Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

Agatha's apartment

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 Agatha's apartment on Pon Nov 03, 2008 11:46 pm

Tala

avatar
Priseljenec
Priseljenec
Agatha stanuje v razkošnem, velikem a izredno lepem stanovanju.To stanovanje je dobila po izredno nizki ceni saj je edino stanovanje v izredno stari stavbi, a to je ne moti.Dobila ga je od neke stare gospe, ki je odšla v dom za ostarele.

Stanovanje ima zelo lep razgled.Ima balkon, prostorno kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, jedilnico, kabinet in še dve sobi eno malo manjšo druga pa nekoliko večjo.
Kuhinja, jedilnica in dnevna soba so povezane.Bile so en prostor a je Agatha dala narediti steno med kuhinjo in dnevno sobo.Tako, da je kuhinja sedaj za sebe in sta dnevna soba in jedilnica povezani.V Spalnici ima francosko posteljo z baldahinom in dve veliki kotni omari, ki sta narejeni na srednjeveški način.V kabinetu ima pisalno mizo in dva velika knjižna regala, ki se kar šibita pod težko knjig.Manjša sobica je namenjena za otroka, ki si ga želi in upa, da ga bo nekoč imela. Je že opremljena saj med poletjem vzame večkrat v varstvo kakšnega otroka.Večja soba pa je namenjena gostom.Med sobami je tudi ozek hodnik.Stanovanje je opremljeno z sodobnejšo opremo a ima srednjeveški videz. Je polno barv še posabaj iztopa dnevna soba v oranžni barvi in spalnica, ki ima veliko barv. Strop je moder z zlato poslikavo stene pa so rdeče z raznimi vzorčki.Skoraj vsaka soba je drugačne barve.


Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu