Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

Katelynina hiša

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 Katelynina hiša on Tor Okt 28, 2008 5:57 pm

Gost


Gost
Kate je vsekakor kar nekaj časa izbirala primerno mesto za svoje bivališče in ga, na koncu seveda tudi našla. In nekatere destinacije v San Clemente so bile idealne. Nekaj časa je potrebovala, da se je pravzaprav odločila za manjšo dvonadstropno hiško, nekoliko odmaknjeno od ostalih, na enem izmed manjših gričkov, katere so pokrivali mešani, ali pa iglasti gozdovi. Kljub njeni majhni notranjosti, se je Katelyn vanjo zaljubila že takoj, ko jo je zagledala; a prigovarjanja njenih staršev, da bo imela premalo prostora za njen mali živalski vrt, katerega so sestavljala bitja, ki jih je do vrnitve domov ločil le en korak - korak okrevanja. A Kate se je, kljub njihovim prigovarjanjem na koncu odločila zanjo in tega ne obžaluje še do danes. Notranjost hiše je nekako uredila in prepleskala po svoje in njeni bližnji prijatelji pravijo, da se ji je vse skupaj naravnost posrečilo. Stene, ki so v vsaki sobi drugačno obravane vlivajo njej sami in ostalim nekakšno pozitivno energijo in Kate je sama pri sebi na svojo domislenost skorajda ponosna.
Čeprav so prostori dokaj majhni in jih je kajhitro zapolnila in glavni hodnik nekoliko ozek, je eno izmed sob posvetila tudi svojemu psu, Kepperju. Tako je prikupni zlati prinašalec dobil manjšo sobico v kateri je imel vse, kar je potreboval; košaro za spanje, vhod na manjšo teraso, katera je bila namenjena le njemu in ogromno raznoraznih igrač, s katerim mu je Katelyn izkazovala svojo ljubezen.
Ko se nato njen gost pomika vse bolj naprej proti notranjosti njene hiše, se mu kar naenkrat odpre pogled na manjšo kuhinjo, ki se drži dnevne sobe, v kateri je vse tisto najnujnejše, kar Kate potrebuje; televizija, manjša kavna mizica, omara na katero ponavadi postavi posodo z najrazličnejšim cvetjem in stopnice, ki vodijo navzgor, kjer se skrivata še malce večja spalnica, soba za goste in kopalnica. Seveda pa ne smemo pozabiti še na en prostor, ki se nahaja v pritličju; manjša ordinacija, katero ima Kate za tiste, najbolj nujne primere, ko nima časa, da bi žival pripeljala na kliniko v mestu. Opremljena je z novejšo opremo, katera je pravzaprav tista glavna stvar, ki jo Kate potrebuje za zdravljenje oziroma reševanje bitij, ki so zavzela skoraj celotno njeno srce.


::::

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu