Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

Dance floor bar

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 Dance floor bar on Ned Okt 26, 2008 7:47 pm

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
Dance floor bar je eden tistih, v katerih glasna glasba ne utihne. In posledično ima ta bar na vratih vsak večer policaje. Vendar tudi te zavede simpatična lastnica in tako sosedom ne preostane nič drugega kot da si zatlačijo čepke v ušesa in tožijo ta bar. Ampak vsi vedo, da se to nikoli ne bo zgodilo. Preprosto preveč obiskovan je ta bar in vsi stalni gostje bi lahko ustanovili celo vojsko, ki bi bar zavarovali. Poleg vsega tega pa ima bar še eno dobro lastnost. V njem se vedno vsi dobro razumejo in nikoli še ni prišlo do pretepa. Mladoletni nimajo vstopa.

::::


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

2 Re: Dance floor bar on Pet Okt 31, 2008 4:08 pm

Autumn

avatar
Moderator
Moderator
Sam se je s težavo prebijala skozi nabito poln plesni klub, a vseeno z nasmeškom na obrazu. Sem ter tja je zagledala kakšnega znanca ali prijatelja in pomahala ali pa le pokimala v pozdrav. Večer se je počasi bližal k vrhuncu in tako je vstopila ob ravno najbolj polnem času. Dobro je vedela, da ji mogoče sploh ne bo uspelo priti notri, če bo že prepolno in vseeno tvegala, ter uspelo ji je. Spretno je smuknila skozi plesišče v sandalih z visoko peto, kratka črna oblekica pa je razkrivala popolno oblikovane dolge noge. Nikoli ni preveč poudarjala svojega videza še vseeno pa je rada izgledala urejeno in ta večer ji je to zagotovo uspelo. Slap svetlih las se je usuval po hrbtu in prek ramen, ko se je približala točilnemu pultu in se zadovoljno usedla na usnjen barski stolček med dva moška. »Martini,« je naročila edino alkoholno pijačo, ki jo je pravzaprav pila in se nasmehnila barmanu v zahvalo. Zase ne bi ravno mogla reči, da je bila tukajšnja stalna obiskovalka, saj ni imela svojega najljubšega kluba. Preprosto se je nekje pojavila, se zabavala in nato odšla po svoje, nenazadnje je končno živela neodvisno in samostojno življenje brez utesnjujočih limitov in omejitev. Tako je bilo vse bolj preprosto. Napol se je obrnila proti moškemu zraven sebe, ter ga na hitro premerila s pogledom, medtem ko je čakala na svoj martini.

[Liam]

Poglej uporabnikov profil

3 Re: Dance floor bar on Pet Okt 31, 2008 11:15 pm

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
V vsem tem času, ki ga je Annya preživela tukaj je že preiskala skoraj cel Orange County. In vedela je, kje je najboljša zabava in najboljša glasba. In enako je vedel tudi Austin, njen najboljši prijatelj, ki ji je priskrbel delo. Pozna se tudi z mamo njenega bivšega zaročenca in vse skupaj je njuno vez še bolj otrdilo. Sicer je Austin najprej hotel biti z Annyo pa ga je zavrnila, ker še ni bila pripravljena na karkoli. Resnično jo je zanimalo, kaj bo povedal oziroma kako se bo odzval na to, ko mu bo povedala kaj sta imela z Noahom.
Doma se je oblekla v belo svetlikajočo oblekico, seveda je zaradi mraza oblekla tudi črne hlačne nogavice. Vse skupaj so poudarili še črni čevlji s peto in beli uhani. Make-up se je skladal z oblačili in ko je bila pripravljena je vzela še torbico, v kateri so bile najbolj pomembnejše stvari ter belo jaknico, ki se je skladala z obleko in lahko je odšla. Z Austinom sta bila zmenjena v Dance floor baru in komaj je čakala, da ga spet vidi. Že skozi okna ga je uzrla, urejenega kot vedno in če se ni motila, ga je natakarica prav zapeljivo gledala. Odprla je težka vrata do bara in lahko je prisegla, da se je nekaj moških glav obrnilo za njo. To ji je vlilo samozavesti in s širokim nasmeškom je odkorala do Austina. "Hej ti čednež! Kako si?", ga je pozdravila in ga prijateljsko cmoknila na lice. "Torej, kako zgledam? Dovolj dobro, da sem danes v tvoji družbi?". Hotela se je malce pošaliti z njim, saj je vedela, da pod masko trdnosti in slabosti tiči umirjen fant, ki upa na resno zvezo in na rešitev vseh težav. Ravno pri njemu je dojela, da moraš človeka pogledati pod površino in ne takoj soditi o njih, sploh pa ne zaradi čenč zavrnjenih deklet.

((Austin? Če ti karkoli ni jasno glede najine povezave, si preberi družino in preteklost pri mojem opisu Wink ))


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

4 Re: Dance floor bar on Sob Nov 01, 2008 2:15 am

Gost


Gost
Austin je že nekaj časa sedel ob šanku in končeval cigareto, ki za danes gotovo ni bila prva, še najmanj pa zadnja. Njegov pogled je vsake toliko ošvrknil neonski napis Dance floor bara ter se spet in spet ozrl na svojo ročno uro. Bil je zmenjen z Annyo, svojo dobro prijateljico, s katero se ni videl že kar nekaj časa. Povsem v živo se je spominjal njunih prvih skupnih dni. Annya se je namreč sem preselila ravno v času, ko je končal zvezo z Meygan in za nekaj časa je mislil, da mu je bila dana nova priložnost za ljubezen, ko sta se z Annyo spoznala. Toda po njeni zavrnitvi je tudi sam hitro spoznal, da je njuno nenavadno hitro prijateljstvo preseglo marsikatero ljubezen, za katero pa sam tako ali tako ni bil več dojemljiv. S svojimi zvezami v svetu igralstva ji je priskrbel njeno prvo delo in takrat je mislil, da je bilo njuno prijateljstvo le pretvarala za dosego njenih ciljev. Toda število Annyinih vlog vedno hiteje rastejo, njuno prijateljstvo pa postaja z vsakih srečanjem bojl trdno.
Spraznil je kozarec viskija pred sabo in natakarici pomignil, naj mu nalije še enkrat, obenem pa ni zmenil za njene nasmeške, katerih je bil vedno znova deležen.
Annyin glas ga je prebudil iz razmišljanja in z nasmeškom se je obrnil proti njej, ravno ko se je kslonila k njemu. "Hej," jo je pozdravil in ji pomignil naj prisede poleg. "Veš da si zame vedno čudovita, ne glede na to kaj oblečeš," ji je pomežiknil. "Sploh pa, zamujaš. Zaradi tebe mi tale ženščina visi poleg dve minuti več, kot bi ji bilo treba," je dodal, ob čemer mu je natakarica poslala le ubijalski pogled in se obrnila k Annyi za naročilo. Austin je bil prepričan, da se bo pobral proč tako hitro, kot bo mogla.

5 Re: Dance floor bar on Sob Nov 01, 2008 2:22 pm

Liam

avatar
Prebivalec O.C.
Prebivalec O.C.
@ Samantha

Bil je petkov večer in Liam se je po svoji stari navadi odpravil v precej nabit klub. Kot tudi ponavadi se ni posebej uredil, čez živo rdečo kratko majico je poveznil črn suknjič, kar so dopolnjevale temne sprane kavbojke. Pokimal je varnostniku, ki ga je brez ugovarjanja spustil mimo vrste in sam pri sebi se je nasmehnil. Očitno dandanes res še nekaj velja, če se pišeš Adams. Prerinil se je mimo ljudi na plesišču, ki so vztrajno plesali in zmajal z glavo. Nikoli ni bil največji plesalec, in vsekakor ni mislil začeti zdaj. Sedel je za šank in se nasmehnil natakarju, ki ga je že nekajkrat videl. "Viski." Je naročil dovolj glasno da ga je slišal, a se ni drl. Počakal je da je dobil pijačo in velik kozarec z rumeno tekočino začel obračati v svoji roki. Pomešal je led in si kozarec počasi pritisnil na svoje ustnice in naredil dolg požirek. Od užitka je zaprl oči in začutil kako se je nekdo vsedel zraven njega. Počasi je obrnil glavo in na obrazu se mu je zarisal blag nasmešek. Čudovita svetlolaska je naročila martini in čez nekaj minut le ujela njegov pogled. Usta so se mu raztegnila v nasmeh in počasi ji je pomežinkil. "Dobra izbira." Sam je martini redko pil, razen ob posebnih priložnostih.

Poglej uporabnikov profil

6 Re: Dance floor bar on Sob Nov 01, 2008 2:29 pm

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
@Austin

"Kaj res? Oh, kako super", je pripomnila in se potem skremžila. "Dve minuti človek! Kaj je narobe z dvema minutama zamude?", se je skorajda razburila, ko ji je pojasnil. Nasmehnila se je in pokimala. "Ja, sem opazila že skozi okno", je priznala in to je natakarico še bolj razkurilo. Naročila je martini in se udobno namestila na sedežu ter noge prekrižala, da je dajala čudovit razgled na svoja ljubka stegna. "Okej, torej, verjetno se sprašuješ kaj je bilo tako nujnega, da sva se morala dobiti". Sama ga je namreč klicala vsaj trikrat preden se je javil in potem vsaj še dvakrat, da ga je spravila iz službe. "Najbolje, da se dobro namestiš na sedežu", mu je svetovala in v roke prijela martini, katerega ji je pripravila natakarica. "Torej, je prva in druga stvar. Zame sta obe odlični, nepopisno dobri, ne vem pa kako se boš ti odzval na drugo". Nasmehnila se je bolj kislo, srknila požitek in vdihnila. "Prva stvar je ta, da sem dobila drugo glavno vlogo v filmu Mary is scary!", je skorajda zakričala in se tako široko nasmehnila, da so ji očke popolnoma izginile. Vedela je, da bo vesel zanjo, ni bilo druge izbire saj ji je delnoma sam priskrbel delo. V njem je prav zaradi tega videla moža, katerega je potrebno spoštovati in bila je nepopisno srečna, da je lahko njegova prijateljica. Vendar ker ga je enkrat zavrnila, zdaj res ni vedela kako bo reagiral glede Noaha. Ni hotela, da se razburja ali zaganja kakšen vik in krik. "In ja, druga stvar je ... Zaljubljena sem v Noaha in on vame". Kar bruhnilo je iz nje, ni hotela zavlačevati. Bilo je bedno pustiti človeka v negotovosti, sama tega ni rada počela. Pogledala ga je v oči in v upanju na najboljši odziv stiskala pesti. Morala je srkniti požirek.


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

7 Re: Dance floor bar on Sob Nov 01, 2008 8:01 pm

Autumn

avatar
Moderator
Moderator
@ Liam

Sedeč na barskem stolčku se je naslonila naprej na pult, ter mirno čakala na priljubljen martini, ko se je obrnila vstran, da bi še enkrat pogledala po plesišču in ujela pogled moškega poleg sebe. »Da, navadno se dobro odločam,« je odvrnila na njegov kompliment in se še sama nasmehnila, ko ji je točaj podal martini preko šanka. Obrnila se je proti neznancu in pogledala še njegovo pijačo. »Viski? Od nekdaj sem bila mnenja, da viski pijejo le pogumni,« se je namuznila. Sama je res pila vedno in povsod samo martiniji, ker ji do preostalega alkohola še zdaleč ni bilo. Poleg tega pa bi ob kaj večji količini hitro stala na barskem šanku in počela vse mogoče. »Samantha, za prijatelje in bodoče znance pa Sam,« se je nato predstavila ne da bi mu podala roko, temveč je z njo ponesla kozarec k ustnicam in naredila dolg požirek, da se je malce žgoč občutek pognal po njenem telesu. »Osvajaš vsako postavno blondinko, ki naroča pijačo zraven tebe ali kateri naročilo tudi plačaš?« se je nato povsem nedolžno nasmehnila.

Poglej uporabnikov profil

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu