Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

You're not good for me [6]

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 You're not good for me [6] on Sob Jan 03, 2009 2:08 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator
[še pride]

Poglej uporabnikov profil

2 Re: You're not good for me [6] on Sob Jan 03, 2009 6:27 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator

[by Reese Witherspoon]
Rachel Lia Moore
26 let
profesorica, trenutno na porodniškem dopustu


Rachel je ženska z velikim potencialom, že kot najstnica je pogosto opravljala počitniška dela, predvsem pa se je želela čimprej postaviti na lastne noge. Komaj je končala pedagoško fakulteto, že je začela delati kot pripravnica na eni izmed osnovnih šol v Orange Countyju, kasneje pa se je tam tudi zaposlila. Sreča jo v življenju spremlja že dolgo, odlično se razume s starši pa tudi s sestro Eileen, ki pa pravzaprav sploh ni njena sestra. Pred kratkim je namreč Rachel od staršev izvedela resnično zgodbo in skupaj so prišli do zaključka, da to ne bo nikoli prišlo na dan, četudi se skregajo. Želja po srečni družini jih žene naprej in prepričani so, da jim nič in nihče ne bo mogel skaliti te sreče. Poleg tega jo osrečuje tudi otrok, ki ga pričakuje s fantom Michaelom. Odvetnika je spoznala v eni izmed kavarn, kamor sta oba precej redno zahajala, njuni pogovori so postali vse bolj pogosti, zato sta se odločila, da poskusita s skupnim življenjem. Seveda sta bila oba precej zaposlena s službo, zato je med njima vse večkrat prihajalo do manjših prepirčkov, dokler se ni Michael zapletel z Jennifer, česar pa Rachel še ni izvedela. Dejstvo, da pričakuje otroka je oba streznilo in tudi Michaelu je postalo žal za napakico, ki jo je storil, Rachel pa mu je, odkar je na porodniškem dopustu, na voljo ves čas. Vse kaže, da bo majhna družinica na koncu le srečna, toda kaj se bo zgodilo, če Jennifer iz ljubosumja pokvari vso družinsko idilo? Bo Rachel zapustila Michaela in pobegnila z otročkom, ki raste v njej ali mu bo sposobna odpustiti nezvestobo?

Poglej uporabnikov profil

3 Re: You're not good for me [6] on Pet Jan 09, 2009 11:32 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator

[by Jensen Ackles]
Michael Finerman
29 let
odvetnik


Premožna družina, razkošna vila in veriga podjetij starejšega Finermana je bila Michaelova rešilna bilka v najstniških letih. Nikoli ni bil pretirano priljubljen, včasih je celo izpadel nekoliko strahopeten in takrat mu je očetov denar prišel še kako prav. Toda njegov značaj se je v nekaj letih popolnoma spremenil, iz tihega fantka se je prelevil v ambicioznega in jezikavega mladeniča, ki je kar naenkrat postal srce oziroma središče družbe, kar mu je začelo prijati. Toda Michaelova želja po študiju prava ni nikoli zamrla, zato se je samo še bolj trudil in dosegel tudi ta cilj, čeprav se je zdel najtežji izmed vseh. Uspelo mu je, postal je odvetnik, postavil se je na lastne noge in odprl zasebno odvetniško pisarno, spoznal prijetno dekle po imenu Rachel in vse je kazalo, da si bo z njo ustvaril družino. Toda profesorica se je preveč obremenjevala s službo in zato nekoliko zanemarila partnerja, ki je tako prosti čas izkoristil ob Jennifer. In čeprav je to storil zgolj prvič in zadnjič, ga sedaj to spremlja že nekaj tednov. Strah, da bo Jenn za skok čez plot povedala Rachel se je naselil v njem in nič ne kaže na to, da bo tega kmalu konec. Še huje je sedaj, ko mu je Rachel zaupala skrivnost, da pod srcem nosi njegovega otroka in želja po srečni družini se je zato še povečala. Toda ali mu bo lahko odpustila, če bo po naključju izvedela za njegov greh? Kako bo odreagiral Michael, če mu bo Jenn uničila družinsko idilo? Bo simpatičen moški postal srečen oče ali bo ostal zgolj prezaseden odvetnik, ki nima časa za družino in ljubezen - upajmo da ne.

Poglej uporabnikov profil

4 Re: You're not good for me [6] on Pet Jan 09, 2009 11:34 pm

Emmett

avatar
Administrator
Administrator

[by Rachel Taylor]
Sarah Ulla Watson
22 let
natakarica


Sarahino otroštvo resda ni bilo najlepše, že res, da je imela ljubeče starše, ki so se potrudili, da so ji lahko omogočili vse, toda kaj ti pomagajo materialne dobrine, če te na drugi strani udari tisto, česar si nikakor ne moreš kupiti ali popraviti z denarjem. Zdravje ji je že od nekdaj nagajalo in nič čudnega ni bilo, ko je izbruhnila alergija in ji pokrila polovico telesa. To je na njenem značaju pustilo velike rane, pretrpela je vse od zmerjanja do zavračanja in počasi ji je bilo dovolj. Sanje o manekenski karieri je tako ali tako zavrgla in ni ji preostalo drugega kot da se zaposli. Delo je poiskala v bližnji kavarni od takrat naprej pa se njeno življenje spreminja na bolje. Uspela se je rešiti alergije in kar naenkrat je postala bolj oblegana celo s strani moških. Tako se je pred nekaj dnevi vanjo rahlo zagledal Emmett, asistent na eni izmed fakultet, zapletla sta se v debato, ki se je končala med rjuhami. Sarah nikoli ni bila takšna, zato je stvar kaj kmalu obžalovala, sploh zato, ker ga je po tistem še večkrat videvala v kavarni, le da ni bil sam. Bilo je jasno, da jo je izkoristil in dekle se je zopet rahlo zaprlo vase, toda ni trajalo dolgo, ko ji je v oči padel novi sodelavec Adam. Že po nekaj minutah pogovora je o njem vedela ogromno, tudi tu, da ima težave s punco Dawn, in njen cilj je bil znan - osvojila ga bo, ne glede na vse. Kaj kmalu je izvedela še Dawnin priimek, telefonska tako sploh ni bila več skrivnost in počasi je začela izvrševati svoj načrt. Ali se vam ne zdi, da je Sarahino početje že nevarno podobno obsedenosti? Se bo uspela izvleči, predem bo Adam ugotovil kaj vse je naredila, da bi se dokopala do njega? Toda rešitve se bo moral domisliti on - se bo odločil za Dawn ali Sarah?

Poglej uporabnikov profil

5 Re: You're not good for me [6] on Sob Jan 10, 2009 12:02 am

Emmett

avatar
Administrator
Administrator

[by Diane Kruger]
Penny Miller
21 let
medicinska sestra


Penny ni nikoli imela preveč mirnega življenja, kljub temu, da so doma precej premožni si je želela ustvariti svojo prihodnost in ne ležati na plečih staršev do tridesetih. Njeni cilji so bili že od nekdaj povsem jasni, delo v zdravstvu je bila njena edina dovolj velika želja, ki jo je hotela uresničiti, pa četudi bo za to morala storiti vse kar je v njeni moči. Ni želela, da jo starši z materialno podporo spravijo do službe, ki si jo želi, zato se je že pri šestnajstih odpovedala žepnini in se s takratno najboljšo prijateljico Madeline preselila v internat, kjer je preživela kar nekaj let. V tem času je uspešno dokončala šolo in se kasneje zaposlila v bolnišnici kot medicinska sestra. Madeline je bila z njo vseskozi in tako je še sedaj, zanimivo, da se nikdar nista popolnoma skregali in sta še zdaj najboljši prijateljici in hkrati sodelavki. Toda ali bo Penny večino pozornosti posvetila Madeline tudi, ko bo spoznala Mika, v katerega se bo zaljubila na prvi pogled? Najbrž jo bo najprej preslepil Mikov miren in potrpežljiv značaj, vse pa nas zanima kakšna bo njena reakcija kasneje, ko bo od nje zahteval vedno več, med drugimi tudi to, da se odpove službi in vsem prijateljicam, ki jih ima. Kljub temu, da se ji je vse to zdelo že malce pretirano, je ustregla njegovim željam in za nekaj časa prekinila stike tudi z Madeline, ki je bila do sedaj njena najboljša prijateljica. Zanimivo je to, da sploh ne posluša več njenih nasvetov in slepo verjame svojemu novopečenemu fantu, ki jo v vsem tem času zgolj izkorišča. Želi jo imeti samo zase in izgleda, da mu je to še predobro uspelo. Toda ali bo Penny odkrila napake, ki jih je storila v zadnjem času in še pravočasno ukrepala ter se rešila iz brezna kamor tone? Bo kot pomoč sprejela Madeline ali bo stvar želela rešiti sama? Kaj pa, če bo s pogovorom zgladila spore s svojim predragim in popolnoma spremenila njegov značaj? Zdi se težko, toda mogoče bo vztrajni Penny uspelo izničiti Mikov dominanten in lastniški karakter in z njim normalno zaživeti.

Poglej uporabnikov profil

6 Re: You're not good for me [6] on Sob Jan 10, 2009 12:02 am

Emmett

avatar
Administrator
Administrator

[by Sean Faris]
Mike Pinze
24 let
turistični vodič


Mike Prinze je moški za katerega bi marsikatera ženska upala trditi, da je princ na belem konju. Toda njegov karakter na žalost ni tako prijazen kot njegov obraz. Je pravo nasprotje temu kar vidijo ljudje, ko ga prvič spoznajo in stisnjejo njegovo mehko dlan. Njegova prva in najbrž tudi dokončna služba je služba v turistični agenciji s katero ime sklenjeno nekajletno pogodbo. Pravzaprav delo sploh ni slabo, v nekaj letih je videl že ogromno držav po celem svetu, spoznal veliko lepih deklet, predvsem tujk in se z marsikatero tudi zapletel, toda nobena ga ni privlačila tako kot domačinka Penny. Jasno je bilo, da ji bo Mike popolnoma spremenil življenje, če ne na bolje pa na slabše. Počasi jo je začel jemati kot lastnino in ne več kot dekle, ki se lahko samo odloči, kaj bo počela, majhen delež krivde pa nosi tudi Penny, ki mu je vedno v vsem tudi ustregla. Zaželel si je, da bi mu bila vedno in povsod na voljo in jo po nekaj mesecih prosil naj pusti službo in raje potuje z njim in zaljubljeno in slepo dekle je to z veseljem storilo. Miku pa je postajalo jasno, da je Penny zanj lahek plen in jo bo lahko prepričal v popolnoma vse. Zanimivo, da mu ni bilo dovolj, mogoče je izkal še dodaten izziv, toda ko je ugotovil, da je bil v tem primeru izkoriščen on, se je raje umaknil ter se nikoli več približal Tali, s katero je sicer preživel prijetno noč. Bo Mike sploh kdaj spremenil svoj dominanten in lastniški karakter in zaživel normalno življenje s Penny ali bo vedno znova in znova iskal večje izzive ter svojemu dekletu zadajal nizke udarce, ko jo bo varal? Najbrž si vsi želimo, da je zgodba razplete srečno, toda če bo šlo naprej po ustaljenem redu, se to ne bo zgodilo.

Poglej uporabnikov profil

7 Re: You're not good for me [6] on Sob Jan 10, 2009 12:04 am

Emmett

avatar
Administrator
Administrator
ZASEDEN LIK

[by Sophia Bush]
Tala Anne Sachs
23 let
receptorka v hotelu


Najbrž ni nič kaj zanimivo, če dan za dnem ždiš za pultom v recepciji ter sprejemal goste, znane in manj znane, pa tudi take, ki se jim že na daleč vidi, da bodo hotelsko sobo uporabili zgolj za krajši skok med rjuhe. Toda očitno se Tala tega še ni naveličala, vsi pa se sprašujejo kaj natančno jo je sploh pripeljalo sem, v Orange County. Iz Švice se je namreč sem preselila že pred nekaj leti, zaradi nenehnih nevšečnosti, ki jih je doživljala v svojem kraju, velik delež krivde pa nosita tudi starša s katerima se ni nikoli preveč dobro razumela. Obožuje umirjeno in uživaško življenje in tega ji ne manjka, moški jo tako ali tako kar požirajo z očmi in marsikdo bi ji najraje predlagal naj se raje zaposli v kakšnem nočnem klubu kot pa v hotelu. Toda očitno je bilo ravno to usodno zanjo, v hotelsko kavarno se je nekega dne takorekoč zatekel Jacob, ki se mu je pogled takoj ustavil na Tali in preskočila je iskrica, vsaj z njene strani. Toda ni ji povsem jasno, če ji po uspelo očehčati fizioterapevtovo srce, namreč vse kaže, da je že oddan. Seveda se rad zaplete v pogovor z njo, toda še nikoli med njima ni prišlo do česa več. Toda mogoče bo Tali po dolgotrajnem vztrajanju le uspelo in bo Jacoba lahko zapeljala ter si bosta mogoče za nekaj uric sposodila kar sobo v hotelu, kjer je zaposlena. Vendar so bile to le njene pobožne želje, v obupu oziroma kriznem obdobju je na hitro izkoristila prvega lepotca, ki ji je prekrižal pot, Mika, ki je mislil, da bo on ta, ki jo bo na koncu hladno odvrgel. Toda to je storila ona, pustila ga je spečega v hotelski sobi in ga nikoli več videla. Sedaj pa nas zanima ali bo na koncu Tala ostala sama, se bo mogoče zadovoljila s kakšnim povprečnežem ali bo Jacob ostal njena ena in edina obsesija.

Poglej uporabnikov profil

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu