Opazovala ge je, ko je sedel poleg nje in se sama pri sebi nasmehnila. S svomimi modrimi očmi mu je vrnila pogled in odgovorila: "Ja, se strinjam. Nevem zakaj, a te pečine so mi zelo prirasle k srcu." Skomignila je. Še sama ni vedela zakaj. Zdelo se ji je, da tu vedno vlada neka posebna energija. "Ja, jaz tudi prihajam sem, če moram o čem razmisliti. Občutek imam, da je tukaj čisto pravi kraj za to." je rekla, po nekaj trenutkih razmisleka pa dodala: "Najbrž zaradi posebnega ozračja." Na obrazu se ji je zarisal komaj opazen nasmešek. Prijetno jo je presenetilo, da te pečine še nekomu poleg nje pomenijo nekaj več, kot le kup skal. Pramen las, ki je je silil na oči, si je zataknila za uho in se spet zazrla v modre globine.
Ko se je predstavil, se je obrnila k njemu in se nasmehnila nazaj. Z ničemer ni pokazala, da njegovo ime že pozna. "Me veseli, Noah. Jaz pa sem Ava." je odvrnila. Kot je bilo v navadi, mu je ponudila roko, ko je segel vanjo, pa jo je narahlo stresla. Zdaj je nebo postajalo lepe, temno rdeče in Ava si je zaželela, da bi noč prespala kar tukaj, na mehki zeleni travi. Da bi sama gledala v zvezde, dokler je ne bi premamil spanec. Odločila se je, da bo to nekoč naredila. Zdaj pa se je spet obrnila k Noahu. "Živiš torej v Orange Coutyju, kajne? Smem vprašati, kje?" Ona je morala, preden je sploh prišla do vznožja pečin, z avtom prevoziti še kar dolgo pot. A bilo je vredno. Spet je zapihal sunek vetra, ki je Avo prijetno zmrazil.