Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

Oglaševanje

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 Oglaševanje on Pon Okt 06, 2008 4:59 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
Oglaševanje je torej možno tudi na tem forumu. Ampak zato da ne bi prišlo do zlorabe foruma, oziroma samo do oglaševanja, lahko oglašujejo samo člani, ki so že najmanj mesec dni aktivni na forumu ali tisti ki imajo najmanj 50 sporočil.

Kodo z oglasom foruma pošljite enemu od administratorjev in kaj kmalu se bo vaš oglas pojavil v temi spodaj!

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

2 Re: Oglaševanje on Pon Okt 27, 2008 2:34 pm

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
Oxford. Prestižna šola z imenom, ki že sam po sebi predstavlja veličastje. Toda za tem se skriva veliko več. Zaživite kot eden izmed študentov Oxford kolidža in skupaj z drugimi pišite nove RPG dogodivščine. Na Oxfordu so tako kot povsod zaživele spletke in prevare, ljubezni in simpatije. Tu so našli svoj prostor prav vsi. Od brezupnih avanturistov do zasanjanih deklic, ki čakajo na pravega. In tokrat, z novim šolskim letom, je Oxford še izboljšan. Cel kup novih sprememb in cel kup novih zgodb, ki jih je potrebno le še napisati. Si upaš?


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

3 Re: Oglaševanje on Sob Nov 29, 2008 2:23 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator
Elite Music University. Že beseda sama predstavlja prestiž in ugodje, ki ga nudi ta ugledna univerza. Glasbena univerza, samo za tiste, čigavi starši imajo veliko pod palcem, saj je kar precej draga. Nanjo so sprejeti le najboljši učenci, z veliko talenta, potenciala in želje, po uspehu v glasbenem svetu. Profesorji so med najboljšimi v državi, za kar je zaslužena rektorica univerze, ki je izbirala samo med najkakovostnejšimi. Šola je bogato opremljena tako navznoter kot tudi navzven. Šolski okoliš je ogromen, prav tako tudi učilnice, kjer učenci preživijo del dneva. Internat ima najlepše sobe, stanovanja poleg EMUja so prostorna in obširna. Učenci imajo možnost ustvarjanja svojih lastnih glasbenih skupin in lahko so deležni mnogih prireditev, ki jih prireja šola, včasih pa tudi učenci sami. Skratka, je sanjska šola, ki si mnogi lahko le predstavljajo.
Samo še en korak te loči od sprejema na to elitno glasbeno univerzo v bližjini enega najlepših mest. Londona.
Sreča zate, kajti univerza je prav zdaj ponovno odprla svoja vrata in sprejema nove učence pod svoje okrilje. Si drzneš vstopiti v nepozaben svet glasbe?Samo še en klik na zgornji banner te loči od zabavnega RPG foruma Elite Music University!

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

4 Re: Oglaševanje on Sob Nov 29, 2008 10:27 pm

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
You're nobody until you're talked about!

Ste se kdaj vprašali, kakšne znane in tajne organizacije proti kriminalu se nahajajo v ZDA?
In koliko je zasebnih detektivov, ki pod krinko opravljajo svoje delo? Vendar samo en detektiv to dela iz zabave in ne dobiva velikega honorarja za vse skupaj. Verjetno ima samo bogate starše in glavo polno modrosti, za vse te ideje. Kdo je to? To je skrivnost, ki ti je nikoli ne bo zaupala. Znana je samo po svojem obširnem blogu in po uporabniškemu imenu Gossip Girl, ki svoj nos vtakne tja, kamor si drugi ne bi upali. Je kot kakšna benečanska pustna maska; ko že misliš, da si videl njene oči skozi odprtine, se ti spet pojavi črnina, ki te posrka vase, v svoje mreže Upper East Siderjev. Ni ti treba zalezovati svojih priljubljenih sošolcev, bogatih vzornikov, ki so vse prej kot dobri vzorniki. Dovolj je le to, da preprosto sedeš za računalnik in gledaš kaj bo Gossip Girl vpisala na blog ali pa ji na seznamu pustiš telefonsko številko in poslala ti bo svežo sliko, ki bo povedala več kot besede. Naslednji na seznamu si lahko prav ti, pa čeprav bi to lahko bila tvoja sestra, sestična, najboljša prijateljica … Sicer pa, spuščam se predaleč, kajti nihče niti ne ve ali je moški ali ženska. Ne nasedajte bednim čenčam, ki se širijo od ust do ust. Prepričajte se sami, tako da vtipkate pravilen internetni naslov in si preberete najnovejše novice. Nikar ne zaostajajte, morate pregledati kaj je danes jedla tista rjavolasa kraljica in kje, kaj je imela oblečeno in koga je danes potlačila v skupino idiotov. Če ne boš pregledal danes, potem je brez pomena, da gledaš jutri kajti nič ni starejšega, kot včerajšnji časopis in včerajšnji vpis v blog.
Ko boš z vsemi novicami na tekočem, potem se sprosti in poglej malo čez okno. Si? Čakaj malo .. Kaj je bilo to? Ta postava, ki je izginila za vogalom Trump Towerja.

Si prepričan, da sem bila jaz? Then watch you're back !
You know you love me, xoxo

GOSSIP GIRL!


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

5 Re: Oglaševanje on Pon Dec 29, 2008 12:10 am

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
Россия — священная наша держава!
Россия — любимая наша страна!
Могучая воля, великая слава —
Твоё достоянье на все времена


Rusija - naša moč!
Rusija - naša ljubljena dežela.
Močna volja, velika slava
sta tvoje dobro za vse čase.


От южных морей до полярного края
Раскинулись наши леса и моря.
Одна ты на свете, одна ты такая,
Хранимая Богом родная земля.


Od južnih morij do polarnega kraja
se raztezajo naši gozdovi in morja.
Edinstvena si na svetu, edinstvena si takšna,
varovana od Boga, zemlja domača.


Огромный простор для мечты и для жизни
Грядущие нам открывают года.
Нам силы дает наша верность Отчизне.
Так было, так есть и так будет всегда!


Ogromno prostora za sanje in življenje
se odpira pred nami v časih, ki prihajajo.
Vernost domovini nam daje moč -
tako je bilo, je in vedno bo!Rusija.
Le kdo ne bi poznal te ogromne, največje dežele na svetu, ki že v svoji himni opeva svojo razsežnost, vse tja od toplega do mrzlega morja. Čeprav pravijo, da je njeno gospodarstvo slabo, ljudi iz dneva v dan polni topla ljubezen. Tudi če je zunaj več stopinj pod ničlo in če se komaj prebijajo iz meseca v mesec.
Vendar Rusija slovi tudi po tem, da ima skorajda največ prebivalcev na svetu. Uvršča se na sam vrh populacije, ampak … Le kje se ti ljudje skrivajo? V Sibirskih gozdovih? Na vzhodnem delu Rusije, s hrepenjenjem v srcu po Japonski? Nikakor, kajti največ jih je v glavnem mestu te velike dežele.
V Moskvi.
Kraju zločincev, mafijcev, izmenjavanja denarja ter prekupčevanja. Dežela, gracioznosti ter revnih ljudi, ki pozimi zmrzujejo za napol delujočo pečjo. Mesto, v katerem tudi ne manjka ljubimcev, dram, tragedij, smrti in drugih, še bolj razburljivejših dogodkov in odnosov. Mesto z bogato zgodovino, mesto, ki je preživelo ogromno ruskih cesarjev ter drugih poglavarjev, mesto, v katerem kar mrgoli še neuresničenih talentov, ki se bojijo priti na plan. Se upaš vsemu temu pridružiti tudi ti, kot navaden ruski študent ali pa kot baletni izvedenec? Daj, zberi malo poguma!_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

6 Re: Oglaševanje on Pet Jan 23, 2009 5:05 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator
Freedom of the seas
- - - - - -

Svoboda morijSi predstavljate, da bi bili eni izmed predstavnikov svoje države na največji križarki na svetu? Bogati, da se ne bi izkopali ven iz denarja. In dobrosrčni! In ali si predstavljate, da pridete premec križarke in ste prehodili toliko, kot če bi se povzpeli na vrh Eifflovega stolpa v Parizu?
Za marsikoga oziroma za večino je to nedosegljivo in o tem lahko le sanjajo. O popolnem potovanju po morju, ki bi trajal dva meseca in bi ladja obplula svet z enim samim geslom : 'Pomagajmo otrokom'. Vendar poznavalci RPGja, se že dolgo časa podajajo v skrajnosti in tudi mi smo si izbrali tanki rob med realnostjo in resničnostjo.
Pišemo vam zato, ker se nam je v glavi spet prikradel spomin na super trenutke, ki smo jih preživeli kot del foruma Summer Breeze. Forum je takrat doživel prenovo kar štirikrat, trikrat je še nekako deloval, v četrte pa smo ga žalostno zaprli brez obvestila tudi za kakšne naše zveste člane. A po letu dni, če ne celo več, smo pripravljeni spomine obuditi a malce drugače. Mislimo odpreti RPG forum, ki govori o največji križarki na svetu Freedom of the seas, ki tudi resnično obstaja. Ker smo želeli, da bi se na taki megafantastični križarki čim bolj uživalo, smo tvegali in naredili enega izmed redkih forumov, kjer si lik in povezave lahko izbereš sam. Pravzaprav skorajda vse. Vse kar je treba narediti je, da si izberete enega izmed ponujenih držav kjer lik uradno prebiva in starost se mora vrteti od 18 do 30 let. A ker ponavadi na križarki ne najdeš same tujce, smo morali najti izgovor, s katerim bi opravičili to mešanico vseh državljanstev. Ker naj bi bili liki vsi bogati, imajo torej možnost, da z raznimi letali priletijo do pristanišča, kjer je prvo vkrcavanje. Na križarki pa bi zapravili čim več z vednostjo, da zapravljajo za revne otroke. Torej uživajo in hkrati delajo dobro delo.

Vas je zamikalo? Ali pa vas vsaj matra firbec, ker bi radi pokukali v ta morski raj? Ne grizemo! Zato le pogumno.

Klikni na sliko za dostop do foruma!


Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu