Prijava

Pozabil/a sem gesloVodstvo foruma

Leaders::

Katelyn, Emmett

. . . . .

Main staff::

Alanna

. . . . .

Staff::

Anabelle,

Annya,

Noah

Information

Mesec in vreme:

Junij

sončno, rahlo piha, 28°C

Otvoritev foruma:

27.10.2008

//

Awards

Naj član meseca

[mnenje članov]

/

Naj pisec meseca

[mnenje administracije]

/


You are not connected. Please login or register

Opisi

Pojdi na stran : Previous  1, 2

Go down  Sporočilo [Stran 2 od 2]

26 Re: Opisi on Sob Nov 01, 2008 9:59 pm

Gost


Gost
x Ime:
Gabriela Larisa Jo

x Priimek:
Sancez

x Starost:
21 let

x Opis in slika:


Ima lepe dolge, malo skodrane lase, ki nikoli nimajo enake barve, saj si jih veš čas barva zato marskikaterega moškega preseneti. Ima lepe sočne, polne ustnice, ki močke kar same od sebe privlačijo, in njene oči so svetleče rjave. Res da je njena obleka v baru pomankljiva, tudi sama od sebe nosi vse vrste oblačil. Rada nosi obleke, kjer kaže njeno prelepo postavo. Je srednje visoko pribljižno 165cm in lahke teže. Je privlačna in rada nosi visoke pete, kjer pokaže kako zna hoditi in biti privlačna tudi z hojo.

x Družina:
Živela je v majhnem mestu, ki ga nihče ni, in ga še zdaj nihče ne pozna dobro. Skupaj z materjo je živela v lepi hiši z velikim vrtom. Oče ji je kot 3 letni punčki umrl zaradi bolezni zato je sama z mamo ostala doma. Čez 2 leti, ko je ona dopolnila 5 let si je mami našla novega partnerja, ki pa ni bil ljubeč tako kot prejšnji oče in zdelo se ji je da je precej strog. Čez dobro leto ja mami z novim partnerjem dobila sina in novi oče je bil prijaznejši do njega. Zdelo se ji je kot da je odrinjena proč od lastne matere. Hodila je v šolo in ko je dopolnila 15 let, ter končala osnovno šolo je bila že prava manekenka in lepa postavna ženska. A pogled je očaral vsakogar zato jo starši zdaj niso pustili hodit naokoli kakor učasih. Ko je njen polbrat hodil v šolo in bil star 9 let in ji precej nagajal ter grdo govoril o njej je nekega večera spakirala kovček z nekaj obleke in malo denarja kolikor ga je nabrala. Odšla je po državi, da bi se nekako zaposlila in dokončala šolo, ki si jo je vedno želela: igralka.

x Preteklost:
Ko je po končani šoli odšla in si iskala složbo, da bi naredila šolo za željen poklic. Med iskanjem službe ni bila izbirčna zato je kot mlada 15 letna punca začela delati v gostilni kot natakarica in pevka, saj je njen glas pravi užitek poslušati. Ko je zaslužila dovolj denarja si je plačala šolo in jo po dolgem trudu tudi naredila. A ko je končala šolo in bi se lahko zaposlila kot igralka, ter odpovedala službo v gostilni ni dobila nobene vloge da bi pokazala kakšen izjemen talent ima. V mestu ni dobila službe zato se je preselila v Orange County, kjer je našla po dolgem prepričevanju šefa moškega bara službo kot natakarica, sej ni želela kot 19 letno dekle nastopati pred moškimi in se vrteti po drogu. Res da ji obleka ki jo nosi kot natakarica, ni bila ušeč po igledu ampak ji je bila po izdelavi kar uredu. Njeno natakarsko življenje v moškem baru je postalo že značilno zanjo, saj so jo vsi usakodnevni obiskovalci dobro poznali in znala je tudi zapeljati ljudi zato jo je šef obdržal zase. Še zdaj dela v moškem baru, ki je je postalo kar malo ušeč

x Karakter:
Je punca z ognjenim karakterjem. Pripravljena je na vsako zabavo. Je drzna in samozavestna. zna očarati moškega, zato ji zavidajo marsikatera dekleta. Najraje vse počne sama a tudi če ji kdo pomaga ni jezna. Zna biti trmasta zato je ne bo kar vsak prepričal v nekaj kar noče. Z njenim izgledom je zadovoljna zato ji ne bo nikakeršna beseda tujca, ki bi bila zelo neuljudna za njeno oblačenja ali postavo, prišla do živega. Je ljubeča in čutna oseba, res da se jo težko užali, ji lahko njena res ljubljena oseba povzroči z kakšno grdo besedo globoko praznino in potrost. Zna , biti hladna osebnost, ki se ne spogleduje z vsakim človekom, kaj še celo dotakne. Ne rada sili v težave, ki ji govorijo njene prijateljice.

27 Re: Opisi on Ned Nov 02, 2008 1:03 am

Zoya

avatar
Moderator
Moderator
Opis je sicer uredu, vendar ti priporočam, da ne delaš po treh besedah pike in narediš malo daljši stavek, ni pa ti treba narediti ene klobase. Priporočam ti tudi, da preden en post pošlješ, prebereš kar si napisala, ker se ti tiskarski škrat precej umešava v besede. Drugače pa ja, si sprejeta, v skupino boš dodana kasneje.
Odpri si hišo s tole slikico v San Clementeju:


_________________
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
A chi le sa guardare ed ascoltare
Per fare un tavolo ci vuole il legno
Per fare il legno ci vuole l'albero
Per fare l'albero ci vuole il seme
Per fare il seme ci vuole il frutto
Per fare il frutto ci vuole il fiore
Ci vuole un fiore, ci vuole un fiore
Per fare un tavolo ci vuole un fiore.
Poglej uporabnikov profil

28 Re: Opisi on Ned Nov 02, 2008 11:47 pm

Tala

avatar
Priseljenec
Priseljenec
x Ime: Agatha
x Priimek: Meade
x Starost: 25 let

x Opis in slika:
Agatha je vsaj na videz, če ne že po karakterju, zapeljivka, je visoka in postavna ženska, za kar se tudi precej trudi, namreč v prostem času, ki ga sicer nima ravno na pretek, se ukvarja s športom. Njene zelene oči, ki mimogrede kar izžarevajo iskrenost, so odličen pokazatelj njenega karakterja, njene duše, skoraj vedno je namreč v njih vidna neka prijaznost, sproščenost, pa četudi se tako ne počuti. Ima temno rjave, nekoliko valovite lase, ki ji lahno padajo na ramena, večinoma ima spuščene, včasih pa si jih celo splete v kito ali pa enostavno spne v čop, da ji ne otežujejo dela, ki ga ima vedno čez glavo. S svojim videzom precej izstopa, lep obraz sicer poudari s pudrom in raznimi ličili vendar nikoli ne pretirava, vse uporablja v mejah normale, tudi modne dodatke. Oblači se precej preprosto, namreč ni njen cilj, da bi pretirano izstopala še zaradi oblačenja. Najraje ima navadne hlače in majice, v službo pa se more ponavadi obleči malo bolj uradno, zaradi česar pa niti slučajno ni ogrožena njena zapeljivost. Poleti nase rada navleče poletne oblekice, ki ji še posebej pristajajo, ljubi pa tudi čevlje z visoko peto, ki jih ima kar nekaj, verjetno ravno zaradi dobre službe, ki ji zagotavlja precej napolnjen bančni račun.x Družina:
Rodila se je mami Abigail Sarah Meade (45 ) in očetu Matthewu Meadu
(50) na otokih.Njena mama in oče sta se spoznala med razburljivim letom proti Karibih.Namreč njuno letalo so zajeli teroristi in tako se je začela romantična, razburljiva in tudi nekako strašna pustolovščina.Kmalu po tem dogodku sta se poročila in se preselila na Karibe.Čez leto dni se jima je rodila hčerka, ki sta jo poimenovala Agatha.

x Preteklost:
Agatha je imela čudovito otroštvo.Bila je priden in ubogljiv otrok.Mama in oče sta bila ponosna nanjo.A, ko je prišla v najstniška leta je doživela veliko razočaranj v ljubezni.Imela je veliko fantov a vsi so jo prizadeli, to je bil tudi eden izmed razlogov, da se je odločila za psihologijo.Vedno je imela veliko prijateljev, ki so ji pomagali, da se je po vsakem prizadetju, ki ji ga je povzročil fant postavila na noge in zaživela na novo.V najstniških letih ni bila preveč problematična saj se je pridno učila in to se ji je obrestovalo.

x Karakter:
Agatha je vestna, inteligentna, zaradi slulžbe pa se je navadi tudi organiziranosti, kar ji vsekakor koristi. Je sicer nekoliko zadržana, včasih preveč kritična, nesproščena in tečna, ampak dejansko ne more biti vedno nasmejana in dobre volje. Pogosto na njo vpliva tudi služba, namreč veliko dela z problematičnimi otroci, depresivnimi ljudmi, ki neposredno vplivajo tudi na njo in njeno počutje. Precej je obremenjena, pedantna, vsekakor pa ji ne primanjkuje sproščenosti in samozavesti, nežnosti, zaupanje in vere v človeka, kar pa vedno pokaže. Velikokrat preveč razmišlja, enostavno si premalokrat vzame čas zase, za svoje potrebe, za zabavo, nikakor ne dojame, da ne nosi sveta na svojih ramenih, da sama ne bo rešila ničesar in da pretirana navezanost in obremenjenost z delom škoduje tudi njej. Agatha je šarmantna, lepa, prijetna in pa prijateljsko nastrojena ženska, med ljudmi je zelo priljubljena, namreč s svojo prijetno energija zna umiriti in harmonizirati okolico. Ima razvit čut za estetiko in umetnost in četudi se nikoli ne trudi, je venomer v središču pozornosti, vselej zaradi lepote, urejenosti in prijaznega značaja. Odlikuje jo tudi poštenost in plemenitost, delavnost, po drugi strani pa tudi trma in vztrajnost, delo in posel namreč vedno postavlja na prvo mesto. Vendar svoj značaj redkokdaj pokaže v pravi luči, večina jo tako ali tako pozna kot psihologinjo, katere življenje je urejeno, kar pa ni nujno res. Madež v njenem življenju je pustil fant, na katerega je bila skoraj pretirano navezana, on pa jo je prizadel, od takrat je bila ljubezen zanjo vedno nekaj bolečega, zato je, sploh kar se tiče ljubezenskega življenja precej svobodomiselna, seveda pa se včasih le prepusti toku.Nazadnje urejal/a Agatha Pon Nov 03, 2008 10:39 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Poglej uporabnikov profil

29 Re: Opisi on Pon Nov 03, 2008 4:51 pm

Anabelle

avatar
Moderator
Moderator
Zaenkrat v opisu nsem našla večjih napak, razen tega, da ne prikaže slike.
Tako da prosim, da to popraviš, preden začneš pisati. Wink

Sicer pa si odpri hišo v Laguna Beachu in jo polepšaj s tole slikco:

Poglej uporabnikov profil

30 Re: Opisi on Pon Nov 03, 2008 5:36 pm

Meygan.

avatar
Prebivalec O.C.
Prebivalec O.C.
x Ime:
Meygan
x Priimek:
Richards
x Starost:
24
x Opis in slika:

Mati narava se ji je za vse njene težave zagotovo hotela odkupiti z videzom, ki ji ga je podarila in ga ima Meygan tako zelo rada. Prva stvar, ki jo opaziš pri njej so zagotovo njene prodorne in skrivnostne modre oči v katerih se večkrat zrcali vso njeno počutje, če le dobro pogledaš. Meygan je na njih zelo ponosna in jih večkrat poudari z maskaro. Nato so tukaj njeni dolgi svetli lasje za katere pridno skrbi in jih vsi občudujejo. So zelo lepi še posebej v soncu, ko kar bleščijo in te pravzaprav popolnoma oslepijo. Na njenem obrazu pa je seveda še marsikaj drugega, če le dobro pogledaš. Tukaj je njen nos, ušesa oči in tu in tam morda celo kakšna majhna lepotna napakica. Meygan nikoli ne nosi pudra in tudi liči se bolj poredko, ker se ji v resnici ni treba. Če pa že je to samo kakšno svetlo senčilo, ki poudari njene oči in kakšna svetleča šminka.
Nato lahko preidemo na njeno telo pri katerem je prav tako kar nekaj za povedati. Je ravno pravšnje postave in ima ravno pravšnje obline. Oblači se kakor kdaj, a ima vsekakor nek svoj stil in dober okus. Njena višina je nekako povprečna in tolaži se, da lahko zato vsaj nosi pete, ki naredijo njene noge samo še daljše in lepše. Polt ima bolj svetlo in se zato hoče večkrat nastavljati soncu, da bi postala vsaj malce bolj zagorela.
Njen videz je vsekakor lep in Meyan je nanj precej zadovoljna in na nek način morda celo tudi ponosna. Pa saj ima za kaj biti ne?

x Družina:
Njena družina pravzaprav ni prav nič posebnega in Meyan se zdi, da je povprečna pa čeprav bi marsikdo rekel, da je celo pod tem. Šteje štiri člane, ki se precej prepirajo in so si povsem različni.
Prva je tukaj njena mama Helen Richards, (dekliški priimek Bast)ki je bila zelo samozavestna in ji sploh ni bil problem spoznati novih prijateljev, ljubimcev, ali znancev. Upala je, da bo tudi njena edina hčerka Meygan takšna pa se ji želja na žalost ni ravno uresničila. Vsekakor pa je bila bolj zadovoljna s svojim sinom Alexom, ki jo je že od malih nog presenečal.Po poklicu je prodajalka in to v hišo ne nosi ravno veliko denarja. Nato imamo kuharja Josha Richardsa, ki je oče Meygan in Alexa. On je bolj podoben Meygan, ker ni ravno preveč družaben in kar precej sramežljiv. Nihče dobro ne ve zakaj sta se z Helen poročila vendar jih po pravici povedano tudi ne briga preveč. Očeta ima Meygan tudi najraje. Nato pa je tukaj najmlajši in mami tudi najljubši član družine Alex Richards, ki je star 20 let in študira pravo na Oxfordu. Nihče ne ve kako mu je to uspelo, ker pri družini nikoli ni bilo ravno znanja ali nekih zvez, ki bi ga spravile tja. Alexu pa je to seveda močno dvignilo samozavest in preselil se je v Lonodn in ga Meygan skoraj več ne vidi. Nikoli se nista pretirano razumela in po pravici povedano ga nikoli ni ravno pogrešala.
Takšna je torej družina v kateri je Meygan odraščala in takšna družina je tudi edina, ki jo pozna.

x Preteklost:
Meygan ni imela ravno rožnate preteklosti in tega se še kako zaveda. Pri devetnajstih si je našla ljubko stanovanje in počasi spoznala tudi čednega odvetnika Austina. Meygan se je zaljubila in kar nekaj časa z njim uživala v zvezi, ko je ugotovil, da ga je prevarala. Zakaj je to storila še zdaj ne ve in po pravici povedano ji je pošteno žal za vse kar se je zgodilo skupaj z njim in še zdaj jo včasih lahko opazimo kako razmišlja o njem s solzami v očeh.
Austina je dobro poznala, vendar ni pričakovala, da ji bo to hotel tako zelo vrniti in jo celo izrabiti, da bi dobil podpredsedniški stolček. Meygan je zaradi tega kar nekako izgubila zaupanje v nasprotni spol in še zdaj ji je hudo. Po tistem dogodku se je močno spremenila in se začela zapirati vase in ni pustila drugim ljudem, da bi jo potolažili ali bili njeni prijatelji.
Njena preteklost ji ni ravno všeč, vendar se je mogla z njo pač sprijazniti kot pa še s vsemi ostalimi stvarmi.

x Karakter:
Precej poseben in vendarle ne ravno bleščeč pa je njen karakter, ki je pravzaprav na nek način večini še vedno zavit v tančico skrivnosti. Ko sta bila z Austinom še srečno skupaj je bila ta svetlolaska namreč nekaj popolnoma drugega kot je dandanes. Znala se je namreč zabavati, pomagati drugim in bila kar družabna. Vse skupaj se je začelo že, ko ga je prevarala in ji je bilo p otistem zelo žal. Najhujše pa je zanjo seveda bilo, ko jo je Austin potem izrabil in sta se tudi razšla.
Takrat se je začela zapirati vase in seveda več ni niti slučajno zaupala nasprotnemu spolu. Sedaj njen značaj ni ravno najboljši, ker se drži v odzadju in se nekako noče pogovarjati prav z nikomer. Je precejšen realist in je ena izmed tisith ljudi, ki takoj vedo pri čem so in kaj hočejo. Sama si trenutno želi, da bi se lahko vrnila nazaj v času in takrat seveda ne bi prevarala Austina in bi lahko bila sedaj skupaj srečna kot nekoč. Nikoli ni bila navajena nekega razkošja in ne mara ljudi, ki mislijo, da so nekaj več samo zaradi denarja. Sama ni ravno človek, ki bi dal veliko na materialne dobrine ampak ima veliko raje romatične in prijateljske stvari. Ko je še imela prijatelje je bila do njih vedno nadvse pijazna in ji mje vedno svetovala, jih spodbujala in jim pomagala. Sedaj so se nekako vsi odtujili od nje oz. ona od njih in ni jih videla že kar lep čas.
Želi si, da bi se lahko spremenila pa vendarle ve, da to ni tako lahko kot se sliši. Usoda je pač kruto posegla v njeno življenje in vsi dogodki so zaznamovali njen značaj. Sedaj bi lahko rekli, da je samo še senca tiste zabavne in simpatične Meygan, ki je bila včasih med nami. Vse jo je pač preveč prizadelo, da bi zdaj kar naenkrat postala enaka kot prej in potrebovala bi kakšno osebo, ki jo ima zares rada, da bi bilo to sploh mogoče.

Poglej uporabnikov profil

31 Re: Opisi on Pon Nov 03, 2008 8:13 pm

Katelyn

avatar
Administrator
Administrator
sprejeta na the O.C. forum...
odpri si stanovanje v Laguna Beach in opisek polepšaj z to sliko ::

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

32 Re: Opisi on Ned Dec 14, 2008 12:00 pm

Gost


Gost
x Ime:
Anne Isabelle

x Priimek:
Schweizer

x Starost:
22. let

x Opis in slika:
Za Anne se obrne večina moških, saj ima kožo čokoladne barve, črne lase in rjave oči, ki se ujemajo z barvo kože. Poleg vsega ima tudi popoln nasmešek, ki pa ni bil zmeraj tako popoln, kar nekaj časa je namreč nosila aparat. Od takrat ko se je tega aparata znebila se še raje kot prej smeji. Kadar koli jo tako zagledaš na ulici so njene ustnice razpotegnjene v nasmešek. Ne uporablja ličil, saj misli, da je najboljša naravna, kajti kljub temu, da ko je še živela v Švici ni bila zadovoljna s svojim izgledom, se je navadila in ga zelo vzljubila. 1.80cm visoka smučarka se, seveda, veliko ukvarja s športom, pa ne samo s košarko, še bolj je vzljubila smučanje.. Nikoli ji ni bilo treba seči po dietah ali pa stradanju. Oblači se večinoma v preprostejše obleke, kar pa ne pomeni, da se ne zna pripraviti za kak pomembnejši dogodek, kjer je treba biti bolj eleganten

x Družina in preteklost:
Bil je lep zimski dan, eden najlepših v tisti zimi, sploh pa za Elle in Michaela, saj sta na ta dan dobila prva otroka. Pravzaprav sta bila dvojčka, tako da je bila to sreča na kvadrat. Sicer jima je čez samo nekaj dni del te sreče pokvarila novica, da je njuna hčerka, dobila sta namreč deklico in dečka, gluha, fantek pa je v redu. Po začetnem šoku sta si nekako opomogla, pa vendar. Ko se je mama vrnila v službo sta oba starša postala prava deloholika, ki sta otrokoma kupovala draga darila, za njiju pa je skrbela varuška. Dvojčka sta postala najboljša prijatelja in Anneinega brata ni motilo, da njegova sestra ne sliši. Tudi njej se to ni zdelo nič posebnega, dokler nista šla v šolo, kjer so se starejši učenci in učenci iz drugih razredov pogosto norčevali iz njiju. A Jonathan, brat, se je vedno postavil za Anne, jo branil pred drugimi. Poleg tega so bili do nje v njenem razredu prijazni tudi vsi ostali. Vsega lepega pa je bilo enkrat konec, saj so zaključili prvi del šolanja in odšli na različne srednje šole, nekateri so se odselili, drugi šli v drugi del države a so se vseeno kar redno videvali še naslednja štiri leta, ko so delali srednjo šolo. Anne jo je obiskovala skupaj z bratom. Toda tako kot prejšnji del šolanja, so tudi ta štiri leta prehitro minila in kar naenkrat so se morali odločiti za študij in s tem tudi o tem, kar bi radi počeli. Anne si je želela, da bi se posvetila smučanju, ki ga je trenirala že pet let in je v srednji šoli zaradi tega tudi velikokrat manjkala, pa jo je vseeno dobro izdelala.


x Karakter:
Anne je mirno švicarsko dekle, ki je vedno vljudno. Med šolanjem je pridobila občutek kaj, kdaj, kako in komu lahko kaj pove. Poleg vsega tega pa je dekle zaljubljeno v šport. Sama večkrat reče, da ne ve, kaj bi delala brez športa. Zelo rada potuje, pa vendar ji tega ni treba kaj posebej delati, saj veliko potuje zaradi smučarskih tekmovanj. Uživa prav vsak dan, ne glede na to, kakšen je, kajti vedno najde način, da si ga polepša ali popravi. Sicer si ne more pomagati, da je ne bi kakšen dan premagalo domotožje, kajti kljub temu, da je vzljubila kraj, kjer živi, še vedno pogreša svoje domače mesto, Basel. Nima težav s spoznavanjem in druženjem z ljudmi, saj je kljub svoji hibi zelo komunikativna, a svoje skrivnosti skrbno čuva in jih pove le tistim, za katere je prepričana, da jih ne bodo izdali. Njena čustva so vedno dobro vidna na obrazu. Ljudje ji z lahkoto zaupajo, saj vedo, da bodo njihove skrivnosti pri njej na varnem. Vedno zagovarja svoje mnenje, toda na miren način in ponavadi tudi doseže svoje. Rada bere, pa tudi piše svoje zgodbice, ki pa najdejo svoj prostor le na računalniškem disku ali pa ostanejo na papirju, je pa enkrat objavila svoj članek v švicarski mladinski reviji. Včasih si želi biti sama, spet drugič je raje v družbi.

((upam, da je usaj solidn no...sm se trudla))

33 Re: Opisi on Ned Dec 14, 2008 6:57 pm

Patricia

avatar
Priseljenec
Priseljenec
x Ime: Patricia

x Priimek: Winchester

x Starost: 25 let

x Opis in slika: Patricia je običajno deležna vseh moških pogledov in seveda zavistnih ženskih pogledov, saj le redko kdo spregleda njeno lepoto. Na splošno je skoraj vedno videti popolno, čeprav ni tedna, ko ne bi posegla po alkoholu in se pošteno napila. Njena navidezna popolnost je le zato, ker ima omaro polno dragih znamk in čudovitih oblačil in nase lahko navleče karkoli in bo še vedno deležna pogledov moških predstavnikov, saj je tudi izjemno vitka in dolgonoga. Je ena tistih deklet, ki so nekako rojene pod srečno zvezdo in so z eno besedo perfektne. Ima postavo vrhunskih manekenk, osupljivo dolge noge, magneten obraz s katerega preprosto ne morejo umakniti oči in je dobro znana po svojem izjemno zaželenem videzu. Kdor ne ve njene skrivnosti zlahka pomisli, da je kakšna manekenka ali pa najbolj priljubljeno dekle. Na prvi pogled resnično zgleda kot simpatično dekle iz bogate družine in to je nekoč tudi bila; cela šola ji je ležala pred nogami in se ji prilizovala. A zdaj še zdaleč ni več kar je bila. Videz preprosto ni vse.
Njen obraz obkrožajo dolgi, rahlo valoviti lasje, ki z rjavim odtenkom mehko poudarjajo njene modre oči, a so zaradi njene brezbrižnosti že izgubili svoj lesk. Patricia nikoli ni pretirano uporabljala ličil, kar so zaradi njenega naravno simpatičnega obraza težko verjeli; prisegala je le na lip gloss in občasno tudi eyeliner. Ljudi okoli sebe je vedno znala očarati z prijetnim nasmeškom, ki je ljudem v bližjem stiku vlil dobro voljo in pozitivno mišljenje. Pogledi so bili vedno prikovani nanjo, saj je določenim osebam že en sam njen nasmešek ali zvok njenega smeha polepšal dan.x Družina: Družina Winchester že dolgo ni več tisto kar je bila. Že odkar je Chad, starejši otrok Rachel in Nathaniela, dopolnil 15 let, ima opravke z drogami. Starša sta naredila skoraj vse, da bi ga odvrnila od tega, plačala sta mu številna zdravljenja, ki so bila tudi prekleto draga. Da, denar je nekaj česar tej družini zagotovo ne manjka, toda vseeno so daleč od tega, da bi doma imeli vsaj solidno družinsko idilo. Ko sta bila Chad in Patricia šele otroka, je bila bogata družina resnično popolna. In tudi takrat, ko je Chad pri petnajstih zapadel v droge, je nevedna Rachel še vedno živela v svoji perfektni pravljici; v šoli je bila priljubljena, njena družina bogata in brez sporov.

x Preteklost: Nekaj let je minilo, preden je Patricia izvedela resnico o njenemu bratu. In čez nekaj let je po spletu nesrečnih okoliščin tudi sama postala taka, proti lastni volji je šla po stopinjah starejšega brata. Starši so postali obupani, denar jim ni pomenil popolnoma ničesar. Iz New Yorka, natančneje popularnega Manhattana, so se zaradi družinske krize preselili v Orange County, saj niso želeli da se njihova skrivnost razve. In v New Yorku se novica o razvajenih otrocih neke bogate družine, ki so se znašli v takšnih sramotnih okoliščinah kaj hitro razširi.
Chad se je že pred leti odselil v stanovanje, ki so mu ga starši kupili po dolgih prepirih. Patricia še vedno živi pri njih, toda vsake toliko se ponoči sploh ne prikaže v vili, temveč prespi še pri kakšnemu lepotcu, ki ga je vsa pijana omrežila. Sovraži to, kar je postala, a se preprosto ne zna spremeniti. Družina in prijatelji so obupali nad njo, nihče ji ne nudi moralne podpore in roko na srce, nihče se ne bi mogel poboljšati brez vsaj minimalne podpore. Prepričana je, da staršem veliko pomeni, da bi se poboljšala, toda sama preprosto ne zmore, oni pa nimajo dovolj moči, da bi ji stali ob strani. Edini, ki se je izkazal za njenega pravega prijatelja, je Christian, ki kljub svojim težavam z ženo Natasho, poskuša pomagati Patricii …


x Karakter: Najtežja točka Patricie. Njen karakter. Zaradi tega, kar je postala, se še sama sebe ne pozna več. Kljub popivanju je videti samozavestna oseba z močnim karakterjem, toda v resnici se niti prebližala ni temu. Čeprav je mlajša vedno veljala za priljubljeno dekle z ubijalskim pogledom in očarljivim nasmeškom, pa odznotraj še zdaleč ni bila tisto za kar se je izdajala. No, znala in še vedno zna biti prav pasja. Vedno je dobila kar je želela, vedno je prišla do svojega cilja. Edina pomankljivost je bila, da zaradi svoje popularnosti ni znala odbijati ljudi, čeprav je znala biti prava prasica, kar pa je dobro prekrivala. Kakorkoli že, glavna točka njenega značaja je, da ni ravno prijazen človek, četudi to nadomesti s svojim videzom. Lahko pa bi rekli, da zna biti tudi prijetna. Pravzaprav je za tiste, ki je ne poznajo, resnično prijetna. Tudi prijatelji so jo naravnost oboževali, preden je začela z alkoholom. Zdaj jo prenaša le Christian ter ji rešuje rit, ko nima več izgovorov za starše. A vendar … Ko Patricia ni pod vplivom alkohola, je zopet tisto staro dekle, ki so ga vsi imeli radi. In v takem stanju nihče ne bi pomislil, da je le navadna alkoholičarka. Prav tako ji nihče od znancev ne verjame, da bi se rada poboljšala in da hoče svoje staro življenje nazaj, češ, da če to res želi, naj to torej stori. Sami pa se ne zavedajo, da ne bo uspela brez pomoči.
Že od rane mladosti je bila divja žurerka, toda takrat še v mejah morale. Zdaj je situacija malo resnejša, ko je dobesedno odvisna od alkohola. Je nepredvidljiva in samostojna, globoko v sebi potrebuje oporo, a nikoli ne bo dajala takšnega videza, saj je preveč ponosna. Dobro ve, da jo imajo poznani ljudje za navadno alkoholičarko, a za to ne krivi svojega brata in pravzaprav se tega ne sramuje, vsaj navidezno. Zdaj ve, da so jo imeli vsi radi le zaradi priljubljenosti in njenega večnega optimizma, ki je zdaj drastično splahnel. In zdaj ve, kdo so njeni pravi prijatelji. V bistvu je skozi leta nekakšne 'neprisebnosti', ko je ovrgla študij in se ji je zrušila prihodnost, pridobila kar nekaj izkušenj. Postala je celo boljši človek, kar je čudna definicija za bivšo žurerko in alkoholičarko. Preprosto izkusila je pravo življenje in čeprav še vedno živi v izobilju denarja in je še vedno nekoliko razvajena, se je končno odločila, kaj ji v resnici pomenijo prijatelji in kaj ona pomeni njim.Nazadnje urejal/a Patricia Sre Dec 17, 2008 10:48 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Poglej uporabnikov profil

34 Re: Opisi on Ned Dec 14, 2008 8:16 pm

Alanna

avatar
Part moderator
Part moderator
Patricia, welcome in hitr se pojdi upisat pod Popis aktivnosti, če hočeš ostati na forumu, ker bo kmalu potekala prenova Wink

Poglej uporabnikov profil http://orangecounty.ultimarpg.net

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 2 od 2]

Pojdi na stran : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu