Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

:: In love?? :: [5 likov]

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 :: In love?? :: [5 likov] on Pon Okt 06, 2008 7:43 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
Noja med nas spadajo tudi tisti, kateri so srečno zaljubljeni ali pa le igrajo srečno zaljubljene parčke. Večina med njimi jih je pristna, toda vseeno se najdejo tiste izjeme katere so polne razočaranj nad ljubeznijo in se le slepijo s tem da so srečni in zaljubljeni. Noja tudi ljubezen je včasih slepa in s tem kriva za vse tiste tegobe, ki jih človek potem občuti na sebi, ko ga njegova boljša polovica pusti samega samcatega v velikem svetu. In to se mnogokomu zameri. Pa tudi to je treba nekako preživeti in oditi naprej. Kot naprimer Ashlee. Težko vendar je vseeno prebrodla po zaljubljene težave in za seboj pustila zlomljeno srce za katerega je bil kriv veliki osvajalec Nathaniel. Toda zadala si je načela da ga ne bo nikoli več kovala v zvezde kakor ga je nekoč in ga dokončno pozabila s tem, da bo skočila v posteljo z njegovih starejšim bratom Liamom. Jasmine in Sky pa sta čisto druga pesem. Mogoče se resnično ljubita, toda drugim ne kažeta tega ravno očitno. Toda mogoče pa je njuna ljubezen vendarle resnična! Mogoče se poiščete v In love??

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

2 Re: :: In love?? :: [5 likov] on Tor Okt 07, 2008 3:14 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator

LIK JE ZASEDEN


Ashlee Bradford

23 let
vzgojiteljica

Mlado dekle polno energije in pozitivnega mišljenja. Ne samo da ima vedno polno glavo idej za nove stvari in neverjeten smisel za umetnost, je tudi polna pozitivne energije, ki jo vsako jutro prenaša na svoje varovance v vrtcu. Rada ima otroke in pred tem je ne more ustaviti nič. Tudi sama ima željo da bi jih nekoč imela ampak preden se bo zgodilo kaj takega bo morala počakati verjetno še kar nekaj časa. Čeprav je v zvezi z velikim avanturistom Nathanielom, no v nekakšni odprti zvezi, to še ne pomeni da je tudi srečno zaljubljenal. Komaj še prenaša poželjive poglede svoje boljše polovice, ki pa niso namenjeni njej pač pa vsem ostalim dekletom. In prav to jo je spreljalo v skrajnost, ko je nekaj tednov nazaj skočila v posteljo z Nathanovim starejšim bratom Liamom. Potem pa ji je nekaj tednov kasneje izostalo mesečno perilo. Ali to kaj pomeni ali je vse skupaj le kratek problemček v njenem telesu? Vse bomo še videli. Sploh pa najbolj pomembno. Če se je resnično kaj pripetilo, kako bo na to reagirala mlada Ashlee in Liam? In ja ali bo Nathaniel zaradi tega povsem izgubil glavo?


[rachel mcadams]

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

3 Re: :: In love?? :: [5 likov] on Tor Okt 07, 2008 3:17 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator

Nathaniel Adams

26 let
zaposlen v očetovem podjetju

Nathaniel Adams. Veliki osvajalec ki je po nepotrebnem zlomil že kar nekaj ženskih src in jih nato pustil karvaveče v luži krvi same. Okej če se gremo poeta bi potem res moralo pisati nekako takole. Ampak Nat ni nikoli veljal za kakšno romantično dušo, tako da o njem niti ne bomo tako govorili. Njegov karakter je podoben tipičnemu zagledancu samega vase in nič kaj sočuten ni. Zadnje čase je s svojim dekletom Ashlee ne razume prav preveč, tako da vedno pogosteje zahaja v temne moške klube, kjer svoje želje poteši ob gibčnih barskih plesalkah, ali pa na poti domov kakšno dekle pobere kar na ulici. To ga ni nikoli motilo, pri njemu je šlo vedno le za strast in potešitev slednje. Nikoli v življenju še ni čutil neke ljubezni do katerega koli dekleta, ki ga je poznal. In da bi se spustil tako nizko verjetno ni niti mogoče, kakor misli on sam. Ampak zadnje čase, ko je opazil da se Ashlee vedno več druži z njegovim leto starejšim bratom Liamom, se tudi on vedno redkeje pojavlja doma, saj ponavadi prespi kar pri prijateljih ali kakšnemu dekletu, ki ga je srečal na ulici ali v klubu. Toda več ko obiskuje enega izmed priznanih nočnih barov, vedno bolj je zagledan v skrivnostno dekle. Ne ve niti njenega imena, niti kje stanuje ali kar koli drugega o njej, ampak vedno bolj ga tare, da je še ni spravil v posteljo. Tako privlačno dekle vendar mora biti njegovo. Ampak od nje noče nič več kot le avanturo. Ampak ali mu bo sploh uspelo navezati stik z njo?[robert james hoffman]

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

4 Re: :: In love?? :: [5 likov] on Tor Okt 07, 2008 3:20 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator
LIK JE ZASEDEN

Liam Adams
27 let
zaposlen v očetovem podjetju

Liam pa je zgodba zase. Vsekakor ni tak ženskar kot njegov brat, čeprav bi mu ženska roka v njegovem življenju prišla prav. Zaposlen je v očetovem podjetju in tam ponavadi preždi cel dan in pol noči. Ashlee je tista, ki se ozira za njim in tudi on ne ostane hladen, ko je deležen njenega pogleda. Že nekaj časa se osvajata in flirtata med seboj, a nobeden od njiju noče narediti prvega koraka.Kljub temu, pa sta skočila med rjuhe, ne da bi se zavedala posledic. Sicer Liam ne velja za sramežljivega, a ima vseeno raje, če dekle naredi nekaj namesto njega. Po značaju je bolj miren in potrpežljiv in tudi bolj spoštuje ženske, za razliko od Nata.
Njegov odnos s staršema je več kot odličen in čeprav ima svoje stanovanje se z njima redno videva. Tudi njegovo denarno stanje je več kot odlično, saj kaj drugega tako ali tako ni za pričakovati od dediča pomembnega podjetja. Njegov oče je namreč direktor, mati pa odlična pisateljica, ki denar služi s turnejami po svetu. Njegova največja napaka je bila, ko je imel krašo avanturo z Tiffany, sicer naj bi veljala za prostitutko, a on jo je videl v drugačni luči. Tisto plat njegovega življenja želi pozabiti in to mu kar dobro uspeva. Kako pa se bo sedaj razpletla vsa tista njegova stvar s Ashlee?


[heath ledger]Nazadnje urejal/a Alanna Čet Okt 09, 2008 6:22 pm; skupaj popravljeno 4 krat

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

5 Re: :: In love?? :: [5 likov] on Tor Okt 07, 2008 3:26 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator
LIK JE ZASEDEN!


Jasmine Lamar
21 let
medicinska sestra

Jasmine je ena tistih deklet, ki niso nikoli povsem okusile prave družinske idile. Njen oče je bil alkoholik in mama odvisnica od zabave. Tako da je v njihovi hiši vedno vladalo nasmejano in zabavno vzušje a polno alkohola in prepovedanih substanc. Zaradi tega se je Jas že zgodaj, pri rosnih šestnajstih odločila za samostojno življenje. Preselila se je v internat z eno izmed svojih prijateljic in tako zaživela samostojno, veselo in povsem mirno življenje. Vse dokler se v njenem življenju ni pojavil Sky. Med njima je bila tista ljubezen na prvi pogled in tega ni bilo moč skriti. Toda tudi Sky ni bil ravno priden dečko in zaradi tega se je morala tudi Jasmin na čase prepustiri alkoholu ali kakšni tabletki več na zabavi. Ampak ko je to nekoč povedala Skyju da si tega ne želi več, jo je slednji na njeno veliko začudenje poslušal in s tem opustil tako kajenje trave, kot tudi pijančevanje in oziranje za drugimi dekleti. Čeprav slednjega od njega ni zahtevala. Nikoli se ni imela za lepotico, ampak ob Skyju se počuti lepotica, saj jo on venomer opominja na to. Navzven se sicer ne kažeta kot ravno ljubeč par, saj ponavadi ven hodita v družbi prijateljev in ne drug drugega. Ampak mogoče je njuna ljubezen res prava.


[emma roberts]
Nazadnje urejal/a Alanna Čet Okt 30, 2008 9:46 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

6 Re: :: In love?? :: [5 likov] on Tor Okt 07, 2008 3:27 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator
LIK JE ZASEDEN

Sky Capell
25 let
policist

Mlad policist, član dobre strani in še bi lahko naštevali. Vse to in še več povedo ljudje, ki poznajo Skyja. V policijske vode se je podal prevsem zaradi svojega očeta, ki je bil do svoje smrti v zaporu. Skyjeva mati pa je uspešna odvetnica in ugledna ženska, ki je tisto mračno obdobje pustila za seboj. Sky in Jasmine sta par že nekaj časa in, čeprav tega ne kažeta, se zares ljubita. Zaradi nje je opustil slabe navade, kot so pijančevanje in kajenje ter druge. Bil je eden redkih moških, ki prisluhnejo dekletu in ravno zaradi tega, ker je zaradi Jasmine premagal alkohol in cigarete , jo ceni bolj kot katero drugo. Pred njuno zvezo in še med njo je pogledoval proti drugimi ženskami, čeprav je vedel, da to njej še zdaleč ni bilo všeč. Zaljubila sta se na prvi pogled, kar se je mnogim, kot tudi njemu samemu, zdelo skorajda nemogoče. Zanj je bil, in je še sedaj, Jasmine najlepša ženska na svetu, ki jo kuje v zvezde. Njuna zveza je imela tak ovzpone kot tudi padce, a sta z ljubeznijo in razumom vse prebrodila. Njegov odnos z mamo je dober, čeprav ji je včasih očital, da je ona kriva za očetove napake, seveda to takrat, ko je bil v mlajših letih. Mati pa ne živi v Orange Countryju ampak v Evropi, saj je velika popotnica. Razdalja zanju ni ovira, saj se vidita večkrat na mesec, čeprav bi se rada videla bolj pogosto. Bosta Jasmine in Sky zdržala skupaj še dolgo časa in, ali bo njuna ljubezen splahnela?


[orlando bloom]

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu