Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

Opisi

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 Opisi on Ned Dec 21, 2008 7:06 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator
V tej temi se opišete, dobro sledite navodilom, ki so zapisana v sosednji temi.

Koda:
[b]Ime:[/b]
[b]Priimek:[/b]
[b]Starost:[/b]
[b]Opis in slika:[/b]
[b]Družina:[/b]
[b]Preteklost:[/b]
[b]Karakter:[/b]

Ko napišete opis počakajte na odobrilo enega od administratorjev, nato pa začnite svoje življenje v Orange Country

Poglej uporabnikov profil

2 Re: Opisi on Sob Dec 27, 2008 11:11 pm

Gemma

avatar
Priseljenec
Priseljenec
Ime:
Natasha Kate

Priimek:
Healas

Starost:
23 let

Opis in slika:

Besedi, ki na kratko predstavita Tasho, a hkrati o njej povesta veliko sta, sexy in privlačna. Seveda, je takih še miljardo drugič žensk. Dolgonoge, privlačne in ravno prav razduzdane, da imajo svoj sloves. Svetlolaska se kljub vsemu ne meni za to, kaj si drugi mislijo o njenem videzu, pridoma zna izkoriščati svojo koščeno postavo, ravno pravšnje obline in ubijalske poglede, s katerimi dobi tistega moškega, ki si ga zaželi. Pravzaprav izleda prav nedolžno, dokler si je podrobno ne ogledaš. Mini krila, ki veliko razkrivajo so njena najljubša oblačila, poleg tega ne bi za nič na svetu oblekla pulijev ali zelo zaprtih majic. Zakaj bi skrivala, kar ima? Blond lasje pa še toliko bolj pripomoreju k temu, da se moški lepijo nanjo kot muhe na med, ličila pa so tako in tako stalnica v njenem ćivljenju. Uporablja različne šminke, eye liner in maskaro, ki jo ima vedno pri roki. Seveda, kako pa bo nenaličena osvaja moške?


Družina:
Tasha se je pravzaprav rodila d zelo čudno družino. No, če bi se temu sploh tako lahko reklo. Pravzaprav je odraščala samo z mamo, ki je je danes na las podobna. Obe se lahko pohvalita s čokoladno rjavimi očmi in super postavo, poleg tega je Tasha čare podedovala po njej. Marissa je kot mlado dekle delala pri znani letalski družbi in je veliko potovala. Francija, Anglija, celo v Rusiji je bila in spoznalava nove kulture in lepote sveta. Dokler se ni nekega dne v rodno mesto vrnila noseča. kar tako, ni se točno spomnila, v kateri državi in mestu se je zgodilo. In zgodaj spomladi se je rodila deklica, ki jo je mlada šarmerka poimenovala Natasha. Sprva ni točno vedela, kaj bi storila z otrokom. Previjala in skrbela zanjo je Natashina babica, ko pa se je Marissa več naučila je vzela stvari v svoje roke. Ko je hčerkica dopolnila dve leti se je omožila z nekaj let starejšim Donaldom. Ta je bil bogat mož, ki mu je pred nekaj leti umrla žena in ga pustila čisto samega s polnim žepom denarja. Seveda je Marisso privlačilo ravno to, poleg tega je bil fant ljubeč in prijazen. natasho je vzgajal, kot bi bila njegova. Marissi je, ko je naredila vozniški izpit kupil prvi avto, poleg tega je dobila svoje stanovanje, ko je začela delati. In Tasha mu bo vedno hvaležna za to. Pri njemu išče vzor in pozornost, ki je od moškega kot očeta ni nikoli dobivala. Pozneje, ko se je spečala s postavnim Christianom se je se spremenilo. S staršema je še vedno v dobrih odnosih, pogosto se obiščejo, z mamo skupaj nakupuje in pije kavo. Imata podoben okus in Tasha z veseljem posluša zgodbice, ki jih je mama doživljala, ko je bila mlada. Romance v Benetkah in Parizu, mestu ljubezni, prevare in avanture, ki so se ji zgodilo vedno ganejo Tasho, ki po svoje upa, da bo tudi sama našla pravo ljubezen, čeprav je nepoboljšljiva avanturistka.

Preteklost:
Njeno življenje in risanje njene pravljice se je začelo, ko ji je očim kupil njeno stanovanje. Prvi dom, samo njen, prostor, ki ga je lahko popleskala v rožnato in njeno zavetje. Vedno je bila zelo zaverovana vase, glede tega, da lahko sama skrbi zase. Njena sreča se je nadgradila, ko je spoznala Christiana. Postavnega, zelenookega fanta, ki je še poživil njeno življenje. Seveda ji moških ni nikoli manjkalo, mimogrede je zašla v klub in že je lahko izbirala, kateri ji bo tisto noč grel posteljo. Rjavolasec se je kmau preselil k njej in zaživela sta popolno življenje.
Sprva, ko sta s Christianom prišla skupaj je bilo za silo v redu, dokler ni spoznala mladega Noaha. Privlačnega fanta, ki ga ni mogla spustiti iz rok. Varala je Christiana in se razvajala v objemu fanta, ki ji ni pomenil praktično nič. Vedno se je zavedala, da jo ima Christian neizmerno rad in oboževala je to. Oboževala je pozornost, ki ji jo je nudil, a potrebovala je Noahovo ljubezen, ki je preprosto ne more več zavračati. Globo v sebi jo grize vest, ker tako vara prijaznega fanta, ki jo ima zelo rad. A kako naj se sedaj odreče Noahu, ko sta na vrhuncu njunih strasti? Kmalu, po prvi obletnici zveze s Christianom se ji je rodila hčerkica, ki sta jo s fantom poimenovala Zoey. Otrok, ki je nastal v vroči noči med njo in Christianom je njena največja sreča, na katero je tako zelo ponosna. Njena prvorojenka.

Karakter:
Razvajena in vedno nasmejana Natasha se ni nikoli preveč spreminjala po karakterju. Že od osnovne šole je bila velika osvajačica moških src in to se ni nikoli spremenilo. Njen sloves nepoboljšljive avanturistke se je izoblikoval kmalu, ko je začela hoditi ven in se družiti s fanti, poleg tega je bila glede vsega vedno zelo svobodna. In všeč ji je bilo to. lahko je počela kar je hotela in nihče se ni utikoval v to. Vedno išče izzive in v vsaki stvari vidi nekaj lepega. Trudi se iskati svetle plati življenja. Zakaj bi iskala slabe? Ima čudovitega fanta, super ljubimca in svoj dom. Izogiba se misli, kaj bo, ko se razve. Jo bo Christian zapustil ali mu bo prej povedala resnico in zapustila Noaha? Od nekdaj se ni menila za to, a zdi se ji, da ima življenje z Christianom smisel. Potihem v sebi se želi ustaliti, se poročiti. A težko je, se ločiti od ljubimca, pozabiti na vso strast med njima. Njena slaba lastnost pa je, da bi naredila vse, da bi nekaj dosegla. 'Cilj opravičuje sredstva... ' je njen moto, ki se ga zvesto drži. Kdor se ji postavi na pot izgubi, to je jasno vsem, ki so jo izdali ali poteptali, tako, kot ona pod sabo tepta tiste, ki so se ji kakorkoli zamerili. Preprosto ni tip človeka, da bi zlahka odpustila vse, kar so ji prizadejali vsa leta, ko se ni znala braniti. V njej lahko najdeš kanček egoističnosti, njene besede so pogosto pikre in sakrastičen ton v njenem glasu je težko prezreti. A tako je in Tasha se za nikogar ne misli spreminjati. Vsaj dokler ji je tako lepo, z Noahom in Christianom, oba drugačna sta ji tako všeč. Eden poudarja njeno seksapilnost in privlačnost, drugi jo navdihuje in jo dela srečno. Kaj bi bila brez fanta, ki ji vedno stoji ob strani in jo neizmerno ljubi? In konec koncev je on njen prvi resen fant.

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu