No jz nisem prepričana, če ravno smem pisati med prenovo, mogoče sem malo naorbe razumela novo obvestilo ampkav vseeno... Torej na tem forumu sem bila že prej in sicer Jasmine. Takrat mi iskreno opisi niti niso bili všeč, bilo je kar nekaj napak z avatarji, tudi izgled foruma je bil temen in me ni pritegnil ipd. Ampak ko sem predkratkim odprla tole stran da preverim kako kaj deluje sem bila zelo pozitivno presenečena. Nevem če je nova administracija ali karkoli ampak moram ZELO pohvalit nove zgodbice, ideje za like. Res ste se potrudili
Seveda mi je bil tale forum v novi podobi tako všeč, da sem se prijavlia še pred otvoritvijo, in upam da ne boste jezni:roll: & tale lik Eileen mi je totalno fajn ^^ Torej kar se tiče samega izgleda je tudi veliko, veliko boljši kot prej, tale barva je malo poživela forum, banner je totalno gorđs
Sploh nimam pripomb. Edino, kar je malo moteče je, da ne morem normalno brati texta, ker je leva stran s sliko in profilom nekako pomaknjena čez polje za text. (mogoče je le na moje računalniku in se opravičujem!) Torej zaenkrat me edino to moti, drugače pa res nimam pripomb. Vse je naravnost super
In pohvalie administraciji!
Upam, da se bo forum čim prej odprl, da bo čim več članov, novih dram & zapletov, ter da bo dolgo obstal na sceni.