poklicu precej uspešna in je tako kot očeta ni bilo veliko doma, ker je hodila na razne turneje. Natasha ji tega nikoli ni zamerila in vedno jo je imela neznansko rada. Njen prvi mož je bil baletnik, ker pa se ni obneslo je poskusila nekaj drugega in se poročila z arhitektom, ki ga je spoznala na enem izmed svojih potpvanj. Med njima je bilo vse rožnato in kaj kmalu sta dobila prvega otroka.

Potem pa je še tukaj njena mlajša sestra Jane, ki je pred letom dni praznovala 18. rojstni dan. Zanimivo je, da se za razliko od večine sester z Natasho nikoli nista posebej prepirali ali izzivali. Najbrž zato, ker sta bili veliko časa sami doma in sta bili preprosto odvisni druga od druge.Natasha ji večkrat priskoči na pomoč s kakšnim nasvetom ali pa celo Jane pomaga njej. Res sta eni izmed redkih sester, ki se imasta resnično radi in se spoštujeta. Jane pa se je na žalost preselila v Evropo k svojemu soprogu in tako je ne vidi več kaj dosti.

x Preteklost:
Natasha je kar nekaj časa živela pri hišisvojih staršev in tako je tudi bilo vse dokler ni spoznala Christana in se zaljubila. Na žalost pa je Natasha dekle, ki je precej živa in avanturistična in le težko ostane pri enem moškemu i ntako ga je večkrat prevarala z Noahom. Christana še vseeno zelo ljubi in ravno zaradi tega je Noahu dejala, da bi iblo bolje, če se več ne dobivata in upa, da bo to sprejel z lahkoto kot večina njenih avanturic do sedaj.
Nato pa je dobila tudi hčerko, ki je sedaj stara že eno leto in je ena izmed redkih ljudi, ki jih ima Natasha resnično zelo rada. Obožuje, ko jo lahko obleče v ljubke in moderne oblekice in ji dela različne frizure. Večina ljudi pravi, da je najbolj podobna Natashi in tega je zelo vesela. Vendarle pa Natasha dvomi, če je hčerkica Adelle res od Christana in to jo zelo plaši, ker je veliko možnosti, da je v resnici od Noaha. Natasha se preprosto prepričuje, da je to nemogoče in poskuša na vse skupaj pozabiti pa čeprav je to v zadnjih časih precej težko!
Službo si je poiskala kot receptorka v hotelu in to ne zato, ker bi i bilo tako zelo všeč ampak ,ker je bila plača pač precej dobra!
x Karakter:

Natashin karakter morda ni ravno najlepši in ima kar nekaj slabih lastnosti pa čeprav se to na prvi pogled sploh ne opazi. Svoj cilj bo dosegla in resnično ji ni pomembno koga ali kaj bo poteptala na poti do tja. Je tudi zelo avanturistična in ima nadvse rada moške. Malce se je umirila, ko je spoznala Christana pa vendarle je nato pod rjuhe skočila tudi z Noahom.
Zadnje čase pa jo celo večkrat opazimo tudi za štedilnikom ali pa v parku kjer semin tja potiska nov in lep voz, v katerem ima svojo predrago hčerkico Adelle. Ravno Adelle in njena prav zares velika ljubezen do Christana sta bil glavna razloga, da je Noahu rekla, da je bolje, če se več ne videvata. Je zelo odločna in navajena dobiti vse kar si zaželi in vse kar hoče. Tudi za svojo hčerko si želi samo najboljše in je zanjo pripravljena narediti vse. Ni pa ravno zaupljiva in bolj težko je postati njen prijatelj. Veliko več je takšnih, ki so njeni sovražniki, ker nikoli pazljivo ne izbira besed in ji je popolnoma vseeno, če prizadane koga, ki ga nima rada.
Nana ali Tasha kot jo lahko kličejo samo prijatelji pa zna biti nadvse očarljiva in omreži vse moške že samo z enim pogledom in tudi službe ji ni težko dobiti, ker je odlične govornica. Ena izmed njenih dobrih lastnosti je, d astoji za svojimi besedami i nse bo za svoja načela borila do konca! Vsi vedno, da ni dobro češenj z njo zobati, ker jih lahko uniči v vsakem trenutku. Vendarle pa je navznoter Natasha precej dobra oseba, ki je večkrat pripravljena pomagati in je tudi zvesta prijateljica, ko si pridobiš njeno zaupanje. In ali ni to najpomebnejše?Nazadnje urejal/a Natasha Tor Okt 28, 2008 7:52 pm; skupaj popravljeno 1 krat

12 Re: Opisi on Tor Okt 28, 2008 5:00 pm

Noah

avatar
Prebivalec O.C.
Prebivalec O.C.
x Ime: Noah Aaron
x Priimek: Gross
x Starost: 24 let

x Opis in slika:
Noah Aaron Gross. Ob tem imenu si zagotovo nihče ne bi niti zmogel predstavljati postavnega moškega v sredini dvajsetih let. Noah je nekoliko višje in mišičaste postave, za katero pravzaprav ne pretirano skrbi, a kljub temu ostaja ista. Usluge za to Noah pripisuje košarki in nogometu, s katerima se je ukvarjal pred leti, ko je za to še imel čas.
Ima nekoliko daljše, rjave lase, ki so prekratki, da bi mu urejeno padali ob glavi, in nekoliko predolgi, da bi jih zmogel ukrotiti s krtačo. Zato so večino časa rahlo razmršeni in mu zakrivajo temne, rjave oziroma skoraj črne oči. Kadar je Noah dobro razpoložen, so rahlo svetlikajoče se rjave barve, ko pa je besen, pa pride do izraza njihova temna plat, kot bi lahko rekli. Prav tako so njegove oči zagotovo najbolj nenavaden del na Noahu. Na njih je nekaj nenavadnega, kar žensko populacijo privlači, in marsikatera ženska bi zatrdila, da so njegove oči hipnotične.
Noah se oblači preprosto, ponavadi nadene sprane kavbojke in kakšen pulover ali navadno majico. V njegovi omari visijo oblačila vseh mogočih barv, ker ni posebej izbirčen. Noah ne da veliko na zunanji videz; pa ne zato, ker bi bil prepričan, da je najpomembnejša notranjost, pač pa preprosto zaradi vedenja, da je privlačen, ne glede na to, kaj bo oblekel. To zna včasih zveneti prav zoprno odbijajoče, zato tega nikoli ne pove na glas.x Družina:
Noah se je rodil v razmeroma premožni družini. Zgodba njegovih staršev, mame Blair (41) in očeta Christian (44) ni ena izmed tistih 'pocukranih' ljubezenskih zgodb, ki jih običajno prikažejo v filmih, pač pa je to prej zgodba o večletnem prijateljstvu, ki se je razvilo v ljubezen, čeprav Noah sam meni, da je bila ljubezen že ves čas prisotna, le da je do začetka dvajsetih let starša nista opazila. Skratka, njegova starša sta dobesedno odraščala skupaj, pozneje pa sta sklenila, da bosta skupaj preživela še ostanek življenja. Njuno prijateljstvo je bilo dobra osnova za njuno ljubezen in tako se je kmalu na svetu pojavil tudi Noah. Postali so ena izmed tistih srečnih družinic, ki ponavadi nastopajo v kakšnih nadaljevankah. Njegova starša nista nikoli imela želje imeti več otrok in se raje posvetila karierama. Tako je oče postal dokaj slavni odvetnik, mama pa je dobila pomemben položaj v nekem podjetju. Z denarjem tako niso nikoli imeli problemov. Čez čas se je njihova majhna družina popolnoma oddaljila od ostalih članov njihove sicer velike družine, in zato je Noah naskrivaj vedno hrepenel po tem. Zaradi zveze njegovih staršev, ki pa je bila bolj prijateljska kot ljubezenska, se je že kot otrok odločil, da bo sam živel v bolj strastni zvezi, za katero je bil prepričan, da je bolj razburljiva kot pa dolgočasen vsakdanjik njegovih staršev, ki ga je opazoval vsak dan.

x Preteklost:
Noahu je bilo že od rojstva naprej omogočeno praktično vse, kar si je zaželel. Odraščal je v velikanski hiši zraven staršev, ki sta svojo zvezo zgradila na prijateljstvu in mnogo preveč časa preživela v službi. Tako je Noah hišo včasih sovražil, ker se je zaradi njene velikosti večkrat počutil popolnoma izgubljenega, pa tudi pozabljena od vseh in vsega. Kot majhen otrok je imel rad samoto in je marsikatero popoldne preživel sedeč ob oknu. Rad je imel naravo, ki je bila povsod okrog njega. Njegovo odraščanje zagotovo ni bilo normalno. Starša sta mu najela zasebnega učitelja, ki ga je poučeval na domu. Noaha je v tistem času ravno njegov učitelj navdušil za fotografijo, zato je od staršev kmalu izsilil fotoaparat, in od takrat dalje je preživel marsikatero prej osamljeno popoldne tako, da je fotografiral stare predmete, ki jih je bilo po vsej hiši veliko. Bil je priden otrok, ki je zmeraj naredil tisto, kar so mu rekli. Nekega dne se je tega zavedel in takrat mu je prekipelo. Prvič po mnogih letih se je odpravil ven, iščoč družbo vrstnikov. Našel je nekaj prijateljev, ki so ga uvedli v svet, za kar jim je bil večno hvaležen. Med ženskim spolom je kmalu postal popularen, saj je bil natančno tisto, kar so si vse punce predstavljale pod 'sanjskim fantom'. A Noah ni dal veliko na to, raje si je poiskal punce, s katerimi ga je družilo še kaj več. Tako je tudi spoznal Natasho, žensko, ki mu je popolnoma zmešala glavo. Z njo je nekako našel smisel, in postal nekaj več kot le razuzdan mlad bogataš. A nikoli ni bil povsem srečen z njo; v njuni zvezi je bil le nek majhen problem. Natasha je bila poročena. Pred kratkim ga je zavrnila z izgovorom, da je njune zveze konec prav zaradi tega, a Noahu to ni bilo nič kaj všeč. Navsezadnje je vedno dobil tisto, kar si je želel. A znašel se je na razpotju, saj je pred kratkim na zabavi spoznal tudi Aanyo, modrooko in nadvse očarljivo Rusinjo, ki ga je popolnoma očarala. Zdaj je Noah popolnoma zmeden, a zaveda se, da se bo moral kmalu odločiti.

x Karakter:
Četudi je Noah že od majhnih nog imel dobesedno vse, še vedno ni tisti tipični razvajenec. Ohranil je neko distanco do razvajanja staršev, kar ga je rešilo pred to usodo. Kljub temu pa ima nekaj značilnosti, ki jih pripisujejo tem ljudem. Je precej divji, marsikdo bi temu rekel razuzdan, a Noahu ta beseda ni preveč všeč, zato je ne uporablja pogosto. Vedno je pripravljen na zabavo. Ni preveč zvest, a za svoje prave prijatelje je pripravljen storiti vse. Seveda pa teh ni veliko, ker ima Noah zahtevna merila. Tako si morajo njegovi prijatelji pridobiti njegovo zaupanje, kar zna biti včasih težko, drugič pa se mu prikupijo že z enim samim dogodkom. A zadnje čase Noah opaža, da se spreminja. Včasih se je držal zase, zdaj pa z veseljem ogovori skoraj vsakega. Na trenutke je zelo hladnokrvna oseba, a trudi se, da bi teh trenutkov bilo čim manj. Noah ima kljub vsemu, kar o njem pravijo, srce na pravem mestu in vedno odreagira prav v določeni situaciji. Ima močno izostren čut za sočloveka, ki ga večino časa ne upošteva, da ne bi pokvaril svojega slovesa. Zna biti zelo zabaven, večino časa pa se na njegovem obrazu poigrava sarkastičen nasmešek. Ni tip človeka, ki je prepričan, da je že videl in doživel vse. Noah je večni avanturist, ki obožuje adrenalin in je pripravljen tvegati marsikaj za nekaj trenutkov užitka. A takšen pač je. Za njegovim hrbtom o njem govorijo kot o divjem, razuzdranem mladem bogatašu. Zaradi tega se ne sekira preveč, včasih pa za lastno zabavo še dodatno napihne kakšne govorice.

Poglej uporabnikov profil

13 Re: Opisi on Tor Okt 28, 2008 7:44 pm

Tristan

avatar
Prebivalec O.C.
Prebivalec O.C.
x Ime: Tristan

x Priimek:Wellingstone

x Starost:26 let

x Opis in slika:Tristan je pravi zapeljivec, ki se zaveda, da zlahka dobi katerokoli žensko, a se raje ubada še z drugimi rečmi. Ponavadi si samo sleče majico ali pa se nasmehne kot se zna in punca se že topi.
Je visok, s popolno izklesanim telesom, ki ga utrduje z fitnesom ter modrimi očmi, ki so še edini del telesa na njem, ki ga kdaj pa kdaj izdajo. Še posebno takrat, ko hoče dajati lažni up, da je v redu, da ga ni prizadelo pa ga v resnici je, takrat ga izdajo oči. Ima izjemno lep nasmeh, ki pa se v vsem svojem veličanstvu pokaže le takrat, ko je resnično vesel kar pa ni ravno vsak dan. (Ni čudno na njegovo preteklost.) Ima kratke rjave lase, za frizuro pa se težko odloči tako, da si lase dostikrat striže.
Drugače pa mu niti ne pomeni dosti kako izgleda oz. se ne obremenjuje s tem. Sicer iz preteklosti ve kako je če si po več dni oblečen isto in zato to sedaj, da ima obleke in vse ostalo še bolj spoštuje. Pa kljub vsemu se oblači čisto normalno. Ponavadi si obuje udobne čevlje, kavbojke in navadno majico, dostikrat se naokoli sprehajal tudi brez. Ima pa tudi nekaj lepših oblek, katere obleče le za posebne priložnosti.
Pri ženskah pa teče druga pesem. Rad ima urejene ženske. Ne mara kakšnih zanemarjenk in pridnih punčk, prav tako pa ne mara tistih barbik s tono ličil na sebi. Priznava, da rad vidi če je ženska lepo oblečena, najraje vidi če kaže nekaj gole kože in, da je urejena. Zaveda pa se, da ni vse le v videzu.


x Družina:O družini zelo ne rad govori in tudi ne razmišlja dosti o njej čeprav si včasih na tihem vedno domišlja, da ima družino. A se zaveda, da je v realnosti pravzaprav nima. Oče mu je kot alkoholik umrl že veliko let nazaj, mama pa je prav tako alkoholičarka in se niti ne slišita več toliko in tudi, ko se že ga včasih sploh ne prepozna in to ga preveč boli zato raje sploh ne hodi k njej. Čeprav očeta velikokrat pogreša, ker sta se kljub njegovi odvisnosti od alkohola dobro razumela.

x Preteklost:Tristan se je rodil Sydneju kot edinec, na propad obsojenemu paru kar je kmalu ugotovil. Tristan se je kaj kmalu začel zavedati kaj počneta njegova starša, ki sta bila alkoholika. In to ga je seveda prizadelo. Prišel je iz šole in sta bila starša ponavadi opita, včasih celo tako, da se niti zavedala nista ničesar. Tako sta zelo slabo skrbela za svojega sina, ki si je prijatelje oz. družino enostavno moral poiskati drugje in našel jo je na ulici kjer je potem od 13 leta preživel večino svojih dni. Domov se je vračal le še zvečer pa še to potem vedno manj pogosto. Starša tako ali tako sploh nista vedla ali je doma ali ni, edino, ko sta bila trezna kar pa je bilo bolj redko.
In tako je Tristan pravzaprav živel na ulici z svojo družbo, ki je imela enake probleme kot on ali pa še hujše. Klapo so sestavljali mladostniki zelo različnih let in dosti jih je bilo, ki so bili na drogah tako, da niti ni čudno, da je tudi Tristan zapadel vanje. Ob vsej tisti bolečini in žalosti mu je pasalo, da se je sprostil. Večinoma je bil na heroinu, ki ga je še najbolj sprostil, včasih pa si je tudi kaj zvil. Od začetka niti še ni bil odvisen potem pa se je začelo, da brez droge že ni mogel več. In takrat se je začela panika. Denar!? Ni bilo druge kot, da je počel stvari kot so kraja, vlamljanje v avtomobile, vse to za preživetje oz. za denar, ki ga je nujno potreboval za heroin. Kmalu se je začel spreminjati tudi njegov značaj, začel se je pretepati, vse ga je takoj vrglo s tira in utrdil se je. Od takrat zelo malim zaupa ali pa jim dopušča blizu. Tristan je bil iz leta v leto slabši. Sicer se je zavedal, da mora nehati in si je tudi rekel, da bo čeprav si je velikokrat zaželel, da bi umrl, pa nikoli ni nehal. Potem pa ga je enkrat nekje v tunelu, kjer je spal, ravno našla socialna delavka odločena, da mu pomaga. Sprva se je neznansko upiral a se potem nemočen tudi ni mogel več in se ji je prepustil. Vzela ga je k sebi domov in ga malce spravila k sebi potem pa se je počasi začel zavedati, hodil je k psihiatru, ki mu je zelo pomagal. Čez nekaj let si je opomgel in sedaj je čist. Nekaj let je sicer kazalo na to, da bo šlo od takrat naprej vse v redu a se je zdaj zopet vse spremenilo.

x Karakter:Čeprav na pogled izgleda pravi angel pa niti pod razno po značaju ni. Ni ravno nek hudič a je bliže k temu.
Je dokaj zabaven in energičen, smeji se sicer bolj malo a se rad zabava.
Je bolj na izi sorte moškega, ki ga za ljudi ne briga kaj preveč. Je precej delaven in ima službo čeprav so ga že parkrat skoraj odpustili in se te dni še toliko bolj trudi saj z njegovo punco dnar nujno potrebujeta. Ne živi ravno razkošnega življenja a revnega tudi ne čeprav ga je vajen. Zadovoljen je že z malenkostmi saj ve kako je biti brez vsega.
Ljubezen mu ni na prvem mestu a mu vseeno nekaj pomeni. Sicer ni neki velik avanturist a je bolj avanturist kot tip za resne zveze. Čeprav ima sedaj punco včasih še vedno smukne k drugi brez kakšne večje slabe vesti. Za ljubezen niti nima veliko časa in je ponavadi nasploh bolj malo doma. Vedno mora biti v gibanju in rad se ukvarja z športom. Obožuje košarko čeprav ji ne posveča veliko časa.
Zadnje dneve začuda veliko premišljuje o svojem življenju. Vprašanje če je njegov značaj v resnici res tak kot ga kaže? V mestu velja namreč za "bad guya."
Se bo spremenil in prenehal z vsem tem ali bo to še nadaljeval?

Poglej uporabnikov profil

14 Re: Opisi on Tor Okt 28, 2008 11:21 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
okej vsi mate lepe opiske, sprejeti srček

amm še glede hiš ^^
Natasha ti odpri hišo v San Clemente in pod opis stanovanja dodej to sliko ::


Noah
ti odpri hišo v Newport Beach in pod opis stanovanja dodej to sliko ::


Tristan ti odpri hišo v Catalina Island in pod opis stanovanja dodej to sliko ::

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

15 Re: Opisi on Sre Okt 29, 2008 2:23 pm

Gost


Gost
[justify]x Ime:
Kristen Brooke

x Priimek:
Jeal

x Starost:
18 let, 4. letnik gimnazije

x Opis in slika:
Že na prvi pogled s svojo precej visoko postavo, s katero bi se zlahka uvrstila na modno pisto, če bi imela za tako kariero sploh kaj interesa. Ima nenavadno ozke boke, čeprav so njene obline še vedno na povsem pravih mestih, kar včasih prav sovraži. Velikokrat ima občutek, da jo ljudje opazijo le zaradi njene postave, ki je res vredna zavidanja. Ker se ukvarja s plesom, predvsem z baletom, ima izklesano telo in se prav nič ne obremenjuje z raznimi dietami. Poleg lepe postave pa ima še kar nekaj atributov in marsikdo je že rekel, da je prav vse na njej popolno. Njen obraz je ovalen, z izrazitimi visokimi ličnicami, kar ji daje videz klasične lepotice. Njene ustnice so polne in delujejo nekoliko kljubovalno, nad zgornjo pa ima majhno brazgotino, o kateri ne govori. Ima precej svetlo polt in na obrazu nekaj pegic, katere besno poskuša zakriti, saj se ji zdijo vse preveč otročje. Najbolj izstopajoče na njenem obrazu so verjetno velike oči, ki ujamejo vsak pogled. So zeleno modre barve in delujejo hladne, da se nekateri ob pogledu vanje kar stresejo. Tako veliko ljudi sprva pomisli, da je na Kris nekaj nevarnega in so okrog nje zelo previdni, ko pa jo bolje spoznajo, mrazu v njenih očeh nikakor ne znajo povezati s prijaznim značajem. Oči ji obkrožajo dolge, zavihane črne trepalnice, ki jih še dodatno poudarijo. Še posebej pa je ponosna na svoje dolge, goste svetlo rjave lase, ki se ji v valovih usipajo po hrbtu. V svetu, kjer se dekleta sprehajajo z lasnimi vložki, so njeni kodri povsem naravni. Oblači se odvisno od volje in priložnosti – najdejo se dnevi, ko da nase le kavbojke in majico, pogostokrat pa se obleče precej izzivalno. Obožuje znane modne kreatorje in draga oblačila. Naličena je ponavadi precej naravno, razen ko želi narediti vtis in svoje oči poudari s črno barvo, da še bolj izstopajo.


x Družina:
Ko je imela Kristen komaj šest let, se je v njeni družini zgodila tragedija, za katero so pravili, da je razbila njihovo življenje. V prometni nesreči, ki jo je zakrivil pijan voznik tovornjaka, se je smrtno ponesrečila njena mama. Za seboj je pustila žalujočega moža in majhno deklico, ki sploh ni mogla razumeti, kako se je lahko njen pravljični svet v nekaj urah spremenil v kosce zdrobljenega stekla. Leta in leta jih je obupano poskušala zbrati, da bi nekako spet sestavila svoje življenje, a ji to nikoli ni uspelo. Njen oče ni nikoli prebolel izgube ljubljene žene, pogled na hčerko, ki je bila njena kopija, pa je bil iz dneva v dan hujši. Zato se je zakopal v delo in skrb za Kris prepustil številnim gospodinjam, ki so se menjale, dokler ni pri njih ostala gospa Honeycomb. Starejša ženska je postala materinska figura v njenem življenju, saj ji je bila vedno na voljo. Gospa pa sama pri sebi zmajuje z glavo nad delodajalsko družino, saj se ji ne zdi normalno delati v hiši, kjer se gospodar dan za dnem zaklepa v kabinet, nenavadna deklica pa cele ure tiči v sobi ali pa za celo noč izgine ven, kar nikogar ne skrbi. Ali pa morda njen od žalosti strt oče sploh ne opazi. Ne gospodinja ne njen oče pa nista opazila njenega potovanja v svet drog, ko ni našla drugega izhoda iz svojega življenja, v katerem se počuti kot tujka.

x Preteklost:
Kljub njeni mladosti je imela precej burno življenje. Smrt njene mame jo je že v najzgodnejših letih zaznamovala za vedno in na njej pustila trajen pečat, ki verjetno ne bo nikoli povsem izginil. Tako je ostala sama z očetom, kateremu je zanjo povsem vseeno in se raje čimbolj distancira od nje, saj je podobnost Kris njeni mami preveč boleča. Navadila se je skrbeti sama zase, pri čemer ji nekaj pomoči nudi tudi njihova gospodinjska pomočnica. Ko pa je prišla v bolj težavna leta, se je zanjo začela prava kriza. Pridna punčka, ki je imela vedno popolne ocene in je bila tiha in mirna je kar naenkrat zašla v slabo družbo. Ni minilo dosti časa, ko je bila tudi sama ena izmed tistih, ki so se s steklenicami v rokah sprehajali po plaži, kasneje pa je začela uporabljati celo droge. Nedolžna razvada, kot ji je sama rekla, se je kmalu spremenila v nekaj veliko hujšega, ko so jo njeni 'prijatelji' silili, naj si ustvari nekaj dodatnega zaslužka s preprodajanjem. Njena zgodba bi se lahko grdo končala, a jo je pred tem rešila ljubezen. V enem izmed tistih meglenih dni, ki jih je preživela v stanju omotice zaradi vseh tablet, katere je sedaj jedla že rutinsko, je opazila Noaha, kar precej starejšega moškega, ki je v hipu ujel njeno pozornost. Nekako ji je uspelo, da je ta zagledanost premagala njeno zasvojenost in rešila se je slabe družbe, s tem pa tudi drog, ki so ji uničevale življenje. Sedaj se poskuša vrniti v svojo staro vlogo – ocene je spet popravila, njen nedolžni nasmeh pa ne bi nikomur izdal, da je nekoč spadala v tako nevarno družbo.

x Karakter:
Je zaupljiva, veliko preveč naivna in romantična čez vsako mero. Zaradi vsega tega je imela že kar nekaj ljubezenskih zvez, vendar so se vse predčasno končale, večino tako, da jo je nekdo prizadel. Vendar pa nikomur ni dovolila prestopiti meje in mu pokazati svojega pravega značaja. Kris namreč ni popolna, kakor marsikdo misli. Je preračunljiva, temperamentna, maščevalna in neverjetno trmasta. V mislih kuje načrte, katerih ne zaupa nikomur in jih skriva samo zase. Vseeno pa nasmeh, ki nikoli ne izgine iz njenih ustnic, neverjetno privlači druge ljudi in je zanje kot magnet. Zmeraj je dobre volje in optimistična, zato se je z njo zelo lahko spoprijateljiti in jo vzljubiti v zelo kratkem času. Ima veliko prijateljev, ki ji zaupajo vse svoje težave, saj vedo, da zna dobro poslušati in pomagati v kakršnikoli situaciji. Prehitro se naveže na ljudi, zato ji izguba človeka še toliko bolj prizadane. Zelo težko se sooča z žalostjo, katere sploh ni vajena, zato ne ve, kako bi ravnala, ko jo kaj vrže iz tira. Probleme drugih veliko bolje in lažje rešuje kot lastne, katere zadržuje zase, dokler se vse skupaj nekako ne uredi. Je preveč naivna in nasede vsaki lepi besedi. Živi v prepričanju, da so vsi takšni kot ona in ne verjame, da ima kdorkoli slabe namene. Kljub vsem težavam, ki jih ima, je na skrivaj prepričana, da se bo na koncu vse uredilo tako, kot je zanjo najboljše. Prehitro se zaljubi in preveč naveže na druge ljudi, kar ji povzroča veliko težav. Zmeraj je prijazna do tistih, ki ji to vračajo, če pa je do nje kdo nesramen, se raje umakne. Vendar pa nikoli ne pozabi nobene slabe besede ali dejanja in le malo ljudi ve, da je pravzaprav zelo maščevalna oseba. Glede na njeno optimistično vedenje in neizbrisljiv nasmeh pa ljudje zelo težko verjamejo, da jo stvari hitro spravijo iz tira. Malo je takšnih, ki so jo že videli, ko je bila povsem na dnu, kar zmeraj poskuša skriti pred svojimi prijatelji.
[/justify

16 Re: Opisi on Čet Okt 30, 2008 1:53 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
Sprejeta ^^
Odpri si hišo v San Clemente in pod opis stnovanja nalepi spodnjo sliko ::

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

17 Re: Opisi on Čet Okt 30, 2008 8:42 pm

Ava

avatar
Prebivalec O.C.
Prebivalec O.C.
x Ime:
Ava Madison

x Priimek:
Palmer

x Starost:
20 let

x Opis in slika:
Avin videz je nekaj posebnega. Je lepotica, za katero se obrne marsikatera fantovska glava, a njena lepota nikakor ni običajna. Njen videz je skrivnosten in misteriozen, po drugi strani pa tudi nedolžen. Ta nedolžna podoba jo je že velikokrat spravila iz težav, v katere tako pogosto zahaja. Njene obrazne poteze so drugačne in nenavadne, a vseeno tako popolne, da se vanje zagleda marsikateri moški. Njen nos je raven in lepe oblike. Ker je popolnoma enak, kakor mamin, so ji kot majhni deklici vsi govorili, da je svoji mami zelo podobna. Ima skrivnostne in prodorne oči, ki lahko na Avino povelje zmedejo, razjezijo ali očarajo kogarkoli. Načeloma so modre barve, a se glede na njeno počutje rahlo spreminjajo. Kadar je vesela, so še posebej živahno modre, kadar je žalostna pa potegnejo na sivo. Obkrožajo jih dolge trepalnice, ki oči naredijo še bolj skrivnostne. Za lepe, polne ustnice se ima zahvaliti svojemu očetu, po katerem jih je podedovala. Njen obraz obkrožajo dolgi lasje, temno rjave, skoraj črne barve. Ava jim pogosto spreminja obliko, vedno pa so nekoliko razmršeni in se lepo lesketajo. Bledo polt je podedovala po svojem ruskem očetu. Njena koža je popolna; lepa, gladka in nikoli ni imela težav z mozolji. Ličenje pa tudi oblačenje je povsem odvisno od njenega počutja. Njena sloka postava pa je zavidanja vredna. Ima dolge, vitke noge in je visoka. V zgodnjem otroštvu je bila sicer malce debelušna, a zdi se, da so ji iz tistih časov ostale le še obline na pravih mestih. Zadnje čase pa se te zaradi drog komaj opazno manjšajo. Svoje telo zna Ava odlično poudariti s pravimi oblačili. Obleke je imela rada že kot otrok, a vseeno ni ravno navdušenka mode. Raje, kot da sledi modnim smernicam, si sama ustvari svoj unikaten in nekoliko nenavaden videz. Na njenih nogah se velikokrat znajdejo visoki škornji, ki jih naravnost obožuje, rada pa obuje tudi All-Starke ali salonarje. Najbolje se počuti v oprijetih kavbojkah, pa tudi v kratkih krilih ali hlačah. Zaradi odvisnosti najraje obleče puloveje z dolgimi rokavi, saj ti zakrijejo vbodne rane. Zaradi videza se sploh ne obremenjuje, saj se zaveda, da v vseh oblačilih in ličilih izgleda dobro.
x Družina:
Ava se je že davno sprijaznila z dejstvom, da pač nima in nikoli ne bo imela popolne družine. Njena mama, Johanna, je pol Švedinja in pol Grkinja. Zdaj je stara 39, Ava pa je ni videla že več kakor 7 let in je tudi nikakor ne pogreša. Očeta ni nikoli poznala in tudi mama ni nikoli preveč govorila o njem. Ve le, da je bil Rus in po maminem mnenju zelo postaven. zelo postaven. Njena mama je namreč prostitutka in Avi nikoli ni skrivala, da je bila pravzaprav nesreča in da oče sploh ne ve, da obstaja. Svojo eno in edino hčerko Avo je rodila pri rosnih 19 letih. Sicer pa Ava tudi na mamo ni bila nikoli preveč navezana, ker sta skupaj živeli le 13 let, pa še v tem kratkem času ji ni mogla nuditi dobrega otroštva. Ava je z gnusom opazovala, kako se njena mama meče za bogataškimi polizanci, medtem, ko bi lahko iskala kakšno bolj spodobno delo. Takrat si je Ava obljubila, da bo naredila vse, da ne bo pristala na istem kakor njena mama. Ta se ni kaj preveč zanimala za svojo hčerko in Ava se je takrat od družine lahko nanesla le na svojega bratranca Ludviga. Nanj se je v tistih časih zelo navezala in lahko bi rekli, da je bil edna svetla točka v njenem življenju. Zato je bila zelo žalostna in presenečena, ko ji je povedal, da namerava iz Švedske zbežati nazaj v rodno Grčijo. Prepričana je bila, da brez njega ne bi mogla zdržati, zato ga je prepričevala toliko časa, dokler ji ni dovolil, da gre z njim.

x Preteklost:
Večina ljudi bi imela Avino preteklsot za zelo nesrečno. Njej pa se ne zdi čisto tako. Sprijaznila se je z njo in meni, da se je veliko naučila in je tudi uživala. Ava je prvi del svoje mladosti preživela na ulicah mesta Stockholm na Švedskem. Prvih 13 let je živela s svojo mamo v zanemarjenem hotelu, ki je imel gotovo manj kot eno zvezdico. Hodila je v šolo, kjer so bili vsi drugačni od nje in ni imela pravih prijateljev. Skozi življenje jo je spodbujal le starejši bratranec Ludvig. Svet pa se ji je tako rekoč odprl takoj, ko je stopila na grška tla. Že dežela se ji je zdela izjemno lepa, pa tudi ljudje so bilo bolj prijazni. Med vrstniki je bila zelo prijlubljena, tudi med fanti. Živela je v majhnem stanovanju z Ludvigom in njegovim novim dekletom Eris. Takrat sta se ji oba zdela zelo 'kul' in imela ju je tako rekoč za mamo in očeta. A onadva sta že zdavnaj zabredla v kriminal in težave, kar sta Avi dolgo uspešno prikrivala. Vseeno pa je sčasoma izvedela, da pravzaprav nimata pravih služb, ampka sta heroinska odvisnika in dilerja. To jo je najprej zelo presenetilo, a vseeno je počasi tudi sama bredla v podobne težave. Cigatere in alkohol ji že s Švedske niso bili neznanka, tu pa je spoznala najprej še mehke druge. Povsem zavedno in s svojo presojo pa je sčasoma skupaj z nekaterimi svojimi vrstniki prešla tudi na trde, prevsem na heroin. Kljub temu pa se je tista leta tam prav lepo imela. Imela je svojo klapo prijateljev, s katerimi so bili povezani, kakor družina. Njej se je zdelo, da še bolj in zaradi tega se je vse bolj oddaljevala od Ludviga in Eris. Onadva pa sta bila tako ali tako že tako globoko v težavah, da se za Avo sploh nista več zmenila. Nekega dne pa je zaradi prevelike doze umrl Ludvig. Eris je to čisto zlomilo in zbežala je neznano kam. Zdaj je bila Ava brezdomka. Še kako hitro je ugotovila, da si bo mogla poiskati delo, če hoče preživeti. In tako je šla na avdicijo za manjšo vlogo v nekem filmu. Tam pa so prepoznali njen igralski talent in od takrat se njena igralska kariera le še vzpenja. Preselila se je v manjše domovanje v Orange County. A odvisnost od heroina še vedno ostaja njena težava, ki se je ne more, pa tudi noče znebiti. Vseeno pa se je začela malce bati posledic.

x Karakter:
Njena preteklost je seveda zaznamovala tudi njen značaj. Skozi leta svoje mladosti, ki nenazadnje še vedno traja, je pridobila veliko dobrih lastnosti, gotovo pa tudi nekaj slabih. Iznajdljivost se je pokazala kot ena izmed najbolj pomembnih lastnosti za življenje, kakršnega ga je izkusila Ava. Že od rojstva je bilo jasno, da je izredno bistra in z lahkoto bi dosegla marsikaj, če bi se le otresla odvisnosti. Heroin pa je zdaj zanjo tako rekoč ena izmed poglavitnih stvari v življenju in prišla je tako daleč, da ne mine niti ura, ko ne pomisli nanj. To je začelo že celo malo vplivati na njene značajske in tudi fizične lastnosti. Postala je nekoliko nezaupliva in zelo težko nekomu postane prijateljica. Ljubezni od svoje družine ni nikoli izkusila, zato se zelo težko naveže. A zato ji prijatelji in ljubljene osebe toliko več pomenijo in naredila bi res vse za njih. Ima dobro srce in načeloma je mirna oseba, ki se ne želi brez potrebe prepirati. Če pa jo kaj resnično razjezi, bo to brez zadržkov povedala zelo na glas. Ima nabrušen jezik, ki zna spretno oblikovati besede in to jo je že velikokrat spravilo v težave, velikokrat pa ji je tudi rešilo kožo. In njen oster jezik pripomore tudi k temu, da v kakršnem koli besednem prepiru vedno zmaga. Sicer pa že od nekdaj zna biti tudi zelo temperamenta, trmasta in njena volja ima veliko moč. Ko si zatavi nek cilj, bo naredila vse, da ga bo uresničila. Ker je v preteklosti bila na veliko zabavah in se družila z mnogimi različnimi ljudmi, je postala zelo karizmatična in mnogim je prijetna sogovornica, a le kadar ona želi biti. Ena od stvari, ki jih obvlada, je gotovo pustiti pravi vtis. Za to je verjetno zaslužen igralski talent, ki je bil do nedavnega še neodkrit. Prav zaradi tega je tudi zelo prilagodljiva in popolnoma se zna vživeti v kakršnokoli situacijo. Obvlada tudi kakršnokoli blefiranje, pretvarjanje in laganje. Dragocen pripomoček pri tem so zagotovo njene oči. Obvladajo namreč vse različne poglede, s katerimi lahko Ava ubije ali pa očara. Tudi s pripadniki moškega spola se je v mladosti naučila 'pravilno' ravnati. Točno ve, kaj jim je všeč in kako jih zadovoljiti, čeprav prave ljubezni ni izkusila še nikdar. Vendar pa je v Orange Countyju odkrila Tristana. Njega že kar nekaj časa gleda drugače, kakor ostale moške, problem je samo v tem, da je on ne opazi. Čeprav je že nekajkrat poskusila navezati stik z njim, se zdi, da je zanj nevidna. Tristan bi bil zagotovo prvi na Avinem seznamu, če ji ne bi pred kratkim postal všeč tudi Noah, ki pa je kar nekaj let starejši. A starost za Avo še nikoli ni bila pomembna, zakaj bi bila torej zdaj?

Poglej uporabnikov profil

18 Re: Opisi on Pet Okt 31, 2008 2:09 am

Gost


Gost
a) Ime in Priimek ::Sky Capell

b) Starost :: 25 let

c) Opis in slika :: Z svojimi 195 cm bi se lahko reklo, da je kar visok, njegova postava pa je ravno pravšnja, saj ni niti debel, niti suh, torej ravno pravšnjo postavo. Zaradi svoje nevarne službe pred Orange Countyem je ohranjal vrhunsko fizično kondicijo in ta navada mu je ostala, kar se pokaže tudi pri njegovi atletski postavi. Vendar to ne pomeni, da je nek mišičnjak, ker to nebi čisto nič pripomoglo, pri poklicu. Sky je vedno rad lepo in predvsem elegantno oblečen. V službo ponavadi hodi v poslovni obleki, včasih pa tudi samo v hlačah in kakšnem puloverju, usnjeni jakni. Njegov obraz je lepo oblikovan, za njegovo urejenost pa Sky redno skrbi z različnimi kremami in podobnimi stvarmi. Obraz krasijo še temno zelene oči, čisto kratko pribriti brki in kozja bradica, ter kratki rjavi lasje. Posebnost na njegovem telesu pa je vsekakor tatu Črnega panterja na spodnjem delu hrbta in napis "To server and protect" na zgornjem delu hrbta. Sky si je te tatuje dal narediti takoj ob vstopu v policijo, ko je služil še v specialni enoti.d) Karakter :: Skyev karakter je presneto zapletena reč, kar je po njegovo dobra stvar, ker se ga zato težje prebere in je zato nepredvidljiv. Z drugimi besedami - Sky je zaprta knjiga za ljudi, ki ga ne poznajo dovolj dobro, teh pa ni tako veliko. V službi in pa tudi na drugih javnih mestih, kjer ima opraviti z ljudmi, ki jim ne zaupa se obnaša zaprto, hladno in se redkokdaj tudi nasmeji. Loči delo od prostega časa in ima drugače sijajen smisel za humor, a ga redko pokaže na delu. Kdaj pa kdaj, ko imajo kakšen premor za kosilo, ali pa v kakšni vsakdanji vožnji po mestu. Je sijajen ocenjevalec osebnosti, kar se je naučil v svoji službi. Predvidi vsako sogovorčevo potezo v naprej in to mu, da prednost. Hitro reagira ob kakršnem koli znaku nevarnosti in ustrezno okrepa, in to mu je pustil spomin na očeta, ki je preživel življenje v zaporu. Vedno se je trudil posnemati očetove dobre lastnosti in se na daleč izogibati njegovim slabim. Eden od njegovih motov je "Učimo se celo življenje" in zato se pridruži vsakemu možnemu natečaju na večih področjih, ki mu pomagajo pri njegovem delu. Ko pa Sky pride domov in odloži svojo pištolo in značko, se njegov karakter nekako spusti iz okov, v katerih je zaprt cel dan in Sky se čisto sprosti. Veliko se šali, včasih tudi na svoj račun in vedno je pripravljen na druženje z prijatelji. Je odprta osebnost, ki zna sprejeti drugačne in njihova mišljenja in jih sprejema kot mišljenja, kar mu pomaga, da lahko ohranja prijateljstva z vsemi in se redkokdaj spre z katerim od prijateljev. Drugače je, če ga kateri od mimoidočih ali pa voznikov na cesti, kakorkoli ogrozi in pri tem ne upošteva vseh predpisov in krši zakon. Takrat Skyu ni težko zaustavit avta in opozoriti osebe, kar večkrat naredi tudi tako, da pokaže svojo značko. Z parimi stavki "Na zunaj umirjen človek, ki se lahko prelevi v najnevarnejšo zver", kot je nekoč v oceno dejal njegov poveljnik v specialnih enotah - John McRelly. Poleg njegove službe v FBIju mu zdaleč največ pomeni Jasmine, za njo pa sledijo prijatelji. Jasmine ljubi z vsem svojim srcem, čeprav včasih tega nezna pokazati. Ker je že po naravi zelo zaščitniški, je to še toliko bolj vidno glede Jasmine ali pa katerega od prijateljev. Enkrat, ko je nekdo pretepel njegovega prijatelja se je drugi dan pri njemu oglasil Sky in ga opozoril, prijatelj tako ni imel več problemov. Pa bo Sky lahko deloval na tak način?

e) Družina in preteklost ::Njegov oče Frank je zgodaj v Skyevem življenju zagrešil umor in pri tem naredil poleg slabe stvari tudi eno dobro. Skya je usmeril na pot, na kateri je sedaj zelo uspešen. Mama Marianne je takrat ostala sama z Skyem in preselila sta se v Orange County k starim staršem po očetovi strani, saj po mamini strani starih staršev več ni imel. To kar je Franka gnalo v kriminalne vode je bila razvajenost, ki sta jo privzgojila starša. A Skya to ni preslepilo, saj je uporabil vsa sredstva z katerimi sta ga razvajala stara starša, v namen, da izve čimveč o delovanju policije v katero si je želel vstopit. Čez 5 let, ko je bil Sky star 15 let sta v prometni nesreči umrla oba stara starša in njemu zapustila vse kar sta imela, to pa je za njega prevzela mati, dokler nebo Sky dopolnil 18 let starosti. Ob 18 letu starosti je Sky dokončal policijsko srednjo šolo, nato pa nadaljeval na policijsko akademijo in po 4 letih je dokončal tudi to, kot najboljši kadet v letniku in eden boljših v zgodovini akademije, k tem pa mu ni pomagalo nič drugega, kot le ta želja, da se njegovo življenje čimbolj razlikuje od očetovega. Pri 22 letih je imel Sky kot najboljši v letniku, na razpolago katerokoli službo, je hotel. In pridružil se je SWAT ekipi, v Los Angelesu. Skoraj 2 leti in pol je služil v tamkajšnem SWATu, ko je do njega pristopil Posebni vodilni agent Barret iz zveznega preiskovalneg urada - FBI in mu ponudil mamljivo mesto. Povedal mu je, da so ga spremljali že dolg čas in se jim zdi sposoben in zato zanimiv. Ponudili so mu mesto vodilnega agenta pisarne v Orange Countyu in Sky, ga je z veseljem sprejel, saj bi bil tako tudi bližje svoji ljubezni - Jasmine. In tako je Sky svojemu poveljniku SWAT ekipe oddal značko in prejel svojo novo, ter z tem postal - zvezni agent oz. policist.

f) RPG post ::Sky je v črni poslovni obleki, z belo srajco in črno kravato stopal proti njegovem novem službenem avtu - BMWju 5. Vsedel se je v udoben avto in takoj zagledal pri sopotnikovem sedežu modro luč. Z ključem je odprl omarico pri sovozniku in videl radijsko zvezo. Avto mu je bil všeč. Hotel se je prepričati, da ima vse kar potrebuje in zato je odšel proti zadnjem koncu avta. Odprl je velik prtljažnik in v njem zagledal dve mali hitrostrelki MP5 in pa dve šibrovki SPAS12. Bil je navdušen. Odšel je proti zadnjim sedežem in videl, da ima vse potrebno. Zaprl je vrata in se vsedel na voznikov sedež. Prižgal je motor in nekoliko previdno speljal. Bil je navdušen, in si sam pr sebi zamrmral "Prav ima tisti, ki reče, da kdor enkrat vozi BMWja noče več drugega avta" in se nasmehnil. Opazil je, da ima na svoji strani ob nogi pritrjeno še veliko meglight svetilko. Počasi se je peljal naokoli, ko je na voznem računalniku, ki je bil prirejen za FBIjeve potrebe, prejel tekstovno sporočilo in lokacijo na zemljevidu. Označil je GPS in hologramska projekcija na vetrobranu ga je usmerjala proti kraju dogodka. Na sporočilu pa je pisalo Preprečitev aretacije ob bančnem ropu, pri katerem je prišlo do streljanja in umora 43 letnega državljana. Pri poskusu aretacije je osumljenec udaril policista in z pištolo Magnum kaliber 15mm, ustrelil drugega policista v nogo in mu povzročil hujše telesne poškodbe. Osumljenec je zbežal v belem Cherokeeju, registracija -neznana. Moški je visok približno 185cm, suhe postave, obraza ni bilo mogoče prepoznati pod masko. Sky je rekel "Pa gremo na delo" in postavil modro rotirno luč, ki je stala pod sovoznikovem sedežu, na armaturo in jo prižgal ter zravn vključil še sireno, ter na radijsko zvezo dejal "OC-1, Sky Capell, sprejel in nadaljujem na kraj dogajanja" ter postavil zvezo nazaj. V njem je vrel adrenalin, ko je z visoko hitrostjo drvel skozi mestne ulice in so se mu vsi umikali. Ustavil pa se je pred ciljem, ko je zagledal drvečega Cherokee-a za katerem so drveli trije policiski avti. Ustavil se je in obrnil, medtem pa je Cherokee odpeljal mimo in Sky, ga je zasledoval. Zaradi boljšega avta, ga je kmalu ujel in z pištolo predrl eno izmed sprednjih pnevmatik. Cherokee je začel poplesaval po vozišču nekaj sekund nato pa se zaletel v bližnjo stavbo. Sky je nahitro zavrl in skočil iz avta. Iz za pasa je izvelekl pištolo Berreto 92 in nameril v moškega z prevezo na glavo, ki je stopil iz avta. Izrekel je stavek, ki si ga je dolgo želel "Aretirani ste v imenu pravice, z strani FBIja" premolknil je za trenutek, ker so za njega pristopili še policisti iz ostalih zasledujočih avtov, potem pa nadaljeval "Imate pravico, do molka, vse kar rečete je lahko in bo uporabljeno proti vam na zakonitem sodišču", takrat so za njem prispeli tudi drugi FBIjevi avti, trije črni terenci, znamke Range Rover in Sky jim je ukazal "Spravite ga v lisice" ter odšel proti avtu, se vsedel vanj in se odpeljal proti svoji pisarni, v središču mesta.

19 Re: Opisi on Pet Okt 31, 2008 2:39 pm

Gost


Gost
x Ime: Jill Gabriela
x Priimek: Sanchez
x Starost: 18 let, dijakinja 3. letnika


x Opis in slika:
Jill je ena izmed tistih deklet, ki so zadele glavno nagrado na genetski loteriji, še preden so zlezle v plenice. Očarljiva mladenka se resno zaveda svoje lepote in jo tudi pridoma izkorišča, in čeprav je podobna dekletom, ki jim pravijo očetove deklice, to še zdaleč ni. Svetleča lička, dolgi, lahko kodrasti rjavi lasje in živahno se lesketajoče oči so dejavniki, ki jih na njej vsak opazi. Prelepih, temno rjavih oči na njej sploh ni mogoče prezreti, saj jo navdajajo s energijo in močjo, ki jo je opaziti le pri redkih. Seveda, k priljubljenosti pripomore tudi njena ravno prav oblikovana postava, saj ima dekle vse na svojem mestu. Stil za oblačenje je podedovala po materi, Marina se je vedno oblačila modno, čeprav je bila stroga in je spominjala na mame, ki so si spenjale lase na tilniku. Po prihodu na novo šolo, v novo mesto pa se je seveda tudi stil oblačenja spremenil. Začela se je oblačiti v podobna oblačila, kot njene vrstnice in prijateljice, priljubljenost je rasla, začela se je divje ličiti, divje oblačiti in se bolj odraslo in uporniško oblačiti. Njene oči so skoraj vedno oborožene s senčilom pastelnih barv, črno črto, na ustnice nanaša rožnat glos.

x Družina:
Prijokala je v neobičajno družino, ki se je je vedno držala nesreča. Jillin oče, Armando je delal kot voznik taxija v prestolnici Španije, Madridu. Bil je edini, ki je k hiši prinašal denar, edini ki je znal presoditi, kaj je prav in kaj narobe, ko je bilo to potrebno. Njena mama, Marina je bila vedno stroga ženska, ki je rada imela kontrolo nad vsem. Kot prostovoljka je delala v bolnišnici, tako, da družini ni prinesla ravno velikega zaslužka. Par, ki se je spoznal na zabavi skupnih prijateljev pa se je imel, kljub temu, da ni bil ravno bogat, vedno zelo rad, kar sta uspešno prenesla tudi na tri otroke. Njun prvorojenec Miguel, krepak fant, vedno pošten in iskren je od malega hotel ustvarjati, biti uspešen in imeti veliko družinico. Sanje so se mu uresničile, ko je njegove risbe opazila nekaj let starejša slikarka, s katero se je mlad fant spentljal in dobil prvega otroka. Naslednji je na svet prišel Jillin starejši brat, Tom, ki je bil vedno ljubljenec ulice, v srednji šoli se je nesrečno zapletel s mladimi tolpami, ki so mu uničile življenje. Začel je kaditi in se drogirati, starši mu niso več mogli pomagati, zato so ga poslali na odvajanje. V času, ko so si starši opomogli zaradi šoka, v katerega so zaradi sina zapadli, se je rodila temnolasa deklica, ki sta jo starša poimenovala Jill Gabriela, po Marinini teti in svoji babici. Dekletce sta od nekdaj oba oboževala in ji poskušala dati vse, poskušala sta jo skriti pred krutim setom, v katerega je zapadel tudi njen starejši brat. Na srečo je Jill preživela srečno otroštvo.

x Preteklost:
Kmalu, ko je Jill dopolnila petnajst let se je, že tako nemogoče življenje še bolj zlomilo. No, vsaj Jill tako misli. Armando je dobil ponudbo za službo, v pomembnem podjetju v mestecu imenovanem Orange County. Jokanje in upiranje petnajstletne Jill ni pomagalo, prodali so ljubko hiško v Španiji in odleteli v mestece, za katerega niso niti vedeli, če res obstaja. In verjemite, doživeli so veliko presenečenje. Pričakalo jih je lepo, zanimivo in na videz privlačno mesto, s veliki stavbami in lepo urejenimi parki. Dobili so tui lepo stanovanje, Jill svojo sobo, ki je zanjo zatočišče, Marini pa so ponudili službo tajnice, v istem podjetju, kot jo je dobil njen mož. Njihovo življenje se je v trenutku izboljšalo, Jill je dobila nove prijatelje in začela pozabljati prejšnje življenje, čeprav se ponoči še vedno zbuja in se spomni na šolo, hišo in vse dogodke, ki jih je doživela tam.

×Karakter : Karakter. Po njem se dekle najbolj razlikuje od drugih. Čeprav je na svetu še tisoče žurerk in pridnih deklet, je malo takih, ki so mešanica enega in drugega. Podnevi je priljubljeno dekle, ki se s prijateljicami prebija skozi druge učence na šolskih hodnikih, večino večerov pa se prelevi v čudovito žurerko, željno zabave. Vztrajno in obenem občutljivo dekle ima seved tudi slabosti, vztrajanje je eno izmed njih. Vedno želi doseči svoje, cilj opravičuje sredstva. Obenem je krhka, znotraj ne prenese zavrnitve in čeprav je na tunaj močno dekle zna pokazati tudi svojo nežno in občutljivo plat. Ko je prišla na šolo, tako, kot vsi novinci ni bila priljubljena, dokler je ni opazila Michelle, zdaj njena najboljša prijateljica, ki jo je spravila višje. Očitno se je Jill prikupila fantom in dekletom, vabijo jo na zabave, dobiva povabila na zmenke. In čeprav se privlačno dekle rada pozabava s fanti, gre s kakšnim ven si tudi sama želi prave ljubezni, o kateri sanjajo vse deklice. Želi si fanta, ki jo bo res ljubil, jo spoštoval in jo ljubkoval.

20 Re: Opisi on Pet Okt 31, 2008 3:13 pm

Liam

avatar
Prebivalec O.C.
Prebivalec O.C.
x Ime:
Liam Edward

x Priimek:
Adams

x Starost:
27 let

x Opis in slika:
Liam se s svojo zunanjostjo nikoli ni preveč obremenjeval, zato mogoče včasih izpade kot malce neurejen. Ko je bil mlajši so mu obraz obkrožali njegovi dolgi svetli lasje, a si jih je tekom odraščanja strigel vedno krajše in zdaj so dolgi komaj nekaj centimetrov. Ko je videl da z njegovim neurejenim videzom pravzaprav ni nič narobe, se ga je odločil obdržati in ga nadgradil z malce brade. Drugače pa je Liam precej velik in mišičasto zgrajen, katerega oprava vedno spremlja kavbojke in enobarvne majice, lahko tudi od skupin. Včasih si rad povezne na glavo kakšen klobuk, a za svojo opravo vedno porabi manj kot 10 minut. Ima velike modro-zelene oči, ki zapeljejo še vsako dekle, pomaga pa njegov globok glas in navihan nasmešek. Obožuje tatuje, zato jih kar nekaj krasi njegovo telo, ki ga vzdržuje z rednim tekom in telovadbo. Kljub svojim letom se še vedno oblači izredno mladostno, zaradi brade pa včasih deluje malce starejši kot v resnici je.


x Družina in preteklost:
Liam je odrasel v štiričlanski družini, ki je od nekdaj imela precej denarja. Liam se je kot prvorojenec rodil očetu Edwardu in mami Georgianni, v njun takratni 3-letni zakon. S tem je tudi postal dedič ogromnega podjetja, ki ga je oče zgradil z lastnimi rokami. Liam ima mlajšega brata Nata, s katerim imata precej bratski odnos, ki pa je lahko na trenutke izredno hladen. Brata sta bila drug do drugega vedno tekmovalna in vedno sta poskušala presežti drug drugega. Liam se je nekako navadil živeti v bratovi senci, kljub temu da je starejši. V gimnaziji se je držal popolnoma stran od njega in si dobil svoje prijatelje, študij pa nadaljeval na drugem faksu. Po končanem študiju prava se je zaposlil v očetovem podjetju, kjer dela še danes. Obožuje to delo a mu dejstvo da bo nekoč postal direktor tega podjetja niti malo ne diši. Raje bi ostal na položaju kakršnega ima danes, vodstvo pa prepustil mlajšemu bratu. A oče ne verjame da se bo Nat kdaj dovolj zresnil, da bi prevzel ta resen položaj in le še ena izmed odgovornosti je padla na Liamova ramena. Od doma se je odselil kar nekaj let nazaj, očeta pa zaradi službe redno srečuje. Vsak teden se tudi oglasi pri mami na večerji, katero rad kdaj pa kdaj tudi pokliče. Kot vse mame je tudi ona do njega precej, včasih celo malce preveč zaščitniška a Liam vse potrpi zavoljo ljubezni. A je Georgie, kot ji pravijo vsi zaradi svojega poklica precej odprta in sinova sprejema kakršna sta, medtem ko je njun oče precej bolj zaprt in konzervativen. Liam ima navado praznovati vse večje praznike doma, kot je recimo božič, rojstni dnevi in zahvalni dan kar pa ne velja za brata, katerega sedež največkrat ostane prazen.

x Karakter:
Že od malih nog je bilo očitno da je Liam popolnoma drugačen od svojega brata. Kljub temu da je med njima leto razlike ju je mama vzgajala kot dvojčka, kar je na njiju močno vplivalo. Postala sta izredno tekmovalna in tako se je tudi razvil njun značaj. Liam je postal odgovoren in delaven, saj mu ni težava preživeti noč in dan v službi, delanje nadur in včasih vzeti delo tudi domov. V očetu je vedno videl svojega vzornika in kot majhen fant ga je velikokrat spremljal v takrat še sorazmeroma majhno tovarno. Tam je rad tudi pomagal, kasneje pa poleti vedno delal kot kurir, ali kakšno drugo majhno delo. V dekletih nikoli ni videl velikega zanimanja, čeprav so ga one precej kazale zanj. Hitro je ugotovil, da se dekleta izredno hitro začnejo zanimati zanj, kar mu je najprej godilo a je bil sam vedno bolj za resne zveze. Tako je v gimnaziji imel le eno punco, medtem ko jih je njegov brat menjal kot za stavo.
Redko kdaj izgubi svojo potrpežljivost, saj je izredno miren tip človeka, ki se ne dere, vpije in nori. Skoraj nikoli ne povzdigne glasa, če pa ga mora biti izredno razburjen in na koncu z živci. Ženske mu tudi kasneje v življenju nikoli niso predstavljale problema, čeprav jih je imel mogoče malce več kot prej. A z njimi je vedno ravnal spoštljivo, kot pravi gentleman, kot so ga vzgojili. Prave težave so se začele šele, ko je spoznal Ashlee, edino žensko ki je ne more imeti. Punco svojega fanta. Zakopal se je v delo in vztrajno gledal stran od nje, a kaj ko so se njune poti vedno križale, dokler nista le pristala v postelji. Globoko obtežen s krivdo se je brata, tako kot Ashlee začel izogibati in vedno več časa preživel z ostalimi ženskami, ena izmed teh je bila tudi Tiffany. A ve, da se bo moral slej ko prej soočiti s posledicami, saj je pač tak tip človeka, ki mu vest ne da miru.
Uživa v glasbi, predvsem v jazzu in rocku. Zvečer rad gre na oddih v kakšen umirjen lokal in posluša glasbo. Ima grdo razvado kajenja, ki se je poskuša odvaditi, a mu ponuja nekakšno uteho. Prijateljem je zvest in je precej dober poslušalec. Redko kdaj se s kom prepira, saj se konfliktom raje izogiba. Zaradi precejšne količine denarja si včasih rad privošči kakšno drago razvado, kot dobri avti in drage počitnice.

Poglej uporabnikov profil

21 Re: Opisi on Pet Okt 31, 2008 7:31 pm

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
Ker mislim da imata oba naša admina precej dela, vi pa ste se prijavili za to da bi čimprej pisali, bom jaz vas sprejela. Seveda tiste, ki boste temu ustrezali. Potem pa le na lov za novimi RPG sogovorci Wink

Ava
Opisek je uredu, boš dodana v skupino. Odpri si hiško v San Clemente s temle avijem:


Sky
Opis je uredu, lepo si se potrudiu tudi z rpg postom, čeprav ni potreben. Hiško bi mogu met že odprto na Catalina Island in sicer živiš z Jasmine

Jill.

Opis je tudi uredu, si sprejeta. Odpri si hišo na Catalina Island s tole ikonco:

Liam

Opis je lep in zato si kar odpri hiško v Laguna Beach s tole ikono:Tako, zdaj pa mislim da ste vsi prišli na svoj račun Laughing Se opravičujem v imenu cele administracije in moderacije ker je pač tolko trajalo.Nazadnje urejal/a Annya Ned Nov 02, 2008 1:08 am; skupaj popravljeno 1 krat


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

22 Re: Opisi on Pet Okt 31, 2008 8:50 pm

Gost


Gost
x Ime:
Austin Brian

x Priimek:
Hole

x Starost:
27 let

x Opis in slika:
Austin je višje in na trenutke že skorajda koščene postave. Kot otrok je bil precej debelušen in nižje postae, ko pa je prišla v puberteto je kaj hitro potegnil v višino in njegovi kilogrami so v trenutku skopneli. Verjetno ne velja za največjega lepotca v Orange Countyu, toda to mu nikoli ni veliko pomenilo. Lepoto tako nadomešča precejšna inteligenca. Njegovi lasje so svetlo rjave barve, ki mu ponavadi neurejeno štrlijo na vse strani, njegove oči so pa hladno modro-sive barve, ki neprijazno zrejo v svet. Zaradi poklica je večinoma časa oblečen v strogo poslovna oblačila - obleko s suknjičem in kravata, v prosem času pa to rad zamenja za kavbojke in športno majico. Njegov priljubljen modni dodatek je klobuk.


x Družina + preteklost:
Austin je bil rojen v bogato družino v osrednjem Londonu. Skupaj s svojo sestro dvojčico sta prijokala na svet pred 27 leti, očetu odvetniku ter materi knjižničarki. Njegovo življenje je bilo kot iz pravljice – bogata in srečna družina, ki se je pri njegovih 10. letih preselila v Orange County ter čudovito dekle, za katero se je zdelo, da sta popoln par. Toda kmalu se je vse spremenilo. Njegova sestra s katero sta bila navezana drug na drugega je našla svojo srečo na drugem koncu sveta ter se odselila, mati mu je umrla v prometni nesreči, oče pa (ki ni zmogel prenesti smrti svoje partnerke) se je začel zapijati. In ko je Austin mislil da je edina uteha v njegovem življenju Meygan, ga je ta prevarala. Zanj je bilo življenja konec. Misel na samomor je pregnala stran njegovo delo odvetnika – edina stvar, v čemer je bil res dober. Prekinil je vse stike z nekdanjimi prijatelji, se preselil v drugo stanovanje in se odločil, da bo začel na novo. In mogoče tudi našel pravo ljubezen njegovega življenja.
x Karakter:
Austin je precej samosvoja oseba, katero bi res težko opisali z eno osebo. Navzven igra sebično, hladno in včasih malo preveč kruto osebo, le tisti ki ga zares uspejo spoznati pa kmalu ugotovijo, da je več kot to. Toda Austin ni bil vse svoje življenje tak. Nekaj let nazaj je bil eden tistih povsme običajnih ljudi, vljuden, dobrosrčen in srečen s svojim dekletom, Meygan. Toda ko ga je ta prevarala z njegovim šefom se mu je življenje sesulo kot hišica iz kart. Zdelo se je, kot da je njegovo srce okamenelo in da ne premore več prijaznosti. Meygan je izkoristil za svoj pohod do predsedniškega stolčka v odvetniški pisarni, nato pa jo zavrgel. Čeprav globoko v sebi ve, da so njegova čistva do nje še vedno močno živa, se je raje zaprl pred svetom sam vase. In prav to mu je bilo v pomoč, da je lahko tako zelo zaslovel v tem kar počne. V odvetniškem poslu je namre najboljše da ne poznaš čustev in navezanosti in sedaj se zdi, da je ta poklic kot ustvarjen za Austina. Kaj hitro se je njegov sloves brezbrižnega in trdega odvetnika razširil preko meja Orange Countya, sedaj je eden glavnih odvetnikov, h katerim se zatekajo kruti morilci, posiljevalci, tatovi.
Svojega zasebnega življenja praktično nima več. Vedno namreč ko prispe v svoje prazno in pusto stanovanje njegove misli odplavajo nazaj k Meygan in takrat največkrat poseže po steklenici močnega alkohola, da ublaži svojo bolečino. In ko je le-ta prehuda, se največkrat zateče v kak zakoten bar ali diskoteke ali pa pobere kakšno dekle na ulici.

23 Re: Opisi on Pet Okt 31, 2008 11:20 pm

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
Zgodba se pojavla, spet ni adminov, človk bi pa rd pisu torej, bo Annčo mal pomagu, da se bo to odvijal hitrej..


Austin opis je definitivno uredu, ustreza vsem točkam našega opisa torej te lahko sprejmem.
Odpri si hišo v Catalina Island s tole slikco:

Upam da boš uživau na našem forumu. Wink


Ps: V skupino boš dodan kasneje, kajti do tega jaz kot moderatorka nimam dostopa.


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

24 Re: Opisi on Sob Nov 01, 2008 2:14 am

Gost


Gost
a) Ime in Priimek :: Michelle Lia Miller

b) Starost :: 18 let

c) Opis in slika ::Michellin okrogel obraz krasijo dolgi, valoviti, blond lasje, ki jim vsake nekaj časa doda še rdečkaste pramene, tako da zares izgleda popolno. Krasi jo tudi običajno porogljiv nasmešek, ki izgleda prav nesramno seksi. Njene oči so nedolžno modre, čeprav je Michelle vse prej kot nedolžna. Ustnice si barva z živo rdečo ali nežno rožnato barvo. Njena koža je popolna, mozolji in akne so za Michelle španska vas. Michellina postava je dokaj visoka in očarljiva. Vedno si je želela biti manekenka, zato je od nekdaj suha. Njene obline niso preveliko, pravzaprav niti velike niso. Čeprav ima Michelle nekje srednje velike prsi, se zna obleči tako, da osupne vsakega mimoidočega, ne glede na spol. Dekleta ji čudovit videz in slog zavidajo, moškim pa Michelle meša glave. Vedno nosi oblačila in čevlje prestižnih modnih znamk.

d) Karakter ::

Trmasta, samosvoja in očarljiva, so tri besede, ki jo dodobra opišejo. Punca se ne pusti prepričati, da ji nekaj ne pristoji, če je dejansko lepa v divje zeleni barvi je ne bo nihče prepričal v nasprotno. Svojega mnenja ne zadržuje zase, vedno pove, kar si misli. Pa naj bo to svojemu fantu, staršem ali najboljši prijateljici. O sebi vedno odloča sama, ne prenese, da ji kdo ukazuje ali ji govori, kaj naj stori ali kako naj se obnaša. Preprosto ji gre na živce, da se ljudje kregajo s njo in mislijo, da imajo oni prav. Ker vedno dobi, kar hoče, ne glede na to, za kaj gre (fantje, materialne dobrote..) je izjemno priljubljena med ostalimi. Ne more in ne more preboleti, da ni dobila Jaydena. Njen najboljši adut je zapeljivost in očarljivost. Moške navadno omreži s enim pogledom in ne taji, da velikokrat skoči čez plot. Zabavo in moške ima rada in rada uživa življenje. Ubijalska kombinacija.

e) Družina in preteklost ::

Njena starša sta se spoznala na romantičnem križarjenju. Kmalu se je med Victorio Smith in Johnom Millerjem rodila ljubezen. Čeprav je bila ona trda in močna ženska, on pa nepoboljšljiv romantik sta skupaj uživala. Čez dve leti sta se poročila. Kmalu nato se je rodila Alexandra Mia Miller (Michellina starejša sestra). Leto zatem je Voictoria povila še fantka, Daniela Paula. Vendar se je fantek rodil dva meseca prezgodaj, zato je bil zelo bolan. Po tednu v inkubaturju je umrl. Vsa družina Miller se je zavila v črnino. Čez leto dni je Victoria spet zanosila. Tokrat se je Millerjevim nasmehnila sreča, saj se je rodila zdrava Michelle Lia. Drugo ime je dobila po sestri, le da je zamenjana prva črka. Victoria in John še sedaj skupaj živita v Londonu, Alexandra pa se je odselila k fantu v Washington. Seveda starša tako Michelle kot Alexandra redno obiskujeta, kadar le moreta.

f) RPG post ::

Michelle se je z svojim avtomobilom pripeljala v Orange County. Mesto ji je bilo na prvi pogled všeč, in bila je vesela, da si je stanovanje kupila tukaj. Končno je zapeljala na parki prostor bloka, v katerem bo odsedaj živela. Blok je bil nekako srednje dobro preskrbljen. Ni bil slab, odličen tudi ne. Kupila sta ji ga starša. Michelle je bila tega vesela, saj kot študentka ni imela ravno pretirano veliko denarja. Michelle se je vzpela po stopnicah in kmalu prišla v drugo nadstropje. Odklenila je vrata svojega stanovanja in ga navdušeno premerila. Kuhinja, splanica, dnevna soba, kopalnica in kabinet so bili lepo, a ne preveč drago opremljeni. Hitro je razpakirala in se odpravila v dnevno sobo. Odločila se je, da bo kupila DVD player. Hitro je vzela torbico in denar ter se odpravila.Nazadnje urejal/a Michelle Ned Nov 02, 2008 12:38 am; skupaj popravljeno 1 krat

25 Re: Opisi on Sob Nov 01, 2008 9:29 pm

Anabelle

avatar
Moderator
Moderator
Okej, da boš lahko kar začela pisat ...

Opis je vredu, edino kar sem opazila je, da si v Družini namesto Miller uporabljala priimek Weasley, oziromaa, da se noben od staršev ne piše Miller. To prosim popravi, potem pa lahko pišeš.

Tvoj domek bo stal v Laguna Beachu in sicer z tole slikico:


Kot ot narediš pa izvoli pisat, v skupino boš dodana kasneje.


Edit by Annya: Napaka je popravljena. Exclamation

Poglej uporabnikov profil

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 2]

Pojdi na stran : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu