Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

:: Bad persons :: [4 liki]

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 :: Bad persons :: [4 liki] on Tor Okt 07, 2008 3:43 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
Nekateri so tudi taki, ki so v življenju storili mnogo hudega pa se za to niti ne sekirajo in se s tem niti najmanj ne obremejujejo. In take nima nihče rad. No nima jih rad tisti, ki ve za njihovo skrivnost. Toda vsi ostali so preveč naivni, da bi se pustili prepričati v nekaj v kar ne verjamejo povsem. In prav zaradi tega so nekateri zločinci med nami ali raje navadni dilerji in podobno nekaj povsem običajnega kar se nam lahko zgodi. In to seveda pridno izkoriščajo ne da bi se kdo drug uzrl za njimi ni jih opomnil da kaj takega vendarle ni potrebno početi. Kot naprimer Chad Winchester. Njega se je roka pravice dotaknila že kar nekajkrat a se glede tega niti ne sekira. Ne samo da mu je povsem vseeno kaj je naredil v preteklosti, včasih je še ponosen na svoja dejanja. In prav zaradi tega ga njegova mlajša sestra Patricia tako sovraži. Potem pa sta tukaj še Tristan in njegovo dekle Alanna, katera pa sta se našla povsem zaradi dejanj, ki sta jih naredila. Oba sta namreč odvisnika. Toda v Alanno se je zadnje čase zagledal postaven zobozdravnik Greg. Jo bo mladenč le odvrnil od življenja med drogami in alkoholom?Nazadnje urejal/a Lauren Pet Okt 10, 2008 2:16 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

2 Re: :: Bad persons :: [4 liki] on Tor Okt 07, 2008 6:26 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator

Chad Winchester
28 let
brezposeln

Vbistvu je na videz popolnoma običajen fant, z malce bolj bledo poltjo. Kdor pa ga malce pobliže spozna izve kruto, a realno resnico o njegovem življenju in njegovih napakah. Droge ga spremljajo že od njegovega petnajstega leta, z manjšimi postanki. Bil je že večkrat na zdravljenjih, a neuspešno. To pa zato, ker si vbistvu on sploh ne želi prenehati čutiti tistega občutka ko pokadiš malce trave, pogoltneš kakšno tabletko in si zariješ iglo v žilo. Njemu se vse to skupaj zdi zelo normalno in silno zabavno. Vse to skupaj bi bilo lažje, če ne bi za seboj povlekel še Patricie, mlajše sestre, ki je prav tako odvisnica. Starša, ki sta ga vedno v vsem podpirala in mu stala ob strani, sta obupana in preprosto ne vesta, kaj bi naredila z njim. Bil je tudi že v zaporu, zaradi pretepa, a ga tudi to ni izučilo. Vse kaže na to, da bi odnehal šele ob smrti, zaradi prevelikega odmerka. Mogoče pa ga bo le nekdo v njegovem življenju spametoval in ga spravil na pravo pot.


[robert pattison]Nazadnje urejal/a Taylor Tor Okt 07, 2008 10:12 pm; skupaj popravljeno 3 krat

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

3 Re: :: Bad persons :: [4 liki] on Tor Okt 07, 2008 6:27 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator

Patricia Winchester
25 let
brezposelna

Patricia je še ena izmed odvisnikov. In sicer njen problem tiči v alkoholu. Za vse na svetu bi rada opustila alkohol, a je njena želja močnejša od nje same. Tudi take in drugačne droge ji niso neznanka. Sicer malce čudaškega videza, pa kljub vsemu prijetno dekle, ki v življenju najbolj pogreša ljubezen. Sicer se je že navadila življenja brez nje, pa vseeno si želi, da bi poznala rešitev iz te bede. Dovolj ima tega popivanja, a ne pozna rešitve, in ravno to jo tako jezi. S Christianom sta v dobrih odnosih, čeprav le takrat ko je trezna. Brata prepričuje, da bi odšel na zdravljenje, namesto, da bi to naredila ona sama. Jutra z gromozanskim mačkom se kar vrstijo in njeni prijatelji so skoraj obupali nad njo. Tudi s staršema se spre vsakič, kadar se vidijo, ker ji hočeta samo dobro, a ona tega ne more razumeti. Vsakič, ko je brez steklenice v roki, je divje in odštekano dekle, ki bi znalo dobro zaživeti življenje s polno žlico. Večkrat je bila že v raznih zavodih, a zaman. Venomer je posegala po alkoholu in podobnih rečeh, tako da so zdravniki že skoraj obupali.


[leighton messter]Nazadnje urejal/a Taylor Sre Okt 08, 2008 2:43 pm; skupaj popravljeno 2 krat

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

4 Re: :: Bad persons :: [4 liki] on Tor Okt 07, 2008 6:33 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator
LIK JE ZASEDEN!


Tristan Wellingstone
26 let
začasna služba tajnika

Tudi Tristan ni ravno angelček, čeprav njegov videz ni daleč od tega. Je kakor magnet za ženske, čeprav se on zanje ne zmeni prav preveč. Pa ne, da bi bil tako grozno zaljubljen v Alanno, ampak so v njegovem življenju poleg nje tudi druge neznanke. Avanturist z majčkeno težavico. Droge so njegove spremljevalke od trinajstega leta. Oče mu je umrl zaradi alkohola, mati pa je ravno tako alkoholičarka. Ker sta bila oba večino časa opita in pijana je imel Tristan tako proste roke. Tudi če je prišel domov s cigareto in tabletkami v rokah, se starša nista prav preveč zmenila za to in to je bi ltudi razlog, da je pač sedaj tako kot je. Njegova mati živi sedaj nekje na ulici in od časa do časa jo obišče, kljub temu, da ga ona sploh ne prepozna več, zaradi njene težave z alkoholom. Z Alanno sta se spoznala na fakulteti, ki jo je Tris kmalu opustil. Kljub njegovi zvezi pa mu pogledi še vedno uhajajo na druge in tudi seks za eno noč ima v malem prstu. Da bi imel otroka niti pomisliti noče in najbrž, ko bo zvedel se bo vnela streha pri njih doma. Z Alanno sta si skupaj našla majčkeno stanovanje, v katerem samo poležavata in jesta, kadar imata čas, spita pa bolj malo, saj Tristana ni veliko doma. Njegova služba je bolj ali manj na kocki, saj so ga že večkrat odpustili, a so ga vzeli nazaj, češ da se bo poboljšal. Kakšna bo njegova reakcija, ko bo izvedel za otroka, ki ga Alanna
nosi pod srcem?


[channing tatum]Nazadnje urejal/a Alanna Čet Okt 30, 2008 9:45 pm; skupaj popravljeno 3 krat

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

5 Re: :: Bad persons :: [4 liki] on Tor Okt 07, 2008 6:35 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator
LIK JE ZASEDEN!


Alanna Jewerllow
22 let
zaposlena v lekarni

Tudi Alanna je ena izmed tistih, ki jim ostali pravijo 'slabiči'. V tej skupinici je pristala zaradi Tristana in sicer postala je odvisnica od trave in vseh drugih mogočih stvari. Zaposlena je kot delavka v lekarni, vendar pa večkrat pride malce okajena v službo, zato jo sodelavke gledajo malce postrani. Droge in normalno življenje ne gresta skupaj, kar pa ona še ni ugotovila. Na vse pretege si želi imeti otroke in družino s Tristanom, hkrati pa si potešiti željo po prepovedanih substancah. Prijazna in sočutna, a včasih kar malce preveč zadirčna in zvedava je s svojimi čari nase pritegnila Tristana in mnoge druge pred njim. Večkrat je že v posteljo skočila tudi z drugimi, le da on tega ne ve, vsaj ona misli tako. Mater je izgubila že v rani mladosti, oče pa jo je ves čas pretepal. Ušla je od doma in se pri 15 postavila na svoje noge. Družba jo je pripeljala v cigarete, droge in alkohol, česar se je uspešno odvadila v zavodu, a zgleda, da je bilo vse zaman. Najbolj je pogrešala materinsko ljubezen in družinsko podporo in zato si želi, da njeni otroci tega ne bi doživeli. Pred slabim tednom dni pa je ugotovila, da pričakuje otroka. Kdo je oče še sama ne ve, a misli, da je Tristan. Sedaj zbira pogum, da bi mu povedala, a se hkrati tudi boji njegove reakcije. Vsekakor pa ne misli na splav ali kaj podobnega. Odločena je, da bo tega otroka obdržala pa naj stane kar hoče. Bo le zbrala dovolj poguma in povedala resnico?Tako ali tako tega ne bo mogla prav dolgo skrivati.


[megan fox]

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu