Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

:: School and benefits :: [6 likov]

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 :: School and benefits :: [6 likov] on Ned Okt 26, 2008 6:38 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
Srednja šola je kot povod seveda glavni razlog, da mladi sploh ostanejo v domačem mestu. Ampak poleg vsega si tudi navadni srednješolci zaslužijo nore zabave, ki jih v Orange Countyju absolutno ne primankuje in pa potem tudi še malo preveč nore zaplete in spletke, ki si jih po svoji ali proti svoji volji zakuhajo kar sami. Ampak če bi jih morali vprašati ali bi kar koli v svojem življenje spremenili, bi bil verjetno odgovor negativen, saj jih ima večina res življenje kakršnega bi jim ga zavidal vsakdo. Tako da jih ponavadi ne pesti nič, samo uživajo, se na vsake toliko časa kaj naučijo potem pa pride na vrsto spet tisti usklajen urnik: zabava, omotičnost, groza, povrate, zabava, omotičnost, groza, povratek,...Navadno za skoraj vsakega najstnika v Orange Countyju. In nekaj jih je še prav posebnih primerkov. Naprimer kakšna Michelle ali pa njena pajdašica Jill. Njiju resnično poznajo vsi, sploh zato ker ni zabave na kateri njiju ne bi bilo. Ali pa Laurenina sestra Fleur, ki vsekakor ve kako je treba uživati življenje oziroma ga greniti sestri. Noja nažalosti bo tako ostalo, saj nihče izmed telih zabavljačev ne bi spremenil svojega življenja.Nazadnje urejal/a Lauren Pon Okt 27, 2008 11:46 am; skupaj popravljeno 2 krat

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

2 Re: :: School and benefits :: [6 likov] on Ned Okt 26, 2008 7:00 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
LIK JE ZASEDEN

Michelle Lia Miller
18 let
dijakinja 4. letnika


Lahko bi se jo poimenovalo kar dekle, ki stoprocentno ve kako se zabavati. Ni je zabave na kateri se ne bi prikazala ona in prav zaradi tega je dokaj poznana in priljubljena med vsemi ostalimi dijaki srednje šole in tudi med ostalimi prebivalci Orange Countyja. Njen izgled ji je prav tako dobro pripomogel k prepoznavnosti, saj njen prelep obraz krasijo še dolgi rdečkasto blond lasje, ki jo naredijo nekako posebno prav tako kot njena osebnost, ki se ne more primerjati s skoraj nikogaršnjo. Pravzaprva za dekle sploh ne bi mogli trditi da ima kaj srca. Nikoli se namreč ni ozrirala na to, kaj si mislijo drugi, ozrioka ali je s svojim dejanjem koga przadela. To je bilo zanjo nekaj povsem običajnega, saj se že od nekdaj ni na to ozirala. Poleg vsega, pa je vedno želela dobiti tisto kar si je zaželela. Pa ne govorimo samo o materialnih dobrinah, pač pa tudi o ljubeznskih poteh in načelih. Vedno je imela tistega, katerega si je želela oziroma kateri ji je bil ravno v tistem trenutku všeč. Nikoli pa ni prenesla, da ji ni uspelo dobiti Jaydena. In to bi rada čim hitreje spremenila v svojo korist, ali pa njegovemu dekletu zagrenila njeno zvezo z njim.


[evan rachel wood]Nazadnje urejal/a Lauren Ned Okt 26, 2008 7:22 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

3 Re: :: School and benefits :: [6 likov] on Ned Okt 26, 2008 7:22 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
LIK JE ZASEDEN

Jill Gabriela Sancez
18 let
dijakinja 3. letnika

Jill Gabriela Sancez se je v Orange County preselila dobre tri leta nazaj. Sprva je bila njena popularnost čist pri dnu, saj vsi dobro vemo, da večina običajnih ljudi ne mara prevelikih sprememb v svojem življenju. Ampak njena sedanja najboljša prijateljica Michelle pač ni bila nikoli navadno dekle, tako da je Jill z veseljem vzela pod svoje okrilje in jo naredila skoraj takšno kot je sama. Noro, razuzdano obiskovalko zabav in popularno dekle tako med fanti kot med dekleti med katerimi je mlada španka vzbudila tudi ljubosumnost zaradi svojega nenadnega prihoda in potem tako hitrega vzpona med popularne in zaželjene. Ampak vseeno niso hotele imeti nikoli težav z njo, saj so vedele da z Michelle ni dobro češenj zobati, sploh pa ne če gre za njeno najboljšo prijateljico. Tako da je Jill lahko zadihala in srečno zaživela življenje v Orange Countyju. Učenje ji gre izvrstno in prav tako prijateljevanje. Dobro se razume tudi z Anabelle in Lauren, s katerima je kljub temu, da jih Michelle ne prenese postala dobra prijateljica. Kam jo bo to peljalo?


[selena gomez]

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

4 Re: :: School and benefits :: [6 likov] on Ned Okt 26, 2008 11:22 pm

Zoya

avatar
Moderator
Moderator

Mia Matias
19 let
Dijakinja 4. letnika

Mio vsak gleda malce postrani. Imajo jo za čudakinjo, za izpiljeno verzijo barbike, ki se je potem izjalovila v kartonasti škatli. Vendar Mia ni nič podobna barbiki. Ima svetlo polt, majcene ustnice a lepo postavo. Geni so jo obdarili z krasno ritjo in vpadljivim oprsjem. Vendar se to vidi šele takrat, ko se obleče v navijaško opremo pred tekmo. Le kdo ne bi takrat pogledal seksi najstnice, pripravljene da jo razpoči od želje po tem, da zgubi nedolžnost in postane ženska v pravem pomenu besede. No ja, če bi pozabila na tiste široke trenirke in superge ter bi si omislila kak nežen make-up, bi se to zgodilo tako, da bi ženske protestirale in moški stali v vrsti. Torej Mia, kaj še čakaš? Na maj? Nikar, do takrat bo že prepozno in bodo vsi zasedeni. Ne? Čakaš na Luasa, fanta od Fleur? Zasedenega Nata svoje sovražnice, vodje navijačic. Očitno Mia nikoli ne bo ravno srečna najstnica, ali pa. Kdo ve, mogoče pa je Luas kako oko vrgel celo nate, zavito v trenirko, s kapuco na glavi. Ah kdo bi vedel.


[Joanna 'JoJo' Levesque]


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

5 Re: :: School and benefits :: [6 likov] on Pon Okt 27, 2008 12:19 am

Zoya

avatar
Moderator
Moderator

Luas Tiaroti
19 let
Dijak 4. letnika


Luas je pol Američan in pol Italijan. Njegov oče je imel vedno prebliske, da se mora živeti v Italiji kjer je mir in ni takega nasilja kot v Ameriki, kjer je bil dom Luasove mame. Tako je dobil italijansko ime in priimek a ko je mafija ustrelila Luesovega dedka policista so samo pobrali kovčke in z babico vred odšli v Ameriko. Luasov oče tega nikoli ni prebolel vendar je zvest oče in mož ter vzoren sin. A to ni enako za Luasa. Ni vzoren sin, pa čeprav se ne drogira, ne pije in ne kadi. Kaj je potem s tem fantom narobe? Je ženskar in je v svoji sobi podrl že marsikatero starejšo... kot tudi mlajšo. Za sabo ima kar nekaj nasilnih spolnih odnosov, vendar nobena izmed zlorabljenih ni zinila niti enega samoglasika glede tega. Drugače izgleda miren in tih fantič in njegova naslednja točka je Lauren. A vsakič ko se ji približa, se v njegovem trebuhu pojavijo nekakšne žabe kakor sam temu pravi. Ženske bi temu rekle metuljčki. Občutek ima, da je zaljubljen vanjo. Kako naj torej zlorabi še eno več. Sicer pa mu za vrat diha še ena zelo arogantna zadeva - Fleur, njegova nova punca, s katero si rešuje rit. Hujše od samih policistov je lahko samo ona, ki ga z očmi spremlja tudi čez zid. A ker opaža, da ga Mia čedalje bolj gleda in vzdihuje za njim, se je spomnil naslednjega načrta. Uporabil bo Mio in tako bo Fleur zagrabila v vabo in se ukvarjala z njo. On pa bo imel proste roke da spremeni svoje obnašanje in osvoji Lauren. Ampak saj veste... volk dlako menja, narave nikdar!


[Jonathan Rhys Meyers]


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

6 Re: :: School and benefits :: [6 likov] on Pon Okt 27, 2008 11:26 am

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator

Trevor Morgan Freeman
19 let
dijak 4. letnika

Trevor Morgan Freeman. Mnogim dekletom bi se ob tem imenom pred očmi prikazal postaven kapetan šolskega nogometnega moštva in hkrati najbolj zaželen in popularen fant na šoli. Ampak nekatera druga dekleta, bi ga vseeno označile za enega največjih kretenov na šoli in s tem tudi za enega najbolj egoističnih tipov šole, kar si je prislužil s svojim odnosom in neizbežnostjo do sovrstnikov. Toda sam ne kaže, da bi se pretirano obremenjeval z mnenjem drugih. Pravzaprav sploh ne misli poslušati stvari na svoj račun, in kadar se že govori o njem gre raje kam stran v kakšen kot, kot pa da bi moral poslušati zbadanje sošolcev zdaj zaradi te stvari spet drugič zaradi neke povsem druge. Ampak saj ponavadi niti nihče izmed njegovih prijateljev noče reči ničesar slabega o njem, saj ga imajo nekateri za svojega junaka, ko pa je šoli že tolikokrat prinesel zmago. Samemu sebi odgovarja tak kot je in ne misli se spreminjati zaradi mnenja drugih. Obenem pa se graja zaradi tega, ker ima brata takšenga kot ga ima. Jayden je njegov brat in to mu niti najmanj ne odgovarja. Veliko bolj je slednji popularen med dekleti, katera so prav tako všeč Trevorju, a se ne zmenijo zanj. In to ga spravlja v obup. Sploh pa mu ni všeč da se brat toliko druži z njegovo najboljšo prijateljico Anabelle in njeno prijateljico Lauren. Svetlolaska je res nekako našla svoje mesto v Trevorjevem srcu, toda kaj ko ona tega ne ve. Kljub vsemu pa sta tu še dve oviri. Noče tako odrezati od sebe brata, pa kljub temu da ga ne mara, pa tukaj je še njegova zveza z Michelle. Kaj naj revež naredi. Naj se odloči za prijateljstvo z bratom in prav tako le nedolžno prijateljstvo z Anabelle in s tem tudi zvezo z Michelle. Ali pa naj raje zavrže bratovstvo z Jayem in zvezo z Michelle in poskuša osvojiti Anabelle, ker pač ne ve, da je trenutno zasedena? Odločitev je samo njegova.


[jensen ackles]

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

7 Re: :: School and benefits :: [6 likov] on Pon Okt 27, 2008 11:45 am

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator

Felur Delilah Charleston
17 let
študentka 2. letnika

Mlajša sestra Charleston je prav tako dokaj popularna med sovrstniki, kakor njena leto starejša sestra Lauren. Toda če bi gledali na karakter je čisto nasprotje svoje malo manj divje sestre. Felur je namreč veliko bolj podobna kakšni Michelle kot pa svoji sestri, s katero si dostikrat skočita v lase predvsem zaradi neenakih interesov. In to je nekaj kar bo med njima vedno velika prelomnica. Nikoli se nista preveč dobro razumeli. Niti takrat, ko jih je za nekaj časa zapustil oče in ju je mama skoraj na kolenih rotila naj se vendar prenehata kregati. Toda sestri tega nista hoteli tako da je vse ostalo v usklajenem tiru. Njeno ljubezensko življenje bi se lahko reklo, da je sedaj v popolnem teku, saj je v zvezi z enim najbolj želenih fantov na šoli, kateri pa se je zadnje čase nekoliko preveč odtujil od nje za njene pojme. Toda kakor je bilo že omenjeno se glede svojega življenja ne sekira preveč, saj ga živi tako kot mu sama narekuje. In seveda je vsa polna optimizma tako da verjame da se bo v njeni zvezi z Luasom use uredilo. Kaj bo pa naredila takrat ko bo spoznala, da Luas zre za najboljšo prijateljico njene sestre Anabelle? Bo njena reakcija jezna ali ga bo mirno prepustila svetlolaski, ko bo spoznala, da tako ali tako ne more ničesar narediti glede njega in sebi poiskala drugega?


[amber heard]

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu