Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

Opisi

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 Opisi on Pet Jan 02, 2009 3:42 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
No tema namenjena vašim opisom je spet tu...^^ Prosimo vas da pravilno izpolnete spodnji obrazec, da ne bo dodatnih zapletov in zavlačevanjem z sprejemom. Za pomoč pri opisu si poglejte za to namenjeno temo ^^

Koda:
× Ime in priimek::
× Starost::
× Poklic::
× Videz.&&.slika::
× Karakter::
× Preteklost in družina::
× Posebnosti::

Sedaj pa vabljeni k opisovanju ^^

smitten smitten
Preden pa začnete pisati v RPG delu foruma prosim počakajte na odobritev enega od administratorjev, torej Katelyn ali Emmetta. Ob odobritvi boste dobili tudi kraj kjer odprete svoje stanovanje oziroma hišo in sliko, ki jo nalepite poleg.

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

2 Re: Opisi on Ned Jan 11, 2009 9:00 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator
x Ime:
Alanna
x Priimek:
Jewerllow
x Starost:
22 let
x Opis in slika:
Lepotica od nog do glave. Njeni lasje so prav pravcato čokoladno rjavi v pridihom svetlejših pramenom. Njene oči pa so nekaj najlepšega. Siva v kontrastu z modro in okoli še modra obroba, ki poudari njene ledene oči. Izžarevajo moč, svobodo, sovraštvo, skratka vse tisto, kar Anna res čuti. Na levi stran prsnega koša ima velik tatoo, tekst v latinščini, za katerega le ona ve kaj pravzaprav pomeni. Njeno telo je več kot popolno, kar se opazi predvsem v kopalkah. Skritega opazovanja nasprotnega spola ji ne manjka, na kar se je že navadila. Večinoma urejena, včasih pa taka, kot kakšna brezdomka, in to samo zaradi njenih težav z drogami. Imela je tudi uhan v jeziku, vendar se ji je luknja že dolgo časa nazaj zarasla. Njene obleke so večinoma običajne, velikokrat zaostajajo za modo, kar pa njej ne povzroča niti najmanjšega problema. Ličil ponavadi ne nosi na sebi, le včasih nekaj eyelinerja, da ji še bolje poudari njene oči. Velikokrat ima na sebi sončna očala, zaradi podučnjakov, ki se ji včasih naredijo pod očmi. Njena koža je popolnoma brez mozoljev in brez gubic, kar ji mnoge ženske zavidajo.x Družina:
Svoje matere se ne spominja, kar je najbrž zanjo najbolj boleče. Umrla je namreč za levkemijo, ko je Anna štela dobro leto. Očeta pa je tako ali tako poznala samo iz tiste slabe plati. On naj bi bil še vedno živ, a ona z njim nima stikov. Vse stvari ji je samo še poslabšal in ravno zato se ni več splačalo. Po materini smrti jo je pretepal zaklepal v temne in majhne prostore in ji hrano dajal le dvakrat na dan, pa še to so bili ponavadi njegovi ostanki. Skratka, nič kaj obetavno in prijetno. Stari starši so se odselili stran in se zbali, namesto tega, da bi pomagali ubogemu dekletu. Pri petnajstih je pobegnila in se postavila na svoje noge. Enkrat jo je obiskala še celo njena babica, vendar jo je Alanna preveč zaničevala in prezirala, da bi vzpostavila pravi pogovor z njo. Očitala ji je vse tisto, kar ji je storil oče, in vse tisto, kar bi lahko preprečila pa ni. Tega ni mogla razumeti, ko je bila stara 1 leto in še sedaj, ko jih ima 21 več. Ljubeča družinska podpora in družinska ljubezen sta bili njej neznanka. In tudi enkrat jo je prišel strašit in ustrahovat oče, ter ji grozil, da jo bo ubil, če se ne vrne domov. Trmasta kot je se mu je uprla in na srečo so jo zaslišali sosedje, ko pa se je tako drla. Skratka vse to se trudi pozabiti, čeprav s pomočjo drog in alkohola, saj drugačnega načina reševanja težav še ni spoznala. Vse bi dala za en sam preklet dan v običajni sodobni družini in, da bi se čas zavrtel nazaj ter ji dal drugačno in bolj spodbujajoče in obetajoče otroštvo.


x Preteklost:
Alanna Jewerllow se je pred 22 leti v revnejši četrti New Yorka, rodila mami Anabelle in očetu Fredu. Mama Anabelle DeJousteau prihaja iz Francije, a se je v New York preselila prevsem zaradi ljubezni. Oče Fred Bradstone pa je NewYorčan. Bil je je kaznjenec, vendar pa so ga preselili v Pariz, zaradi boljše varnosti. Ustrelil naj bi nekega moškega in sodnik mu je dodelil 10 let. Ko so ga izpustili je na 'izletu' po Parizu spoznal Anabelle. Zaljubila sta se in prepričal jo je, da je odšla z njim v New York in zapustila svojo družino. Kaj kmalu sta spočela Alanno. Anabelle je zbolela za levkemijo in tako pustila Freda, bivšega kaznjenca, samega z otrokom. Fred se je zabaval in v stanovanje pripeljal mnogo žensk. Komaj je Anna začela hoditi jo je pričel pretepati in jo dan za dnem pustil samo v stanovanju, čeprav si ubogi otrok ni znal vzeti za jest in pit. Velikokrat je odšla lačna spat in mnogi so se čudili, da je sploh preživela. Pri borih 13 je zašla v slabo družbo. Začela se je drogirati, velikokrat so jo našli pijano na cesti in včasih se sploh ni vrnila domov. Tudi cigarete in trava ji nista bila tuja. Oče seveda tega sploh ni opazil, ko pa je bil sam alkoholik. Ko je dopolnila petnajst let je pobegnila od doma in veliko časa živela na ulici. Okoliščine so jo naučile, da ne bo preživela, če se ne bo odvadila do vseh teh prepovedanih substanc. Spoznala je Tristana in zaljubila sta se. On je bil odvisnik in tako jo je spet premamilo. Postala je enaka kot on in se niti ni več trudila, da bi se odvadila. Nekako so jo sprejeli v lekarni, kar je še danes njena redna služba, čeprav se je nekajkrat prikazala popolnoma pod vplivom mamil. Ni je izučilo in verjetno je tudi ne bo, dokler zaradi tega ne bo izgubila otroka, ki ga pričakuje.Vbistvu sploh ne ve kdo je oče, saj se je že kar nekajkrat spustila v posteljo z drugim. Mogoče bo le zaradi tega majhnega bitja, ki ga tako obožuje, opustila vse grde navade, in s tem tudi Tristana, ter začela spodobno živeti.


x Karakter:
Vsem poznana kot drzna, divja, trmasta, samostojna, odločna in še bi lahko naštevali. Predvsem pa to, da vsem da takoj vedeti, da se jih nikakor ne boji. Besede strah ni v njenem slovarju, kar je moč opaziti že takoj, ko se prikaže med ljudmi. Nikoli ji nihče ni mogel reči, da si česa ne upa, vedno je dokazala ravno nasprotno. Njeno potrpljenje hitro mine, zato je ni dobro preizkušati. Vedno je vedela, kakšni so njeni cilji, čeprav jih zaradi njenih 'težav' ni mogla izpolniti. Alanna je vsekakor ena izmed tistih, ki imajo svoj značaj popolnoma različen kot zunanji videz. Vsi pravijo, da je po videzu mirna punčka, po značaju pa neka čisto druga oseba. Tudi sama se tega še kako zaveda zato je s tem že večkrat koga prinesla okrog, oziroma se izdajala za nekoga kar ni. Njen značaj je uganka mnogim, ki je ne poznajo prav dobro. To, da je po horoskopu levinja pove ogromno, saj se iz tega da razbrati, da ona ni ravno med najbolj resnimi in umirjenimi, ko ima svoje dneve. Takrat se spravi na vsakogar in njeni živci so kot tempirana bomba. Še sreča, da je našla take prijatelje, ki jo razumejo in jo podpirajo pri njenih odločitvah.
Največ pa ji v življenju pomenijo družina in prijatelji. Brez njih zagotovo ne bi preživela, kar se da videti iz tega, da skoraj nikoli ni sama. Vedno je nekdo poleg nje, pa naj bo to babica, fant ali kdorkoli, ki ga še ne pozna. Poznana je po svojem optimističnem duhu in po tem, da ji veliko pomenita svoboda in samostojnost. Zna biti tudi ljubeča in globoko v njenem srcu je tudi skrb za druge in podobne dobrine, čeprav tega ne pokaže prav vsakomur. Pač taka je, in če se je s tem ona sprijaznila potem pričakuje, da se bodo še tisti, ki so kakorkoli povezani z njo. Droga je pri njej naredila svoje, kar se takoj opazi. Vsak ima svoje skrite slabosti in tudi Alanna jih ima, pa čeprav je to tako težko verjeti. Njen nasmešek ne izgine kar tako iz obraza, če pa že, pa ima več kot očiten razlog za to. Ponavadi se smeji, tudi takrat, ko je z nekom tik pred tem, da se stepeta ali kaj podobnega. S takim značajem tudi to ni čudno, da je bila že mnogokrat z kom v sporu, vendar je ona ponavadi s svojim ubijalskim smislom za humor zaključila vse, kar se je zaključiti dalo in vedno je bila ona tista, ki se je zadnja smejala. Tisti, ki pa so z njo v prijateljskih odnosih, pa venomer pravijo, da ni tako grozna, ko jo spoznaš, oziroma, ko te vzljubi. Vsekakor ni bila ena izmed razvajenih očkovih punčk, kar se opazi že po prvem trenutku.
Skratka, njen značaj je preveč zapleten, da bi ga lahko definirali, le sprijazniti se je treba z njim, tako pravi ona sama in tudi njeni bližnji.

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

3 Re: Opisi on Ned Jan 11, 2009 9:21 pm

Gemma

avatar
Priseljenec
Priseljenec
Ime:
Gemma Leigh

Priimek:

Reed

Starost:
19 let

Opis in slika:

Besedi, ki na kratko predstavita Gemmo, a hkrati o njej povesta veliko sta, sexy in privlačna. Seveda, je takih še miljardo drugič žensk. Dolgonoge, privlačne in ravno prav razduzdane, da imajo svoj sloves. Svetlolaska se kljub vsemu ne meni za to, kaj si drugi mislijo o njenem videzu, pridoma zna izkoriščati svojo koščeno postavo, ravno pravšnje obline in ubijalske poglede, s katerimi dobi tistega moškega, ki si ga zaželi. Pravzaprav izleda prav nedolžno, dokler si je podrobno ne ogledaš. Mini krila, ki veliko razkrivajo so njena najljubša oblačila, poleg tega ne bi za nič na svetu oblekla pulijev ali zelo zaprtih
majic. Zakaj bi skrivala, kar ima? Blond lasje pa še toliko bolj pripomoreju k temu, da se moški lepijo nanjo kot muhe na med, ličila pa so tako in tako stalnica v njenem življenju. Uporablja različne šminke, eye liner in maskaro, ki jo ima vedno pri roki. Seveda, kako pa bo nenaličena osvaja moške?
Družina:
Gemma, ki se je rodila v razpuščeno družino slabih navad ni bila nikoli srečna. Dejstvo, da jo je oče od nekdaj pretepal in jo izrabljal v takšne in drugačne namene in da jo je mama zapustila, ko je bila še dojenček ni pustilo dobrih reči na njej. Ko je prešla v obdobje pubertete je začela ugotavljati, v kakšni bedi živi. Medtem, ko so bili njeni otroci iz družin, ki so imele vsak dan topel obrok na mizi in je vsak imel svojo posteljo je ona spala na kavču ali potleh, jedla je komaj kdaj. Še preden je dokončala osnovno šolo je zbežala od doma. No, če bi tistemu lahko rekli dom. Pod pretvezo, da je stara osemnajst let se je zaposlila v baru, kjer je bila plesalka okrog droga. Čeprav ji služba sploh ni bila všeč, je le tako dobila nekaj denarja za hrano. Ko je izgubila to službo, se je odločila spustiti še nižje. Pridružila se je prostitutkam na ulicah in upala, da ji bo vsaj to šlo. Ko so mladi, stari, bogati in malo manj bogati ugotovili, da jim mlado meso paše so jo še naprej izkoriščevali. Po štirih letih prostitucije je Gemma prava mojstrica za to, čeprav si ne želi biti. Sploh odkar je spoznala Davida, s katerim se je zelo zbližala.

Preteklost:
Njena preteklost pravzaprav ne seže daleč. Začelo se je z njenim pobegom od doma, od takrat je res vse drugače. Še vedno velikokrat nima hrane, a vsaj ljubezni ji ne manjka. Ljubezni, pa ja. Vsaj toploto nekega telesa pogosto začuti ob sebi, če ne drugega. Njeno življenje se je spremenilo, ko je spoznalal Davida, s katerim se lahko pogovarja, zaupata si. Od takrat bi rada dobila malo več vredno službo, ki ji bo dopuščala, da je med delavnikom vsaj oblečena. Svoj dom si je, takoj ko je zaslužila nekaj denarja našla v stanovanju, ki je le za silo urejeno. Konec koncev ne preživi veliko časa v njem. Pogosto spi v hotelu ali v avtu kakšnega moškega. Včasih se zbudi v parku, na klopci. In Davida želi, klub njegovi ženi osvojiti. Tako bi imela partnerja, ki bi jo imel rad, boljše pogoje za življenje in nekaj boljšega, kot je njeno stanovanje. Ko je bila mlajša in je še živela pri očetu ni veliko vedela o tem, kakšno bi resnično moralo biti njeno življenje, ni si predstavljala, da imajo mnogi lepe obleke, veliko punčk iz cunj in lastno varuško. Ni vedela, da ni normalno, da te očka kdaj udari, zato se ni nikoli zares uprla.

Karakter:
Neustavljiva, zvita in izkoriščevalska Gemma je vedno navajena dobiti, kar hoče. Kljub temu, da ni odraščala kot ena bogataških deklic, ki dobijo karkoli si zaželijo je njena glavna prioriteta dobiti najboljše in najbolj koristno, kar bi ji pomagalo, da se izvleče iz bede, ki jo ima že, milorečeno polno glavo. Tanke rjuhe tu, premajhno okno tam. Zakaj ne bi dobila tistega, kar si zasluži? Nečesa boljšega...Svoje uporništvo je dolge čase zatirala, ni hotela kazati, da se z nečem ne strinja, saj je vedela, da ji bo oče hitro pripeljal klofuto. Vse dokler ni začela vedeti, da si želi nekaj boljšega, česar na ulici potem ni dobila, a vendar. Svoboda in razmišljanje z lastno glavo ji je bilo vedno bolj všeč, kot hišni pripori, ki so včasih trajali tedne.
Navade in vrednote, ki so ji jih v vrtcu v glavo vcepljale vzgojiteljice so že zdavnaj pozabljene, odkar je spoznala krut zunanji svet se ji zdi vse brez smisla. Kaj pa oni vedo, ki so imeli vedno vse? V takem svetu, kjer živi ona ni prijaznosti in tolerance samo kratko opravilo in nagrada zanj.

Ker med prostitutkami vlada načelo, da se vsaka drži zase nima prijateljic in je navajena biti sama, sploh pa ni veliko deklet, ki bi ji bile podobne. Večina od njih je veliko starejših in na ulicah sploh ne iščejo denarja, temveč zabavo. Tega pa Gemma ne more razumeti. Kljub temu, da to počne že dobra štiri leta še vedno ni navajena, da ima njeno telo lahko kdor hoče in zdi se ji, da je to nemogoče početi samo zaradi zabave in ugodja. Niti malo ne uživa, ko si jo moški podajajo kot žogico in ima vsak dan tri druge moške. Konec koncev ima, kljub pretepanju v otroštvu in zlorabljanju pozneje še vedno kanček samospoštovanja v sebi, čeprav tega ne pokaže navzven. Samo trudi se preživeti, kakor vsi drugi.

Evo Matija, da ne boš nestrpn Very HappyNazadnje urejal/a Gemma Ned Jan 11, 2009 9:30 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Poglej uporabnikov profil

4 Re: Opisi on Ned Jan 11, 2009 9:25 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator
Torej, prvi opis stare članice. Alanna, lep opis in dobrodošla spet med nami. Stanovanje si odpri v Catalina Island, pod opis pa dodaj tole sliko:::

Gemma, tudi ti si sprejeta, stanovanje si odpri v Catalina Island, pod opis pa dodaj tole sliko:


Poglej uporabnikov profil

5 Re: Opisi on Tor Jan 13, 2009 5:47 pm

Eileen

avatar
Priseljenec
Priseljenec
× Ime in priimek::
Eileen Gia Moore

× Starost::
23 let

× Poklic::
Natakarica

× Videz.&&.slika::
Eileen je na pri pogled zapeljivo in privlačno dekle, kateri na obrazu leži zadovoljen nasmešek, ki kaže bele zobe. Ima temno rjave lase, ki ji segajo do ramen in se na konicah nekoliko kodrajo, zato si jih po navadi ravna, ter so skoraj vedno spuščeni. Njene oči so svetlo modre barve in se odlično prilagajajo nekoliko ovalnem obrazu. Polt ima temnejšo od ostalih članov družine. Njene ustnice so ravno prav polne in lepe oblike. S svojo zunanjostjo je dekle precej zadovoljno, saj ji je ravno ta v življenje pripeljala kar nekaj oboževalcev in navsezadnje tudi privlačnega Charlesa, ki ji je spremenil življenje. Edino kar jo na sebi moti je pomanjkanje centimetrov, saj je visoka komaj 165 cm. Vendar tudi to nadomesti z višjimi petami. Kar se tiče oblačenja, je dokaj izbirčna. Rada sledi modi, a še raje izstopa, zato ima na sebi večkrat različne kombinacije močnih barv, katere ni mogoče spregledati. Je tudi velika ljubiteljica čevljev, in v njeni omari lahko najdemo vse od najpreprostejših športnih obutev pa vse do dražjih elegantnih sandal. Že v gimnaziji je Eileen po izgledu nekoliko izstopala, in druga dekleta so jo večkrat kopirala. Sama pa je izoblikovala čisto svoj stil, po katerem je bila prepoznana že na daleč. Kljub temu, da je le navadna natakarica, pa je vedno rada lepo oblečena, vsaj tako koliko ji njeno finančno stanje dovoljuje. Kar se tiče nakita, nikoli ne nosi zlata ali dražjih stvari, po navadi ima na sebi ogromno pisanih verižic, uhanov in zapestnic. V najstniških letih je imela precej problematično kožo, kar se je sedaj na srečo umirilo a navada, da uporablja puder in druga ličila ji je še ostala. Največkrat uporablja le maskaro in črno barvico s katero poudari obliko oči, pa tudi lip-glose močnih barv. Kljub nizki postavi, pa je s seboj čisto zadovoljna. Za vitkost, pa se ima zahvaliti le rednemu delu v fitnesu. Pozna pa se ji, da je ravno pred tremi leti naredila konec bulimiji. Vendar kljub sem problemom, deluje Eileen navzven živahno, veselo in simpatično.× Karakter::
Eileen je več kot simpatično dekle, ki v smeh spravi ravno vsakega v bližini. Pa ne, da bi imela izreden smisel za humor, le njen način govora in gibanja je poseben. Je živahno, simpatično in nadvse veselo dekle, za katerega bi se reklo, da problemov ni nikoli okusila, kar je po eni strani tudi res. Imela je brezskrbno otroštvo in vso pozornost ki jo je hotela, prav zaradi tega, pa je postala tudi nekoliko egoistična. A nikoli sebična, saj je bila navajena vse deliti s svojo starejšo sestro. Kot prijateljica se Eileen vedno dobro izkaže. Je namreč pripravljena pomagati prijatelju brez problema in sama v zameno za uslugo ne zahteva ničesar. Za prave prijatelje, pa bi dobesedno dala roko v ogenj in tvegala vse kar ima. Prav tako je dobra poslušalka in zaupnica. Vendar kljub temu je možno vedno opaziti kanček ljubosumja in nevoščljivosti. Sama ni oseba, ki bi zaupala vsakemu in je bolj zaprtega tipa. Kar pa ne pomeni, da ni zgovorna ali družabna. Lahko bi se reklo, da je dekle odvisno od družbe. Vedno je rada v središču pozornosti, kar jo nikakor ne moti, saj v tem uživa. Nikakor pa ni sramežljiva ali tiha. Je precej direktna in vedno pove svoje mnenje, pa tudi če človeka kdaj prizadene. Eileen pa je tudi definitvno oseba, kateri se ne želi nobeden zameriti. Je zelo maščevalna in vedno vrača dvojno, ter zelo težko oprosti. Čisto drugače pa je, ko gre za ljubezen. Le ta je njena šibka točka in na to temo, je dekle precej ranljivo. Eileen se še ni nikoli res zaljubila in vse njene zveze so se pretvorile v avanture, vse dokler ni spoznala postavnega Charlesa, ki je osvojil njeno srce. Zanj je pripravljena narediti prav vse in zgleda, da bi mu tudi najhujšo napako oprostila. Dejstvo, da je njen izbranec poročen, pa je zanjo precejšnja ovira. A Eileen se ne preda le tako. Je zelo vztrajno bitje, ki bo terjalo svoje do konca. Postavila mu je nekaj pogojev, da lahko sploh nadaljujeta njuno zvezo in začuda jih je Charles upošteval -postavil je ženo Caridee in štiriletno hčero na klin in mirno nadaljeval zvezo, kot da to v resnici ne bi bilo nič takega. Toda vse to je potekalo prehitro in prelahko, da bi lahko bilo popolnoma res. Hkrati je tudi ambiciozna, se dobro zaveda svojih pravic in ne pusti, da bi kdorkoli manipuliral z njo. Ravno nasprotno, vedno je bila ona tista, ki je manipulirala z drugimi. Nikakor ni lahkoverna in sovraži hinavstvo in laži, ter zahrbtnost. Pa ne, da je ona popolna in ne počne nič od tega, le sovraži če kdo to počne njej. Zato ima sama raje direktnost. Eileen je tudi nekoliko samovšečna in egoistična. Res da ima biti samovšečna za kaj, saj je res privlačna in zapeljiva, a vseeno, se zdi da dekle tudi to nekoliko izkorišča. Res pa je, da misli le nase. Namreč storila bi vse, da Charles zapusti svojo družino in ostane z njo, ni pa nikoli pomislila kakšno škodo je storila njegovi bivši ženi in mali Emmi. Seveda pa vase prepričano dekle ne pozna slabe vesti, sama sebi je najpomembnejša. Ena izmed njenih slabih lastnosti je tudi ta, da je zelo vzkipljiva in zaletava, res pa je da za vso storjeno škodo prevzame odgovornost nase. Je tudi zelo trmasta in poraza nikoli ne prizna, ter vedno trdi da ima prav. Tudi mnenje drugih se ji ne zdi pomembno, razen kadar gre za njeno sestro Rachel, kateri popolnoma zaupa in ji je zahvalna, ker ji le ta vedno stoji ob strani. Vsekakor je Eileen pravi upornik in nikoli ni upoštevala pravil, ter je vedno delala s svojo glavo. Kljub vsem tem, pa zna biti tudi zelo nežna, ljubezniva in je vsekakor žejna ljubezni. Zelo si želi tudi otrok in družine, in prav zaradi tega se zdi, da preveč pritiska na neodločnega Charlesa. Prav tisti dober in vesel del nje pa omogoča, da je v lokalu v katerem dela vedno polno strank. Pa ne, da bi jim poleg strežbe nudi še kakšne druge usluge, kajti Eileen je precej nedolžna kar se tiče teh stvari.

× Preteklost in družina::
Eileen se je rodila 16 letni deklici iz revne družine, ki hčere ni mogla preživljati, ter jo je dala v posvojitev ljubeznivemu pari Moore. Isabelle[48] in Marc [55] Moore, sta majhno Eileen takoj vzljubila in ji nudila vso potrebno ljubezen, ter se odločila, da ji nikoli ne povesta dejstva, da je posvojena. Tako Eileen še dan danes živi v prepričanju, da sta to njena biološka starša in da je Rachel [26], oseba ki je njeno čisto nasprotje a s katero je razvila poseben odnos, res njena sestra. Vendar tudi dejstvo, da je Eileen posvojena, ljubezni do krušnih staršev in sestre ne bi spremenilo. A ker Isabelle in Marc dobro vesta, kako zelo bi jo to prizadelo, sta bila vsa ta leta tiho. Toda mogoče bi bilo pametno, če bi končno izvedela resnico in mogoče celo poiskala svojo pravo mamo in ji, če ne drugega, vsaj očitala za to kar ji je storila. Bo Eileen lahko mirno sprejela novico o tem, da je posvojena. Družina ni bila nikoli preveč premožna, a je imela dovolj denarja, da je lahko Eileen in Rachel omogočila šolanje, vedno nove obleke, knjige in vse kar sta dekleti poželeli. Kljub temu, da sta oba starša in sestra končali študij, ter se zaposlili, pa je Eileen izbrala nekoliko drugačno pot za svoje življenje. V šoli namreč ni nikoli blestela in zdi se, da sta tudi starša od kakšnega težkega in uglednega študija dvignila roke. Kar je Eileen le olajšalo delo. Že pri šestnajstih letih se je zaposlila v enem izmed lokalov in začela služiti svoj denar, kar je dekle spodbudilo k samostojnosti. Seveda pa ji je bila vzor tudi starejša Rachel, ki je že kot najstnica je pogosto opravljala počitniška dela, predvsem pa se je želela čim prej postaviti na lastne noge. To je Eileen vsaj delno uspelo. Res, da nima toliko denarja kot bi želela, niti svojega stanovanja, ter mora še vedno živeti pri starših, ki ji financirata vse, pa je zadovoljna s svojih trenutnim uspehom. Čeprav jo vsi prepričujejo, da se vrni v šolo in konča študij, Eileen tega ne namerava. Še vedno sanja, da bo Charles dokončno pustil svojo bivšo ženo in hčero, ter se poročil z njo, s tem pa ji omogočil vse kar potrebuje. A za enkrat so to le sanje in zdi se, da dekle leti previsoko.

× Posebnosti::
Eileen je sama po sebi velika posebnost. Je nekoliko umetniški tip in zelo lepo riše ter poje. Poleg maternega jezika govori še nekoliko slabšo različico nemščine in italijanščine.

Poglej uporabnikov profil

6 Re: Opisi on Tor Jan 13, 2009 9:04 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator
Lep, podroben opis. Dobrodošla na forumu in uspešno rpg-janje. Stanovanje si odpri v Newport Beach, pod opis pa prilepi tole sliko:

Poglej uporabnikov profil

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu