Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

Coctail bar

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 Coctail bar on Pon Okt 13, 2008 8:58 pm

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
Med poletjem odprt in pozimi zaprt bar je postavljen ob robu plaže in grmičevja, tako da je sonca in sence dovolj za vse, čeprav lastnik počasi že dvomi v to. Med poletnimi meseci so njegovi sedeži tako zasedeni, da mora po ležalnike kar v izposojevalnico. Dobička je veliko, cene pa so ravno pravšnje. Od jutra od večera iz močnih zvočnikov prihaja tudi glasna glasba, na plaži pa včasih zakurijo tudi ogenj. Najbolj znana prireditev, ki jo prireja ta coctail bar je Zadnji pljusk. Na plaži se takrat tre ljudi, ki vse do večera čakajo na znamenit ognjemet.

::::


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

2 Re: Coctail bar on Sob Nov 01, 2008 4:20 pm

Liam

avatar
Prebivalec O.C.
Prebivalec O.C.
Liam se je zleknil v stol pred barom in počasi srkal svoj Gin tonic iz kozarca. Na tople dneve kot je bil ta, mu ni nič bolj pasalo kot prijetna hladna pijača in pogled na vse ženske ki so se sprehajale mimo v svojih kopalkah.
Naslonil se je na šank in pogledal na uro, ki je kazala nekaj čez enajst dopoldne. Klobuk si je poveznil še globje na glavo, da mu je delal večjo senco in z nog brcnil svoje natikače. Obrnil se je okrog, se naslonil na šank in se zagovoril z natakarjem. Čez nekaj minut je v daljavi že videl prihajajočo postavo in dvignil je roko v pozdrav. "Hej stari." Vstal je da sta se lahko pozdravila kot vedno, z rokovanjem in nekakšnim polobjemom potem pa le pustil da se je Tristan usedel poleg njega. Njuno prijateljstvo je bilo včasih vezano striktno na klube, kamor sta oba zahajala in skupaj pila pri šanku. Potem sta skupaj ogovarjala ženske in največkrat ločeno odšla. A zadnje čase sta se večkrat dobila tudi izven klubov, tudi pri dnevni svetlobi kot je bila danes. "Kako si?" Je vprašal in pomignil barmanu, da bi rada še nekaj naročila.

[Tristan.]

Poglej uporabnikov profil

3 Re: Coctail bar on Sob Nov 01, 2008 4:55 pm

Tristan

avatar
Prebivalec O.C.
Prebivalec O.C.
Brez, da bi kaj omenil Alanni je odšel zdoma in se zapeljal San Clementa. To mesto mu je bilo znano saj je kar dostikrat prišel sem. Oboževal je morje in surfanje. A za to je imel vse manj časa.
Avtomobil je parkiral na običajno mesto in izstopil ter se napotil proti Coctail baru, kjer sta ponavadi "popivala" s prijateljem Liamom. Že takoj, ko je vstopil ga je zagledal in dvignil roko v pozdrav. "Kje si" je rekel v pozdrav, ga prijateljsko pozdravil, nato pa se le vsedel na barski stolček poleg njega. "Oh, kar gre." je odvrnil in pokimal natakarju, da bi naročil. "In ti?" je vprašal in ga pogledal. Še vedno je bil isti. V tistem trenutku se je spomnil kako sta se enega petka spoznala tukaj, ko sta oba svojo žalost utapljala v alkoholu. In zadnje čase sta se vedno več družila tudi, ko nista utapljala žalosti. "En tisti vaš koktajl" je rekel, ko je barman prišel do njiju.

Poglej uporabnikov profil

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu