Imela je dovolj časa, da je lahko mirno sedla za mizo, ter se razgledala po polnem kafiču. Njeni vitki prsti so tiho bobnali po mizici, sama pa se je nadvse veselila ponovnega srečanjo z Avo kakor vedno. Prostor se je vedno bolj polnil in Samantha niti ni kaj dosti gledala več na veliko uro, temveč je le pridno čakala. Dobro je vedela kako drastično zamujanje ima v krvi sama in drugi zamudnikom ni nikoli razumela. Prej je bila ponosna sama nase, da ji je enkrat na 50 srečanj uspelo priti pravočasno. Ko pa so se vrata kafiča odprla in je zagledala vstopiti Avo z njenimi temnimi lasmi, ki so bili čisto nasprotje njenih svetlih kodrov je pri priči vstala od mize. »Ava,« se je zasmejala nazaj v pozdrav, ter zamahnila z roko glede zamude. »Verjemi, jaz sem še hujša. Imam postavljenih že kar nekaj rekordov v zamujanju, tako da se je danes zares zgodil čudež, da semm točna. Vedno se tik pred dogovorjenim časom z nečim zamotim in pozabim na čas, četudi samo za nekaj minut,« je zavzdihnila, ter sedla za mizo nasproti sestrične. »Saj veš v teh, hm, 15 urah se je zgodil cel kup stvari. Postala sem mis sveta, jedla suši in skočila s padalom,« je v šali naštevala, nato pa skomignila z rameni. »Saj veš, moje dolgočasno življenje gre dalje. Potrebujem malce več divjega razvedrila in vedno bolj se navdušujem nad adrenalinskimi dogodivščinami,« je nato odvrnila z bolj resnim tonom. »Pa ti? Se svet še vedno vrti v isti smeri ali ga je v teh nekaj uricah kdo zavrtel in ti zamajal tla pod nogami?« se je namuznila in pomignila natakarici, da bosta naročili.