Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

Special Corner

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 Special Corner on Ned Nov 02, 2008 10:36 am

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
Okej kot administratorka in founderka foruma sem si drznila odpreti še tole temo v katero bova tako jaz kot moj soadmin Jayden pisala pomembnejše pohvale in podobn reči kar se tiče uporabnikov, najinega mnenja in ostalih stvari ki spadajo še tu zraven. Občasno se bodo v tej temi pojavljali tudi posti od najinih zvestih moderatork Samanthe, Alanne, Annya in Anabelle tako da upam da boste redno spremljali temo, saj se lahko v temi pojavi tudi vaše ime ^^

Okej da ne bom preveč nakladala bom raje ker začela. Ja moj dragi soadmin Jayden. Lahko rečem da je prišel med izdelavo kar nekajkrat gor nas pogledat in to, je tudi res da ni bil kaj prida delavec a vseeno lahko rečem da sem mu resnično hvaležna da se je takrat na msn-ju ko sem mu zaupala svojo idejo javil za pomoč, čeprav preden sem jaz dojela da mislil sebe za pomoč je res minilo nekaj sekund [okej po pravici povedano minut ampak okej]. Pomagal mi je z kar nekaj tehničnimi stvarmi glede foruma, sam je tudi pripomogel kar nekaj k tehniki in pomoč je z njegove strani prišla tudi z predlogi in novostmi. Tako da ja resnično ti hvala da si del te naše elite.

Potem pa so tukaj še naše zveste moderatorke. Ja vem mesto super moderatorja je še prosto in kaj kmalu se bo upam da zapolnilo, samo najprej naju z Jayom čaka težka odločitev saj ste bile resnično pridne. Kot prva se nama je z Jayem v to malo elito pridružila Alanna, katera je moja desna roka na resnično vseh forumih ki sem jih kdajkoli delala. Njena pomoč pri zgodbicah je bila res nenadomestljiva in posebno njej se lahko zahvalite za tako obširen spisek zgodbic. In potem je tukaj še njena pomoč pri odpiranju tem...ja Alanna res si nam olajšala delo in hvala ti za to!
Potem sta sledili Anabellein Samantha, ki sta me prav tako navdušili z svojo zavzetostjo in sodelovanjem. Obe sta nam pomagali pri odpiranju tem ter z svojimi občasnimi predlogi, kako bi forum lahko še izboljšali in izpopolnili. Anabelle ti si pomagala tudi prek msn-ja tako da ja hvala ti tudi glede tega. Samantha ti pa tudi nisi bila nič manj pridna kakor ostale in ja obe pohvaljeni za vajino pridnost in sodelovanje in verjamem da sva se takrat za Jaydenom odločila prav, da sva vaju sprejela v to malo elito...okej no dokaj velika je ampak vseeno.
Kot zadnja pa se nam je pridružila še Annya. Naša draga Annya ja. In ona je bila tista, ki se je resnično takoj pognala za delom in na koncu z nami lovila zadnje sekunde ostalega časa, da smo forum lepo in prav spravili ven. Ja poleg tega tudi majhna pomoč pri zgodbicah ne sme biti pozabljena. Pa še njeno dokončno odpiranje tem. Hvala ti.
Tako je skupaj prišla ta odlična administracija, ki se je res ne da nadomestiti. Vsaj ne za ta forum in ne zame. Super ste in ne dam vas!

Hvala tudi vsem, ki ste se v tako kratkem času prijavili in tudi že opisali in navdušena sem nad vašim zagonom, ko pogledam koliko ste že napisali v rpg predelu. Resnično you rock in kar tako nadaljujte! Upam da nam ostanete zvesti kar se da dolgo časa! smitten

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu