Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

You know you're my teenage dream [6]

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 You know you're my teenage dream [6] on Sob Dec 27, 2008 9:35 pm

Anabelle

avatar
Moderator
Moderator
[Še pride]

Poglej uporabnikov profil

2 Re: You know you're my teenage dream [6] on Sob Dec 27, 2008 10:56 pm

Anabelle

avatar
Moderator
Moderator
ZASEDEN LIK

[by Hayden Panettiere]
Stacey Delillah O'Connor
17 let
dijakinja


Poznate tiste značilne srednješolske zgodbe, v katerih vselej nastopajo popolna dekleta, ki so videti popolno tudi, ko se mrščijo in počnejo stvari, ob katerih smo navadni smrtniki videti kot tepci? No, lahko bi rekli, da je ena izmed takih tudi Stacey, znana lepotica Orange Countya, ki ima takorekoč vse. Lepota ji je bila dana od obeh staršev, lahko pa bi rekli, da ji je bil levji delež položen tudi v zibelko. Njene obrazne poteze so namreč popolne, prav tako pa tudi njena postava, ki privlači toliko pogledov, da jih Stacey niti ne opazi več. Kot se za lepotno kraljico spodobi pa je dekle tudi vodja navijačic, ki pa so po svoji priljubljenosti na lestvici srednje šole v OCju takoj pod vrhom. Več naklonjenosti namreč dijaki namenijo le še nogometašem, pa še ta se pogosto preusmeri ko na tekmah navijačice skakljajo v njihovih (pre)kratkih krilcih. Če pa na sebi že nima navijaške uniforme je na njej mogoče opaziti le oblačila priznanih znamk, ki pa vedno sledijo tudi svetovni modi. Včasih sicer udari tudi mimo s kakšno kombinacijo krila in kakšnega topa, ki niti približno ne gre zraven, a kaj, ko tega ne opazi skorajda nihče razen tistih, ki so po priljubljubljenosti na zadnjim mestih in si takšnih oblačil kot prvo ne morejo privoščiti, kot drugo pa popolnoma prezirajo takšne, ki dajo to nase. Kakorkoli, Staceyina družina nikoli ni imela težav z denarjem, saj je svetlolaskin oče znan Contyevski poslovnež z nekaj lastnimi hoteli, ki pa mu prinašajo masten zaslužek. Tukaj pa je seveda še pika na i v življenju tega dekleta: njen fant Josh je kapetan nogometne ekipe in sočasno tudi fant, v katerega je zaljubljeno prav vsako dekle na šoli. Pa bo Stacey opazila, da se Josh vedno bolj in bolj odmika od nje, kot, da bi njegovo srce pripadalo drugi? Najverjetneje ne, a morda bo izvedela prav od njega.

Poglej uporabnikov profil

3 Re: You know you're my teenage dream [6] on Ned Dec 28, 2008 11:29 pm

Anabelle

avatar
Moderator
Moderator

[by Shia Labeouf]
Josh Evan Dwain
18 let
dijak


Josh je zgodba o popolnosti. Kapetan nogometnega moštva in obenem najbolj priljubljen predstavnik moškega spola na šoli ima takorekoč vse, kar bi si kdorkoli lahko zaželel. Nanj padajo skoraj vsa dekleta, ki obiskujejo srednjo šolo v Orange Countyu, prav vsak dijak, ki da kaj nase si želi postati njegov prijatelj in ni mu potrebno skrbeti za prihodnost, saj ima njegov oče eno najuspešnejših podjetij daleč naokrog in zagotovljeno je, da jo bo nasledil on. Le kdo ne bi bil zadovoljen s takim življenjem? No, odgovor leži kot na dlani: Josh. globoko v sebi namrač skriva osebo, ki je popolnoma drugačna od njegovega resničnega jaza. V resničnem življenju se navzven kaže kot kopija svojih najboljših prijateljev, ki sta prava egoistična mačota z popolnim videzom. Josh je v bistvu le nekoliko izboljšana verzija vsega skupaj, kar pa naj bi tudi privlačilo njegovo dekle Stacy. Še prejšnji mesec se je smejal in nekako pritrdil izjavi, da so ljudje, kot sta Stacey in on genetsko programirani, da najdejo drug drugega, sedaj pa mu gre njegovo dekle že skorajda na živce. Nenehno hoče biti zt njim in on je ključni del vsakega načrta, ki si ga svetlolaska ustvarja za svoj mali, popolni svet. Tako je vse od kar je Josh na spletni klepetalnici njegove sanjske univerze spoznal dekle, s katero si sedaj redno dopisuje in ugotovil je celo, da živita v istem kraju. Ob večurnih pogovorih s tem dekletom, za katerega pravzaprav ne ve, kdo v resnici je, pa na plan vse pogosteje prihaja njegova resnična plat - nadarjeni poet, ki v prostem času rad udari po strunah kitare se je počasi pričel zaljubljati, ne da bi se tega resnično zavedal. Poleg tega pa je sedaj že prepričan, da hoče postati pisatelj, težava je le v tem, kako naj vse skupaj razloži očetu, ki je svoje sanje zamenjal za Josheve in jih sedaj pridno uresničuje? vse je na njem, vprašanje pa je le, kako se bo temnolasec odločil.

Poglej uporabnikov profil

4 Re: You know you're my teenage dream [6] on Sob Jan 03, 2009 1:59 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator
ZASEDEN LIK

[by Kristen Stewart]
Autumn Hedalle
18 let
dijakinja


Pravzaprav bi tudi Autumn brez problema uvrstili med lepa in popolna dekleta, toda edini problem pri njej je, da je zaposlena v precej znanem lokalu in tako ne daje videza bogate in lene princeske, kot ostala dekleta na njeni šoli. Doma je bila vedno zapostavljena in to se pozna na njenem značaju, je namreč precej mirna, obenem pa tudi zelo krhka in samo vprašanje časa je, kdaj se bo popolnoma zlomila. Njen edini cilj v tem trenutku je priti na željeno univerzo in se dokončno znebiti krušnih staršev, do katerih je nemogoče gojiti kakršnokoli simpatijo. Nesramne pripombe jo pogostokrat zarežejo globoko v srce, toda očitno ima voljo, da se bo enkrat tega le uspela znebiti in zaživeti normalno. Tudi v šoli ni ravno priljubljena, lahko bi rekli, da je skorajda neopazna, to pa se pravzaprav dogaja z razlogom. Tiha miška, kot jo mnogi kličejo, se raje zavleče v kot in opazuje dogajanje, kot pa, da bi se tudi sama pridružila. Že nekaj časa pa skrivaj opazuje Josha, čudovitega sošolca, za katerega ve, da ga nikoli ne bo dobila. No, mogoče prek Staceyinega trupla, namreč glavna in najlepša princeska pridno pazi nanj. Najbrž nanj že deloma pozabi, ko preko spletne klepetalnice spozna osemnajstletnega mladeniča, ki se očitno počuti podobno kot ona sama. Vsakodnevni pogovori pozno v noč oziroma jutro jima počasi niso več dovolj, zato se dogovorita za srečanje. Toda kaj bo storila Autumn, da je njen princ Josh? Bo podvomila v njegove besede ali mu bo verjela, da se v koži priljubljenega kapetana nogometnega moštva ne počuti ravno dobro? Kaj pa Stacey? Ne bo ravno zadovoljna, če ji bo nemarna smrklja, kot jo rada poimenuje, ukradla fanta, ki ga ima pravzrapv zgolj zaradi večje prepoznavnosti na šoli.Nazadnje urejal/a Emmett Sob Jan 10, 2009 2:32 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Poglej uporabnikov profil

5 Re: You know you're my teenage dream [6] on Sob Jan 03, 2009 2:00 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator

[by Penn Badgley]
Ryan Tom Anderson
19 let
študent


Pravzaprav Ryan ni nič več in nič manj kot drugorazredni študentek okrog katerega se dekleta vrtijo zgolj zaradi njegovega videza. Ko pa odpre usta in sta temi njegovega razglabljanja zgolj gasba in njegov rock band, se skupinica okrog njega neverjetno in nevarno razredči. Le kaj na njem vidi lepotička Katelyn, ki v zvezi z njim vztraja že približno dve leti, očitno ji nudi vse kar potrebuje, ali pa je tudi ona skrivnostna navdušenka nad glasbo in največji fan Ryanovega hišnega banda, ki bo na koncertih najbrž moral urediti tudi ponudbo čepkov za ušesa. No, pa saj drugače sploh ni tako napačen fant, sposoben se je tudi čisto skulirati in spregovoriti še o čem kar se nikakor ne povezuje z glasbo. Zanimivo je to da se, čeprav hodi z najlepšo in najpopularnejšo študentko Katelyn, njegove oči še vedno obračajo za Mary, sošolko, ki jo je nagovoril pri laboratorijskih vajah in sta se kasneje nekajkrat še srečala na kavi. Vse najbrž zanima, če bo on tisti, ki bo zapustil Katelyn zaradi Mary, ali je sošolka zgolj ciljna tarča, ki jo bo izkoristil kot pevko v svojem garažnem bandu. Najbrž bo bolj držalo slednje, namreč njegov odziv, ko ga bo Katelyn zapustila zaradi bodočega profesorja Emmetta, bo strah vzbujajoč. Ryan se bo zaradi bolečine ob izgubi njegovega predragega dekleta, s katero je v glavi že načrtoval poroko oziroma skupno življenje ter otroke, prepustil alkoholu, kasneje pa se poskušal ubiti. Le kaj preostane njegovim staršem drugega, kot da ga zaprejo v psihiatrično bolnišnico, kjer se bo znebil občutka jeze, ki se nabira v njem. Kakšen bo Ryanov odziv na zvezo med Emmettom in Katelyn, ko se končno vrne domov - bo jo sprejel ali se bo boj za žensko njegovih sanj nadaljeval in bo zopet storil kakšno izmed mnogih že storjenih napak.

Poglej uporabnikov profil

6 Re: You know you're my teenage dream [6] on Sob Jan 03, 2009 2:01 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator

[by Willa Holland]
Mary Grace Ryder
18 let
študentka in barska plesalka


Čeprav Mary mnogi očitajo, da je popolnoma zavozila svoje življenje, to ni popolnoma resnično. Že res, da jo večina pozna kot barsko plesalko oziroma rosno mlado dekletce, ki se obeša po drogu, toda še vedno ima dovolj volje za šolo in uspešno začenja prvo leto fakultete. Navezala je že ogromno stikov in ravno zaradi tega ji ob zaključeni šoli ne bo težko dobiti primerne zaposlitve glede na njen študij. Med drugimi je spoznala tudi uspešnega poslovneža, vsaj tako se ji je predstavil, Nathaniela in v njem je takoj zagledala potencialno žrtev, ki bi jo lahko pripeljal do primerne zaposlitve. Trenutno se ga trudi zapeljati na prav poseben način, vsakokrat, ko z njo poskuša vzpostaviti stik mu le skrivnost pomežikne potem pa izgine. Toda ne zaveda se, da je Nathaniel zgolj navaden ženskar, ki bi v posteljo rad spravil čim več mladih deklet in jih potem kruto odvrgel, pa čeprav bi se mogoče katera vanj tudi zaljubila. S svojim nedolžnim obrazkom nase privlači kar nekaj pogledov, med drugimi je za njo rad pogledal tudi Kevin, dvaindvajsetletni fant, ki je kasneje nanjo kar hitro pozabil, ona pa ga še sedaj vztrajno pozdravlja na hodnikih, čeprav je najbrž že prepozno. Zaveda se, da če bi se odzvala malo prej, bi se mogoče med njima lahko še kaj razvilo, tako pa je v teh trenutkih njena edina tolažba, pa še to slaba, Ryan. Nekajkrat se je z njim dobila na kavi, kasneje pa je postal pravzaprav kar malo nadležen s tistim svojim bandom, kamor jo je kot pevko skušal privabiti. Seveda je po njegovem poskusu samomora imela slabo vest, toda kaj kmalu je prišlo na dan, da je to storil, ker ga je zapustila punca, ne ker ga je zavrnila potencialna pevka v neumnem garažnem bandu. Vsekakor je Mary že v prvih nekaj mesecih navezala precej stikov, toda še vedno je njena glavna atrakcija simpatičen Nathaniel, ki pa ga bo žal težko dobila, toda mogoče ji bo, kljub temu, da je v odprti zvezi, le uspelo.

Poglej uporabnikov profil

7 Re: You know you're my teenage dream [6] on Sob Jan 03, 2009 2:01 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator

[by Scott Mechlowicz]
Kevin Damon
22 let
študent


Mlad in prijeten fant Kevin uspešno končuje študij, starši pa ga denarno podpirajo in mu tako poleg učenja in obiskovanja predavanj ni treba delati nič drugega. Njegov edini cilj je dobiti službo, za katero se trudi že dolgo in glede na veze, ki si jih je do sedaj že nabral, mu kaže več kot odlično. Vedno lepo urejen mladenič nase privabi tudi marsikateri pogled, zato mu oboževalk sploh ne manjka, se je pa sam kar malo zagledal v mlado brucko Mary, ki pa je žal ubrala napačno taktiko. Ignoranca in skrivnosten pomežik nista bila pravilen način na kakršnega ga je hotela osvojiti, zato si je Kevin kar hitro našel drugo zamenjavo. Očitno so ga vedno privlačile stvari, ki so bile težko dosegljive, namreč oko je vrgel na Laurel, žal že oddano oziroma zasedeno študentko, ki pa v svoji zvezi ni bila niti približno zadovoljna. Njuni pogovori so postajali vedno bolj pogosti in kmalu so prerasli v prijateljske poljubčke in objemčke in bilo je samo vprašanje časa kdaj bosta golobčka končala med rjuhami. Ni trajalo dolgo, ko se je to resnično zgodilo in očitno je to skrivno početje ugajalo obema, Laurel ni niti razmišljala o tem, da bi dokončno zapustila Lucasa, temveč ga je samo vlekla za nos, Kevina pa na trenutke celo pripeljala v njuno skupno stanovanje. Toda glede na to, da vse ne more iti vedno prav, se je zgodilo tisto najmanj pričakovano. Razjarjen Lucas je v nepravem trenutku vstopil in ju zalotil sredi nečednega početja, en sam udarec v Laurelino glavo je bil dovolj, da je nezavestno obležala, potem pa se je lotil še Kevina, ki sicer ni bil deležen večjih poškodb. Toda ali bo mlad fant pripravljen čakati Laurel, da se zbudi iz kome in se tako zoperstavil Lucasu? Se zaveda težav, ki si jih bo s tem nakopal ali verjame v pravljice in upa, da bosta z Laurel živela srečno do konca svojih dni? Najbrž bosta to težko dosegla.

Poglej uporabnikov profil

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu